Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ! ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ από την Τουρκία για «Γαλάζια Πατρίδα» με σουλτάνους, ναυμαχίες και εμβατήρια με Ερντογάν

Κοινοποίηση:
720_741733_c71ba2346f-9605e77f8c71da29

Ο νεο-οθωμανισμός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποτυπώνεται σε ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών. Την Κυριακή η τουρκική προεδρία έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου λογαριασμού επικοινωνίας ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνει εύκολα κανείς το πώς οραματίζονται οι γείτονες τη «Γαλάζια Πατρίδα» και εμφανίζονται εικόνες με πειρατές, σουλτάνους, ναυμαχίες, όπλα, ενώ ακούγονται και εθνικά εμβατήρια.

Στο βίντεο, λοιπόν, εμφανίζονται δύο παιδιά που διαβάζουν στο σαλόνι και ξαφνικά χτυπά η πόρτα με δύο Τούρκους αξιωματούχους να κρατούν μία σημαία. Ο πατέρας των παιδιών έχει γίνει μάρτυρας με το αγόρι περήφανο πια για τον νεκρό πατέρα του, κρεμάει την τουρκική σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Και εν μέσω αυτών των εικόνων ακούγεται ο Ερντογάν να απαγγέλλει το εμβατήριο της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Οι στίχοι του εμβατηρίου «Γαλάζια Πατρίδα» αναφέρουν:

«Οι άπιστοι έγιναν ένα έθνος κι έστησαν συμμαχία.

Οι στρατοί του Ισλάμ προσέφυγαν στο δημιουργό.

Το λιοντάρι της Μεσογείου (Χαϊρεντίν Πασά) έβγαλε το σπαθί Ζουλφικάρ.

Ο Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασά με τον στόλο του Ισλάμ χτυπά κατά κύματα τη συμμαχία των σταυροφόρων.

Εγώ άκου κόσμε, είμαι παιδί μάρτυρα.

Μην ξεχνάς πως είμαι τέκνο της πατρίδας με την ημισέληνο.

Που από το αίμα των προγόνων μου ρέει στις φλέβες μου.

Δίνουμε την ζωή μας και παίρνουμε ζωές για την Γαλάζια Πατρίδα».

Και στο τέλος του βίντεο βάζει… το κερασάκι στις τουρκικές προκλήσεις ο Ερντογάν, ο οποίος απαγγέλλει στίχους από το ποίημα «Σημαία». Εκεί λοιπόν ο Τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος στην τούρκικη σημαία ακούγεται να απαγγέλλει τα εξής: «Εεε εσύ που ανεμίζεις τεντωμένη στους ανέμους Περιστέρι της ειρήνης αετέ του πολέμου Λουλούδι μου που ανθίζεις στα ορεινά Γεννήθηκα κάτω από σένα Θα πεθάνω κάτω από σένα Εσύ που είσαι η ιστορία μου η τιμή μου η πίεσή μου , τα πάντα μου ! Όποιο μέρος στη γη σου αρέσει ! Όπου θες να στηθείς Πες το μου να σε στήσω εκεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θα μας κλάσουν τα @@.
    Καποιος γράφει ότι στόχος του βίντεο είναι και να φοβίσουν τους Ελληνες…
    Δεν νομίζω ότι φοβάται κάποιος Ελληνας (όχι αυτοί που απλά μιλούν Ελληνικά) τους Μογγολους ή μπούφους.

  2. Νομίζουν ότι βρισκόμαστε στο 1071 μ.Χ, που κέρδισαν στο Ματζικέρτ….Ο άλλος τύλιξε στην κεφάλα του ένα πάπλωμα και ποζάρει ωσεί αυτοκράτορας, ο λίγδης…Πόση γελοιότητα πιά…Βέβαια εμείς τρωγόμαστε μεταξύ μας όπως τότε, γι΄αυτό βρίσκουν έδαφος και μας την πέφτουν όλοι οι γύπες της οικουμένης…Να τα λέμε όλα…

  3. το μνμ δεν ειναι για καλο.., το κανουν για εκφοβισμο της ελλαδας και προετοιμαζουν τον λαο τους για ενδεχομενη
    πολεμικη αναμετρηση με την ελλαδα γιατι μιλανε για γαλαζια πατριδα….., εμας μας κοιμιζουν με την διπλωματια και τον διαλογο… αυτοι ειναι αποφασισμενοι να το τραβηξουν στα ακρα…, δεν θελουν να κανουν διαλογο με βαση το διεθνες δικαιο… αλλα με οπως συμφερει σε αυτους…, και δειχνουν αποφασισμενοι.. να μαςπανε για πολεμο αν δεν συμφωνησουμε με τις απαιτησεις τους….,, το χειροτερο ολων ειναι οτι θα χρησιμοποιησει τους εδω λαθρο.. ως προγεφυρωμα… οι κυβερνωντες μας στον βωμο των οικογενειακων συμφεροντων..με τις μκο .δεν το εχουν αντιληφθει .. ή δεν τους πολυνοιαζει… δεν θα σκοτωθουν τα δικα τους παιδια…, εγκληματουν κατα της εθνικης ασφαλειας της ελληνικης επικρατειας… και κατι πρεπει να γινει ..να αφυπνιστουν στην κυβερνηση και την μειζονα αντιπολιτευση οτι οι λαθρο.. ειναι εν δυναμει υπαρκτος κινδυνος για την ακεραιοτητα της πατριδας μας..και πρεπει αμεσα να εκδιωχθουν απο την ελληνικη επικρατεια.. με καθε κοστος…,,, η αναφλεξη στον καυκασο με την βουλα της τουρκιας πρεπει να μας προβληματισει ολους …. ποσο ευκολο ειναι να αρχισουν τα κανονια..

  4. Μπαμ κάνει πως είναι διαβόλου σπέρματα οι Τούρκοι. Όπου θες να στηθείς θα σε στήσω για την σημαία τους λένε τα γίδια, άρα καμία σχέση με το δίκαιο, ό,τι μου γυαλίσει το αρπάζω ως γύπας. Μιλάνε για πόλεμο, για αίμα, για σφαγές, όλα με έπαρση και απληστία. Απορώ γιατί ο Θεός άφησε τόση σαπίλα να κορδώνεται για τόσα χρόνια. Το σάπιο και το βρώμικο θα πρέπει να έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. Αυτοί είναι χειρότεροι απο τον Χίτλερ σε νοοτροπία άρειας φυλής, νομίζουν πως βγήκανε απο χρυσό αιδοίο, μιλάμε για σχιζοφρένεια ανίατη.

  5. Τι δουλεια εχει το εξακτινο αστερι των οβριων στο βιντεο στο 1:30 τι εγινε κανουνε δουλιτσες μαζι???

  6. Λοιπόν έχουμε και λέμε

    Σε αυτό εδώ
    Όπου θες να στηθείς Πες το μου να σε στήσω εκεί»
    Θα έλεγα ότι θα στηθούν άλλα στα τέσσερα

    Σχετικά με την γαλάζια πατρίδα θα πάρουν μια γαλάζια ζουμερή πουτσα….

    Τώρα σχετικά με το βίντεο….γελάνε και οι εξωγήινοι…

    Τουρκόσποροι έρχεται η ώρα σας

Comments are closed.