Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ ΒΙΟ. ΣΤΑΛΙΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ… ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. 25 χρόνια γάμος με τη Τζένη Καρέζη, «κλεμμένη» κόρη σκληρού δεξιού πατριώτη

Κοινοποίηση:
exofyllo14-9

opisthofyllo14-9

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14/9, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

efimerida-banner500

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free- press- no compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

teaser14-9

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Καζάκος και Πρέκας ήταν η διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος. Που διέφερε ο Καζάκος απ’ τον Πρέκα στο παίξιμο; Ο ίδιος στόμφος,το ίδιο στυλ εκφοράς των λέξεων, σχεδόν ίδια φωνή,στην χούντα έπαιζαν σε ένα σωρό και οι δυο χωρίς να τους πειράξει κανείς. Αλλά πάλι βγήκαν από πάνω οι αριστεροί και τον έβγαλαν κορυφαίο ηθοποιό λόγω ότι ήταν αριστερός.

  2. Με τον 💩μπαμπινιώτη και το όργιο συγκάλυψης του λιγδάνη και των συν αυτώ, τι γίνεται από νομικής απόψεως;;;

  3. Το λαγουμι της Αχαρνών με τις ποδιτσες συνδέεται υπόγεια με το κοκκινο κτίριο του Περισσού.

  4. Ο Πέτσας πρέπει να μου δώσει κι εμένα κάτι τις που γλίτωσε από τη πένα σας .

  5. Εχθές που μπήκα σε ένα βίντεο του Τέρυ μια κοπέλα έγραψε ότι ο δράκουλας είναι και γιος και αδερφός της μάνας του. Δηλαδή η μάνα του πήγε με τον πατέρα της και γέννησε αυτόν. Ο παππούς του είναι και ο πατέρας του. Ο ηθοποιός Τζακ Νίκολσον είναι μια τέτοια περίπτωση. Έχετε δει το Τσάινα Τάουν του Τζων Χιούστον; Αν ισχύει αυτό κύριε Χίο είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Το καταλαβαίνετε, είναι αιμομιξία, μπασταρδεμένο αίμα. Άλλο αυτά να συμβαίνουν στα βασιλικά σαλόνια όπου οι συγγενείς παντρεύονται μεταξύ τους για να μην αλλοιωθεί η γραμμή αίματος. Βέβαια το αντίθετο συμβαίνει γιατί οι απόγονοι τους, όπως έχει καταδείξει η ιστορία, ήταν άρρωστοι και πέθαναν από εκφυλιστικές ασθένειες. Εδώ υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία. Ποια διασφάλιση υπάρχει από το σύνταγμα να μην ανεβαίνουν στην εξουσία ή να κηρύσσονται έκπτωτοι αυτής τα τέκνα αιμομιξίας;

    1. Αυτό το αντιλήφθηκε την ώρα που έγραφε το διήγημα.

  6. Είχε μεγάλο πάθος με τον κομμουνισμό Αντί να πάρει τη γυναίκα του τη Καρέζη που είχε καρκίνο στο Λονδίνο στη Harley street που είχε κλείσει γιατρό ο Ζαχος Χατζηφωτιου ,την πήρε με το πάθος του και το μυαλό του στην Μόσχα και πέθανε Φανατικός κομμουνιστής ίσως στα λόγια γιατί αλήθεια με την χούντα δεν είχε πρόβλημα

    1. Η Τζένη πέθανε από καρκίνο γιατί τον μισούσε επειδή την απατούσε κι αισθάνονταν ότι η ζωή της δεν έχει γι αυτήν αξία πια.
      Για αυτό άφησε ατημέλητη και την εμφάνιση της
      Παράδοση άνευ όρων για μια ζωή που δεν την ικανοποιούσε πια

  7. Αφού ήταν κόρη δεξιού πατριώτη πώς τον παντρεύτηκε τον σταλινοφασίστα; Θα έπρεπε να τον μισεί. Την έστειλε και στον τάφο πρόωρα. Πάντως πριν παντρευτεί τον Χατζηφωτίου κάθε βράδυ χόρευε στη λέσχη αξιωματικών με άλλο καβαλιέρο.

  8. Το ερώτημα πλεον δεν είναι Αριστερά ή Δεξιά το ανόητο δικομματισμο δίλημμα του παρελθόντος.
    Είναι Νέα Τάξη ή παλιά.
    Νομίζετε ότι υπάρχει δυνατότητα επιλογής;;;

    1. Σωστα αλλα για να παω λιγο παρακατω τη σκεψη σου, δεν ειναι διλημμα το τελευταιο. Η παλια ταξη πρακτικα δεν υπαρχει. Δεν εχει ουτε τη δυναμη ουτε τους ανθρωπους για να κανει πραξη τα θελω της…

  9. Αμα βγουν αυτοί οι δύο Ανδρουλάκης και Τσίπρας καηκαμε. Σε θέματα εξωτερικής πολιτικής θα είναι χειρότεροι από τον Κούλη
    Σε θέματα υποχρεωτικοτητας ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ
    Το μόνο που τους σταματούσε ήταν ο φόβος των εκλογών. Τώρα δε θα υπάρχει καν. Μπορείτε πιστεύω να φανταστείτε τι μας περιμένει από δαυτους.

  10. Δε μου λέτε; Αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό που σας πείραξε;;; Δλδ η ΝΔ αν ξαναβγεί δε θα ψηφίσει το γάμο των ομοφυλόφιλων;;; Ο πάπας δεν ήταν αυτός που τον διαφήμιζε κι όλας;; Είναι εντολή δεν είναι επιλογή ασχέτως αν ισχύουν και τα δύο ταυτόχρονα για ψηφοθηρικους λόγους.

Comments are closed.