Η Γεροβασίλη «αδειάζει» Κασσελάκη και ζητά έκτακτη Πολιτική Γραμματεία

Κοινοποίηση:
kasselakis-gerovasili

Αναταραχή έχει προκαλέσει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να διενεργήσει δημοψήφισμα μέσω ερωτηματολογίου στο iSYRIZA.

Μάλιστα, η Όλγα Γροβασίλη «άδειασε» τον πρόεδρο του κόμματος λέγοντας πως «ζητήματα κομβικά, κρίσιμα και σημαντικά δεν τίθενται στη δημόσια σφαίρα από τη στιγμή που δεν έχουν τεθεί ούτε στις θέσεις, ούτε στον δημόσιο, αλλά ούτε και στον εσωκομματικό διάλογο των μελών του κόμματος» ενώ παράλληλα ζήτησε έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής.

Η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη:
«Με μεγάλη έκπληξη διάβασα στον ιστότοπο του iSYRIZA την πρωτοβουλία του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να ζητήσει τη γνώμη των μελών του κόμματος για θέματα που αφορούν στη δομή, στην ονομασία, στο λογότυπο, καθώς και στην πολιτική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πέντε ημέρες πριν το συνέδριο, επιλέγονται και τίθενται, εν είδει ερωτηματολογίου δημοσκόπησης, ζητήματα ταυτοτικά, που αποτελούν συνεδριακές αποφάσεις και καταστατικές θέσεις του κόμματός μας. Ζητήματα κομβικά, κρίσιμα και σημαντικά δεν τίθενται στη δημόσια σφαίρα από τη στιγμή που δεν έχουν τεθεί ούτε στις θέσεις, ούτε στον δημόσιο, αλλά ούτε και στον εσωκομματικό διάλογο των μελών του κόμματος.

Θα περίμενα, επομένως, από τον Πρόεδρο, πριν θέσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αυτά τα ταυτοτικά ερωτήματα για το κόμμα μας στα μέλη μας, να μας πει τι ακριβώς προτείνει ο ίδιος, ποια είναι δηλαδή η δική του θέση για τα παραπάνω.

Το ελάχιστο που υποχρεούμαι να πράξω μετά απ’ όλα αυτά, είναι να ζητήσω άμεσα την έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος, δηλαδή της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, πριν τη σύγκληση του Συνεδρίου. Πριν δηλαδή αυτό εξελιχθεί ντεφάκτο σε συνέδριο διάλυσης του κόμματος που ο Αλέξης Τσίπρας έφερε στη διακυβέρνηση του τόπου και το οποίο παρέδωσε στον διάδοχό του στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Άποψη μου είναι ότι ο Κασσελακης είναι φουστης όσο εγώ είμαι αστροναύτης.Τον εστειλαν στην Ελλάδα να περάσει ο νόμος για τους φουστιδες, σε λίγο καιρό θα δείτε ότι θα χωρίσει από τον υποτιθετε σύντροφο του. Όλα είναι ένα καλό σχέδιο για αφανισμό της Ελλάδας. Χτύπησαν Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια αυτά που κρατούσαν τους Έλληνες ενωμένους, οπότε η Ελλάδα έσβησε.

  2. Ποσο καιρο χρειάζεστε και οι τελευταίοι συριζαιοι για να καταλάβετε ότι ο Κασελακης ήρθε για να σας εξαφανίσει…??
    Μέχρι τον Μάρτη που θα πάει στρατό θα ε ει τελειωσει τη βρωμοδουλεια ..εκτός και αν θέλετε να σας οδηγεί….φαντάρος….

  3. Ένας ένας εκεί μέσα θα καταλάβετε ότι από το μαύρο που φάγατε στις εκλογές υπάρχει και μεγαλύτερο ώστε να πάτε στα πραγματικά ποσοστά σας 3-4%. Μπαίνει δε μπαίνει όπως γινόταν πάντα.

  4. ο ΤΡΟΥΠΙΟΣ γυμναζεται διοτι εχει καταλαβει οτι απο το πολυ το μωαμεθανικο η σουφρα του θα ξεχειλωσει και θα φευγει το σκατο ακατασχετα. εκεινο που δεν γνωριζουμε ειναι ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ γυμναστικη κανει? διοτι το τσιμπουκι δεν εχει καμμια σχεση με την σουφρα. εκτος και αν ο αμερικλανος του ριχνει χαστουκακια στο κωλομερι.

  5. Μαλλιοτραβηχτηκαν για το χρωμα στις ζαρντιερες

  6. Καραγυμνασμενος ο πισωγλεντης! Αμερικανικη κωψια αδερφως! Κυρα Γεροβασιλη μπορω να…βοηθησω? Καλημερα σας καλα…ξυπνητουρια εκει στον Ξυριζα!

  7. Σώπα κ. Γεροβασίλη, αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα.
    Πολύ καλά κάνει ο Κασσελάκης & απευθύνεται στους Πολίτες.
    Κανένα Πολιτικό Κόμμα δεν έχει ιδιοκτήτες.
    Ο εκάστοτε Πρόεδρος έχει δικαίωμα να προτείνει ότι πιστεύει ο ίδιος στους Πολίτες.
    Καιρός να ξεμάθουν οι Ζαίοι από τις τεμπέλικες βολές τους & να αντιληφθούν ότι οι ατελείωτες συζητήσεις μεταξύ τους, δεν φέρνουν αποτελέσματα.
    Το τσάϊ & η συμπάθεια μεταξύ τους, έχουν τελειώσει, αλλά δεν το έχουν καταλάβει.
    Rude awakening για την κ. Γεροβασίλη & την παλαιά παρεούλα των Ζαίων.

    1. Ετσι μπράβο Νουδούλα λούγκρα, παιδόφιλη, παραδέχτηκες ότι εσείς κι ο ΣΥΡΙΖΑ είστε ένα κόμμα!

  8. Α τωρα τον καταλαβες κι εσυ μωρη σαυρα;
    Αλλα θα μου πεις τοσα χρονια με πινοκιο και δεν καταλαβες τπτ

Comments are closed.