Η Άννα Κορακάκη αποκάλυψε πόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει με τον σύντροφό της

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η Άννα Κορακάκη είναι Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σκοπεύτρια με πάρα πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Κατάγεται από τη Δράμα και γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1996. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Είναι η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία των Ελληνικών Ολυμπιακών Ομάδων, που κατέκτησε δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Ασχολείται με τη σκοποβολή από το 2009 και σπουδάζει Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αποτέλεσε την πρώτη γυναίκα η οποία έλαβε ως πρώτη λαμπαδηδρόμος την Ολυμπιακή Φλόγα μετά το άναμμά της για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 η Άννα Κορακάκη υπήρξε σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια. Στη συλλογή της έχει πάρα πολλά μετάλια χρυσά, αργυρά και χάλκινα και συνεχίζει να διακρίνεται συνεχώς στο άθλημά της.

Πρόσφατα η Άννα Κορακάκη έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου και πως εκείνη είπε το ναι. Συγκεκριμένα συνόδευσε τη φωτοραφία που ανέβασε με τη λεζάντα: “Ν Α Ι
2023 φορές και άλλες τόσες!


Σε ένα πρόσφατο Q+A η Άννα Κορακάκη απάντησε στην ερώτηση που της έγινε και αφορούσε πόσα χρόνια διαφοράς έχει με τον σύντροφό και μέλλοντα σύζυγό της και είπε πως “Έχουμε 4 χρόνια διαφορά ηλικίας”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δεν τα ειχε με ενα Φραγκο…τι έγινε αυτος..σαν τα πουκαμισα τους αλλαζουν

  2. Και αυτό τώρα είναι είδηση. Βρε άει στε στο γεροδιάολο.

Comments are closed.