Η Γερμανία βάζει σε lockdown τους ανεμβολίαστους – Επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Το “δώρο” αποχώρησης της Μέρκελ – Σύντομα και στην Ελλάδα;

Κοινοποίηση:
μερκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε προ ολίγου την επιβολή lockdown στους ανεμβολίαστους καθώς και ότι ο εμβολιασμός καθίσταται υποχρεωτικός.

Επίσης, η Γερμανία προχωρά σε αυστηρό lockdown για τους ανεμβολίαστους, με απαγόρευση στην πρόσβαση σε δημόσιους χώρους εκτός από τις βασικές επιχειρήσεις όπως σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο η απερχόμενη καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο διάδοχός της Όλαφ Σολτς, μετά από συνομιλίες με περιφερειακούς ηγέτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπροστά στήν Μέρκελ ωχριά καί ό Χίτλερ.
    Γιάννης Λάκων

  2. Άντε ρε και στα δικά μας πριν τα Χριστούγεννα.
    Η μαύρη γάτα με κοίταξε με κίτρινα μάτια!!

  3. Το ποσο ψεύτες και υποκριτές είναι φαίνεται από το γεγονός ότι υποχρεώνουν πλέον σε μοριακό τεστ όσους έχουν έχουν θετικό rapid για να τους δώσουν πιστοποιητικό νόσησης.. Μόνοι τους δλδ παραδέχονται την αναξιοπιστία των rapid που όμως οι ίδιοι επιβάλλουν στους ανεμβολιαστους για την είσοδο τους σε ένα σωρό δραστηριότητες. Όμως αυτά θα είναι παρελθόν παντου σε λιγο. Έρχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός κι εδώ .
    Ο τρίτος παγκόσμιος άρχισε πάλι από τις κοιτίδες του Ναζισμου. Αυστρία – Γερμανία. Και ο Κούλης ο Γερμανοτσολιας είναι δυνατόν να μείνει πίσω;;;;
    Ποιος ο λαγός της Μέρκελ:; Μπορεί να στενοχωρήθηκε κι όλας που δε πρόλαβε να το κάνει πρωτος

  4. Το όνειρο που σας έλεγα…. Έρχεται κι εδώ πριν τα Χριστούγεννα.

Comments are closed.