Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 1.ΟΟΟ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ, ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ – ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΦΙΑ

Κοινοποίηση:
3192214

Η ΕΕΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν ακολουθούν τις δικές τους κατά περίπτωση υποδείξεις και προτροπές ή τις ευμετάβλητες πλειοψηφίες της κοινής γνώμης, αλλά το Σύνταγμα και τους νόμους».

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, σχετικά με την ανακοίνωση που έβγαλε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας.

1)Δεν έχουν πράξει τίποτε απολύτως για τη δολοφονία 2 δημοσιογράφων και μίας απόπειρας και μιλάμε φυσικά για την απόπειρα δολοφονίας του δικού μας δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, το καλοκαίρι του 2020.

2)Δεν έχουν κάνει τίποτε απολύτως για την εμπλοκή του Μαξίμου σε συμβόλαια θανάτου.

3)Δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα  για τα εκατοντάδες ονόματα ελλήνων πολιτών που παρακολουθούνται.

4)Δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα για την ωμή καταπάτηση συνταγματικών ελευθεριών αλλά και την ωμή παραβίαση της Ελευθερίας του Τύπου. 

5)Δεν έχουν πράξει απολύτως τίποτα για ΈΝΑΝ ανεξέλεγκτο γκάνγκστερ, τον ανιψιό του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη που συνεργάζεται με τη Μαφία για την εξουδετέρωση πολιτικών του αντιπάλων και δημοσιογράφων.
6)Δεν έχουν πράξει τίποτα απολύτως για τις εκατοντάδες αναθέσεις από το πρωθυπουργικό περιβάλλον σε ένα απίστευτο φαγοπότι των χρημάτων του Ελληνικού Λαού.
7)Δεν έχουν πράξει τίποτε απολύτως για την λαθρεμπορία καυσίμων και όσους την διεξάγουν, με αποτέλεσμα ο Λαός να πληρώνει τα καύσιμα πάνω από 2.50 ευρώ.

Είναι απόντες από παντού

Είναι κομματικά φερέφωνα

Ο εισαγγελέας Φαλκόνε ξυπνάει κάθε νύχτα και τους καταριέται. 

Για ποιο σύνταγμα και για ποιους νόμους μας μιλάνε; Όχι άλλη κοροϊδία στον ελληνικό λαό.

Κάντε επιτέλους σωστά τη δουλεια σας πριν ξεσπάσει η μεγάλη κοινωνική και πολιτική επανάσταση.

Παρακάτω διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΔΕ αναλυτικά:

«Με αφορμή πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις βουλευτή με τις οποίες, αναφερόμενος σε εκκρεμή προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται προς διακρίβωση τέλεσης παραβίασης απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας κ.α., “συστήνει” στους εισαγγελείς «να βγουν στην δράση και να μην κλώθουν», η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, διαβεβαιώνει ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η υπόθεση διερευνάται διεξοδικά και θα περατωθεί εντός του απολύτως αναγκαίου χρόνου, χωρίς η ιδιότητα οποιουδήποτε εμπλεκόμενου σε αυτή να αποτελεί κριτήριο για ευνοϊκή ή δυσμενή μεταχείρισή του, ούτε και λόγο κωλυσιεργίας.

Οι παράγοντες του δημόσιου βίου που σε υψηλούς τόνους επικαλούνται τους εισαγγελείς και το αίσθημα εμπιστοσύνης προς την ελληνική δικαιοσύνη ή βάλλουν κατ’ αυτών, ανάλογα με το υπό συζήτηση θέμα και τη θέση που κατέχουν, πρέπει να αντιληφθούν ότι οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν ακολουθούν τις δικές τους κατά περίπτωση υποδείξεις και προτροπές ή τις ευμετάβλητες πλειοψηφίες της κοινής γνώμης, αλλά το Σύνταγμα και τους νόμους που είναι σύμφωνοι με αυτό, τους οποίους και οι ίδιοι οφείλουν να τηρούν, σεβόμενοι πρωτίστως την αρχή της διάκρισης των λειτουργιών του κράτους».

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Υπερανω των νομων και των θεσμων ειναι η λαίκη βουληση οπως το δημοψηφισμα και η θεληση της πλειοψηφιας του Ελληνικου λαου
    Αλλωστε οι αποφασεις εκδιδονται στο ονομα του Ελληνικου λαου.Και μη ξεχναμε τους νομους τους ψηφισαν μόνο πολιτικαντιδες προς εξυπηρετηση των συμφεροντων τους.Γκεγκε?

  2. το νομοθετικό σύστημα από τη μία, αυτό το δαιδαλώδες τερατούργημα με τα δεκάδες ή εκατοντάδες παραθυράκια και το δημοσιουπαλληλίκι και ο ωχαδερφισμός που υποβόσκει, το τουπέ και η υπεροψία των δικαστικών έχει θάψει τη δικαιοσύνη. Πρέπει να βγουν πέντε βουλευτές σαν το τζαβάρα από το λήθαργο τους για να μπει το ρυάκι στο αυλάκι.

  3. Εκει,στο μαγαζακι της ΕΕΕ,μηπως να αντιληφθουν οτι υπαρχουν ανθρωποπι που και ελληνικα ξερουν και Νομικα και μπορουν να αντιληφθουν τι οριζει το Συνταγμα;Μηπως η παρεουλα του Αθανασιου να αφησει τα περι δικαιου αισθηματα,περι τηρησης του Συνταγματος[αληθεια,ποιου αρθρου;]και αλλες παπαροκουκαραντζες.Και πρε[πει ΕΣΕΙΣ να αποδειξετε οτι δεν ειστε ελεφαντες.Αληθεια,ειστε ευτυχισμενοι που η καταπατηση του αρθ.19 του Συνταγματος “απασχολει”κατωτατους εισαγγελεις,διασπαρμενους οπου ναναι;’Ηεχετε την εντυπωση οτι ο Ντογιακος δεν ειναι ουρα του καθεστωτος;

    1. Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΝΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ BADURASHVILI MAIA ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ – ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΤΙΤΡΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ .

  4. Αν ακολουθουσατε το Συνταγμα και οχι τους Νομους που ειναι Αντισυνταγματικοι,Τοτε γιατι πρστατευεται τους μισθους σας και αφησαται το λαο να ζη μα 500 ευρο..

  5. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΑΔΙΟΙΣΟΤΟΠΑ ΣΤΡΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

  6. Αρχηγοί δικαστών, εισαγγελέων και αστυνομίας ανά περιοχή, να βγαίνουν με εκλογές από τον λαό. Όπως Αμερική. Μόνο τότε υπάρχει ανεξαρτησία των 3 εξουσιών και πραγματική Δημοκρατία. Και τοπικά! Τώρα εκλέγεται το νομοθετικό σώμα/εξουσία, που ορίζει την κυβέρνηση, η οποία κανονίζει ποιός θα είναι στην αστυνομία και ποιός στο δικαστινό και νομικό σώμα. Διαχωρισμός εξουσιών μηδέν. Σκέψου τώρα έναν αρχηγό αστυνομίας σε μέρος//πόλη που μαστίζεται από την εγκληματικότητα, υπάρχουν εκτελ΄σεις, ναρκωτικά κτλ, ή έναν εισαγγελέα που δεν ερευνά τίποτα η ένα δικαστή που βάζει φυλακή έναν που κλέβει ένα μήλο και αθωώνει όσους κάνουν αίσχη. Με εκλογές να βγαίνουν, τοπικές. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε

  7. Το συμβολο της Ενωσης Εισαγγελεων, δεν παραπεμπει στην ο.β.ρεικη λυχνια;

  8. Το δικαστικό σώμα έχει την ίδια κατάντια όπως των πολιτικών για να το πούμε πιο ευγενικά Το δικαστικό σώμα δεν είναι πια «σώμα» είναι υποχείριο κάθε πολιτικής εξουσίας

  9. Πού λεει το Συνταγμα οτι μια οποιαδήποτε κυβερνηση εχει ρτο δικαιωμα να εκχωρει σε οποιονδηποτε το εδαφος και το υπεδαφος της Χωρας για 99 ετη ??? Το αντιθετο ακριβως λεει,οτι αυτο απαγορετεται δια ροπαλου. Και σαραντα αλλες τετοιες πραξεις εσχατης προδοσιας και προδοσιας της χωρας ,που διαπραττονται χωρις διακοπη απο το 2010 κει μετα απο τις κυβερνησεις των ανδρεικελων μεχρι σημερα. Αυτες τις πραξεις η δικαστικη εξουσια,που ειχε ΚΑΘΗΚΟΝ απο το Συνταγμα να φερει σε δικαστικη κριση, τις εχει αποσιωπησει και τις εχει χαρακτηρισει επανειλημμενα ΝΟΜΙΜΕΣ. Οταν θα επανελθει η Δημοκρατια και το Συνταγμα ,θα κληθουν να απολογηθούν και να κριθούν ολοι αυτιοι οι κυριοι ,πολιτικοι,δικαστικοι και κυβερνησεις. Ισως αυτη η ωρα να μην ειναι τοσο μακρυα οσο νομιζουν.

  10. Έχουν αυστηρή εντολή από τις ποδιτσες να κουνήσουν ούτε το βλέφαρο τους σε τέτοιες τζιζ υποθεσεις.Μολις όμως τους επιτρέψουν να ξεσπαθωσουν σε κάποιον κάστανα η σε κάποια γριά που πλεκει τερλικια τότε κορδωνονται ότι κάναμε τον καθήκον τους.

  11. Δέν ξέρω άν μασάτε τά λόγια σας, όμως μασάτε τά λόγια τών άλλων, τουτέστιν ΚΟΒΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΒΑΡΑ καί δημοσιεύετε ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΙΚΑ!!

Comments are closed.