Ησυχάσαμε! Δεν μπαίνει σε καραντίνα ο Κούλης, κάνει καθημερινά τεστ

Κοινοποίηση:
koronoios-mitsotakis-tsiodras-enimerosi

Το γεγονός ότι ο Ιερώνυμος νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού “ανησύχησε” τους ανθρώπους του Μαξίμου, καθώς είχε συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Στέλιος Πέτσας, όμως, αφού εξέφρασε τις ευχές της κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, μάς ενημέρωσε ότι:

«ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον αρχιεπίσκοπο. Πριν από τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον πρωθυπουργό και για τον αρχιεπίσκοπο. Ο πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν από την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχός του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Ο κ. Πέτσας κατέληξε: «με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. axxaxaxaxaxaxaxax τι αλλο θα σας πουλησουν???? χαχαχαχχαχαχαχα κρατηστε τα βρακια σας….. σας τα περνουν και δεν το περνετε πρεφα………..αχχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΘΕΝΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Comments are closed.