Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Σάλος με τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα σε άστεγο(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
panepistimiou

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μία εικόνα που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει στο κέντρο της Αθήνας ένα μοντέλο και ακριβώς δίπλα του ένας άστεγος να κοιμάται.

Όπως ήταν αναμενόνομενο, το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά και ασέβια του φωτογράφου προς τον άστεγο τονίζοντας παράλληλα την αδικία και την ανισότητα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.

Ο Δημήτρης Σκουλός μαζί με τους συνεργάτες του φωτογράφιζαν το μοντέλο για τις ανάγκες ενός πολύ γνωστού περιοδικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τόση ευαισθησία! Ωρύεστε επειδή πήγε ο φωτογράφος και στάθηκε κοντά σε άστεγο και έκανε την δουλειά του. Κι ένας άλλος τον φωτογράφισε καθώς φωτογράφιζε κοντά στον άστεγο και το έβγαλε στο διαδίκτυο για να το δουν οι οι κοινωνικοί κατήγοροι της πλάκας και να στάξουν δηλητήριο για αυτόν τον άστεγο που καθημερινά εκατομμύρια Αθηναίοι βλέπουν ξάπλα στο πεζοδρόμιο και δεν μιλάει κανείς. Ούτε κανείς μιλάει που είναι νηστικός την στιγμή που ταΐζουμε την μισή Αφροασία. Πόση υποκρισία!

  2. Και σίγουρα ο άστεγος δεν είναι κάνας λαθρεποικος αλλά Έλληνας…που πολύ πιθανόν να του πήραν το σπίτι και ότι και δεν είχε..
    Το ότι φωτογραφίζεται με τον άστεγο είναι αηθης όμως η φωτογραφία του άστεγου θα πρεπε να παίζει νυχθημερόν στα μπουρδελοκαναλα παράλληλα με το “δράμα” των προσφύγων της Τανγκανίκα και της Ζιμπάμπουε.
    Αυτό είναι ρατσισμός και θα πρεπε ήδη αν υπήρχαν υγιείς οργανωσεις τύπου ΜΚΟ να είχαν γεμίσει μηνύσεις την κάθε κυβέρνηση κσι να είχαν κάνει το θέμα γνωστό ως την άκρη του κόσμου.

  3. Ο φωτογράφος της playboy να παει να τα κάνει αυτά που μυαλό δν έβαλε ΠΟΤΕ .. Όσο για νοικοκυροσυνη ουτε λογος, δν τον παιζανε μικρές στο σχολείο κ από τότε που πιασε την φωτογραφική απέκτησε κ αξίωμα
    Οξωωωωω

Comments are closed.