Η Ένωση Άθεων «ξαναχτύπησε» και φέτος τη Μ.Παρασκευή – «Ύμνοι» για τον κορωνοϊό που έκλεισε τις εκκλησίες

Κοινοποίηση:
1

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εκμεταλλεύονται με τον χείριστο τρόπο το Θείο Δράμα.

Για ακόμη μία φορά η Ένωση Άθεων προσκαλεί όλα τα μέλη της ανά την επικράτεια σε μία άνευ ορίων…κρεατοφαγία τη Μ.Παρασκευή.

Ωστόσο λόγω του κορωνοϊού, φέτος η «συνάντηση» θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, με την Ένωση Άθεων να αποκαλεί την συνάθροιση ως «Φανερό Τηλε-Δείπνο».

Μάλιστα φαίνεται να διασκεδάζουν το γεγονός πως οι εκκλησίες, στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης, έτσι και στην Ελλάδα, έμειναν κλειστές τη φετινή Μεγάλη Βδομάδα δίχως πιστούς στις λειτουργίες.

Κατά τους ίδιους ο κορωνοϊός δήθεν απέδειξε πως οι διάφορες θεότητες (ανάμεσά τους εννοούν και τον Χριστό) όχι μόνο είναι φανταστικές αλλά και ανίσχυρες μπροστά στους φυσικούς νόμους.

Αυτά πιστεύουν εκείνοι, σε ένα πρωτοφανές μένος κατά οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χριστό:

«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και κανονικά η Ένωση Αθέων θα σας προσκαλούσαμε στον Φανερό Δείπνο μας.

Ο SARS COV-2 όμως, όπως όλα τα προϊόντα της εξέλιξης μέσω της φυσικής επιλογής, θέλει να επιζήσει και να αναπαραχθεί κι έτσι έφερε τον κόσμο ανάποδα φέτος. Παράλληλα απέδειξε ότι οι διάφορες θεότητες, ως φανταστικές οντότητες, είναι ανίσχυρες μπροστά στους φυσικούς νόμους.

Σαν καλοί μαθητές και μαθήτριες των Δαρβίνου και Dawkins που είμαστε, προσαρμοστήκαμε.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στον Φανερό Τηλε-Δείπνο μας, μια ανοιχτή τηλεδιάσκεψη, για να χαιρετηθούμε, να γνωριστούμε, και να μιλήσουμε για την Ένωση και τις δραστηριότητές της. Και για να γιορτάσουμε την ανάσταση της φύσης και τον αναμενόμενο θρίαμβο της ζωής και της ανθρώπινης επιστήμης την Παρασκευή 17-04-2020 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κάθε χρόνο, μαγειρεύετε έναν από σας, κανίβαλοι.

  2. Αν αυτη ειναι η μονη σας χαρα φατε κρεας να χορτασετε σκουπιδια….Καθε χρονο τετοια μερα χαιρεστε σαν τον πατερα σας τον σατανα αλλα απο αυριο στις τρυπες σας…..Σε ενα μηνα αρχιζει το ραμαζανι κι εκει να δουμε τι θα κανετε…..Αν εχετε διδυμους γενετικους αδενες καντε μια παρομοια προκληση……Καλο ντερληκωμα…….

  3. Δεν τους ήξερα και τώρα που τους έμαθα τους λέω ότι τους γράφω στα @@ρια μου .

  4. Έχουμε δει φάτσες συμμετεχόντων από προηγούμενες συνάξεις σας. Είστε ΖΩΑ και τιμή σας είναι ο τιτλος αυτος. Και μόνο που διαφημίζεται την “ιδιαιτερότητα” σας,δείχνει από ποια συμπλέγματα κατωτερότητας διακατεχαιστε. Απλά τραγικοι

  5. Ευχαριστούμε τους άθεους οι οποίοι υποκινούνται από τον Εωσφόρο και αποδεικνύουν συστηματικά, ότι η μόνη αληθινή πίστη είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική και για αυτό τους τσούζει άλλωστε και έτσι κάνουν τι βρομιές τους κάθε χρόνο την Μεγάλη Παρασκευή.
    Το Μάιο που ξεκινάει το ραμαζάνι, να πάνε ένα μεσημέρι έξω από ένα τζαμί και να ψήσουν μπριζολάκια χοιρινά και μπυρίτσα και έτσι στο τέλος θα το απολαύσουν που θα φύγουν με τα μπουκάλια της μπύρας όπισθεν….

  6. 5 χαζομαλάκες είναι καί εσείς τούς διαφημίζεται κιόλας

  7. Ένωση ανόητων και ηλίθιων ανθρώπων που είναι η χαρά των δαιμόνων. Ελπίζω να ξυπνήσουν πριν το μεγάλο ταξίδι ,γιατί τότε θα δουν αν είναι παραμύθια όλα αυτά που τώρα χλευάζουν….

  8. Αδιαφορια για τα σκουπιδια…Σας ερχεται το Ισλαμ….χαχαχαχα

  9. Γιατί ασχολείστε με τα σκουπίδια. Καλύτερα να ασχοληθούμε με τα α…..α μας παρά με αυτούς τους δήθεν άθεους αλλά μάγκες μόνο στους χριστιανούς στους μουσουλμάνους κότες λιράτες μόνο π..α δεν τους περνούν,αλλά και για αυτό δεν είμαι σίγουρος.

Comments are closed.