Η Βρετανία θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές

Κοινοποίηση:
brexit

Η Βρετανία θα συμμετάσχει τελικά στις Ευρωεκλογές της 23ης Μαΐου, όπως δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντέιβιντ Λίντιγκτον προκαλώντας μια σειρά από αντιδράσεις.

Ωστόσο, ο κ. Λίντιγκτον επεσήμανε ότι η συμμετοχή στις ευρωεκλογές θα γίνει παρά την αντίθετη βούληση της κυβέρνησης Μέι λέγοντας όμως ότι είναι κάτι που επιβάλλεται αφού ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί το Brexit

Η κυβέρνηση Μέι θα αυξήσει τόσο τις προσπάθειες της, ώστε να υπάρξει γρήγορα αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις για το Brexit και οριστική συμφωνία, ώστε οι ευρωβουλευτές της Βρετανίας που θα εκλεγούν στις 23 Μαΐου να μην χρειαστεί να πάρουν μέρος στις εργασίες του επόμενου ευρωκοινοβουλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ..ανεκδοτάκι θέλετε..;
    Ήταν ενας Έλληνας και συναντάει εναν άγγλο μέσα σε ενα μπουρδέλο και του λέει: Βρε.. Τανια κι εσύ εδω;

  2. ΕΥΓΕ σε αυτούς που δήλωσαν πως δεν θα συμετάσχουν στις ευρωεκλογές, και ντροπή στους άγγλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται πια! – είναι τελείως ανεγκέφαλοι! Και θέλουν να ελέγχουν κιόλας και το χρηματοπιστωτικό σύστημα και να υποδείξουν στους άλλους και τι να κάνουν! Να βάλουν τα πανεπιστήμια και τις ιδέες τους, στον κwλο τους!

    Συνέλληνες, είμαστε εκατομμύρια που θα πάμε τσάρκα στην παραλία τις μέρες των εκλογων και δεν θα πατήσουμε στα εκσ λογικά κέντρα!

    http://www.press-gr.com/2014/05/blog-post_2619.html?m=1

Comments are closed.