«Η Αννίτα Πάνια έκανε 52% τηλεθέαση! Τώρα την αναγκάζουν να πουλάει σόμπες και κρέμες»

Κοινοποίηση:
paniafoto106-768x433
«Η Αννίτα ήθελε άλλο πράγμα, έκανε εκπομπές και είχε 52% τηλεθέαση με το “Χρυσό κουφέτο”, τώρα τι να δει ο κόσμος;».

 Για την πολύ καλή του φίλη και κουμπάρα του, την Αννίτα Πάνια, μίλησε ο Όμηρος Ευστρατιάδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού.

Στην ταινία σας θα παίξει και η Αννίτα Πάνια;

Ναι, κανονικά, κάνει μια καθηγήτρια ψυχολόγο. Έχει δύο εμφανίσεις, σ’ έναν πολύ καλό ρόλο. Με την Αννίτα είμαστε μαζί πολλά χρόνια, από το 1994 ξεκινήσαμε, είναι και κουμπάρα μου. Ακόμα και η τηλεόραση καταστράφηκε. Τι να δω στην τηλεόραση, δεν έχει τίποτα…

Την Αννίτα Πάνια την παρακολουθείτε στις εκπομπές της;

Τι να δω; Που πουλάει σόμπες και κρέμες; Αφού έτσι την αναγκάζουν να κάνει. Η Αννίτα ήθελε άλλο πράγμα, έκανε εκπομπές και είχε 52% τηλεθέαση με το “Χρυσό κουφέτο”, τώρα τι να δει ο κόσμος;

Βρίσκεστε 63 χρόνια στο χώρο, μια ολόκληρη ζωή.

Ξεκίνησα να δουλεύω με κοντά παντελονάκια στον Φίνο. Είμαι… όσο φαίνομαι γιατί με προσέχουν οι γυναίκες μου. Η τελευταία είναι η καλύτερη, έψαξα πολύ, αλλά τη βρήκα, είναι μοναδική. Έχω δύο μεγάλες κόρες, η μία είναι 50 χρονών και η άλλη 40. Με την τελευταία σύζυγο έχω αποκτήσει ένα γιο 12 ετών και μία κόρη 6 ετών. Να κάνω με μια γυναίκα 4 παιδιά; Γιατί; Έτσι πήρα τρεις γυναίκες.

Όμηρος Ευστρατιάδης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αφου η Πανια εκανε 52% με εκπομπες που ξεφτυλιζαν ανθρωπους,τοτε ειναι αναμενομενο και αυτη η χωρα να κυβερναται απο ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

  2. σύντομα να πουλά και προφυλακτικά γία τούς σκουπιδο-καλεσμένους της …. για να μήν αναπαράγονται οι λεχρίτες …

  3. Υποπροϊόν της χαμηλής ποιότητας, απευθυνόμενη σε τηλεθεατές IQ<20 που αποτελούν πλειψηφία, γι αυτό και τα ψηλά ποσοστά.
    Ευτυχώς που τα τουρκοκάναλα πασσάρουν αντίστοιχες τουρκάλες στα χαμηλής ποιότητας τουρκοσήριαλ και δεν πιάνει τίποτα πια.
    Τέτοια όντα είναι επικίνδυνα όταν έχουν λεφτά στα χέρια τους….

Comments are closed.