Η Άννα Βίσση από όλα τα τραγικά που συμβαίνουν στην χώρα μας….έβγαλε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο – Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το «Τρομαγμένο Μου» είναι μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή
Η Άννα Βίσση ερμηνεύει το «Τρομαγμένο Μου», μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου. Το τραγούδι, σε μουσική Γιώργου Καλογερόπουλου και στίχους Λίνας Δημοπούλου, κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με music video, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.

Την οπτικοποίηση του «Τρομαγμένο Μου», που έγινε no1 στο iTunes chart σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία η Εύη Τσακλάνου. Ο Ζακ Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, στο πεζοδρόμιο της οδού Γλάδστωνος, μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και παραμένει υπό δικαστική διερεύνηση. Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. οταν κλεινει ο κυκλος ΜΑΣ, κλεινει.+- ΤΟ ΜΟΝΟ που προσεξα ειναι οτι αλλαξε την μουρη της

  2. Η Βίσση ήταν καλή την εποχή που έλεγε τραγούδια όπως το Μεθυσμένη πολιτεία, όταν άρχισε τα Νάυλον και τις υπόλοιπες μη διαχρονικές μπούρδες έσβησε, απλά ήταν μάλλον η μόνη που δεν το πήρε χαμπάρι πως τέλειωσε. Δεν έχει την προσωπικότητα π.χ. της Αλεξίου για να ξέρει πότε σταματάς και πότε συνεχίζεις. Κανένας δεν την ακούει για ό,τι έκανε τα τελευταία χρόνια. Αυτή η γυναίκα αντί να γίνει πιο έμπειρη και πιό σοφή έγινε μόνο εμπορική λόγω παρελθόντος, όχι λόγω ποιότητας τραγουδιών. Σου λένε οι μάνατζερ πως θα πουλήσει κάθε μαλακία επειδή έχει όνομα η τραγουδίστρια. Όχι, δεν θα πουλήσει γιατί η μαλακία παραμένει μαλακία όσο και να την στολίσεις.

  3. Από την πολλή Coca Cola απέκτησε έμπνευση η κυρία.
    Μετά τους λοατκι και ένα τραγούδι για τους ισλαμιστες και το νόμο της σαριας θα ήταν ότι πρέπει….

  4. Για να υπάρχουν και κάποιοι να την ακούν…
    γιατί ποιος την ακούει πια??????
    προσπαθεί να βγει από την ΛΗΘΗ……….

  5. Τα γεράματα φέρνουν πολλά προβλήματα μαζί τους.Τι δουλειά έχει με τους πισογλέντηδες ; Δεν έχει πλέον δημοσιότητα και ψάχνεται; Θέλει σώνει και καλά να χαλάσει το όνομα της που με τόσο αγώνα δημιούργησε τόσα χρόνια; Για συνέλθετε κυρία μου.

  6. αννα βίσση …
    πρέπει επειγόντως να γράψεις τραγούδι κ για τον ….λεβέντη μας …
    παύλο φύσσα ….ειναι τεράστια η απουσία του για την …κοινωνία μας …
    τα τραγούδια του οι στίχοι του ,μιλούσαν για βία – αιμα – σκοτωμούς ….
    λαμπρός νέος

  7. Πέραση που έχουν οι πούστηδες .
    Παραδείγματα για τους νέους μας .
    Να γίνουν πούστηδες κλεφτρόνια πρεζόνια και όχι ήρωες εργαζόμενοι τίμια παλληκάρια .
    Οσο για την Αννούλα ψάχνει θύματα να ακούνε τις αρλούμπες της και να αγοράζουν δίσκους να ζει αυτή πλούσια .

  8. ααχαχαχαχαχαχααχαααχχχαχαχαχααχαχααχααααααααααααααα

  9. Αρε Σωκράτη, Επίκουρε, Ερατοσθένη, Περικλή, Πυθαγόρα, κ.τ.λ.. …. που είσαστε να “καμαρώσετε” το έθνος σας…. έχει τελειώσει το πράγμα, κρίμα….

  10. Δεν έδινε καμία συναυλία για τους πληγέντες συμπατριώτες της που μείναν άστεγοι καλύτερα;

  11. Για να οικονομισει απο τα κουδουνακια το έβγαλε σιγα μη χεστηκε για τον καθε π@υστη 😉

Comments are closed.