Ησυχάσαμε – Γιώργος Περρής: «Είμαι gay, ανακουφισμένος και υπερήφανος»

Κοινοποίηση:
ΠΕΡΡΗΣ

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Περρής στο people.com όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Περρής δήλωσε: «Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης… Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν υπήρχε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης.

Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό… Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: «Δεν πρέπει να βγεις. Δεν πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Θα καταστρέψει την καριέρα σου».

«Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου… Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας. Δεν είμαι μυστικοπαθής. Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ότι είμαι κάποιος άλλος, ποτέ. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι (το ότι είμαι γκέι) δεν θα τους σοκάρει ή κάτι τέτοιο. Αλλά νιώθω ότι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου, τη φυλή μου, ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά. Αυτό αισθάνομαι ότι θα είναι αυτό, γιατί θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Περρής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Μάλλον είναι και νεοδημοκράτης.

  2. Και τι λόγος υπερηφάνειας!!!!! Για τα αγγούρια που βάζει στον πάτο του…

  3. αρσενικο που καθεται στα 4 εχει χασει καθε εννοια περηφανιας,kapito !

  4. Στα @ρχιδι@ μας μωρη λεβινσκι τι εισαι !!

  5. Ουφφφφ !!!!! Τι ανακούφιση είναι αυτή ????????? Επιτέλους λύθηκε η μεγαλύτερη απορία της ζωής μου…… Τώρα που έμαθα ότι ο κύριος ….τίποτα είναι λουγκρα μπορώ να κοιμηθώ επιτέλους ήσυχος…….

  6. φουστης και περηφανος ,μου τα χαλασες γιατι λες ψεματακι.

  7. Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ? ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ?

  8. Να σε χαίρονται οι δικοί σου.Υποθέτω ότι τους έχεις κάνει υπερήφανους.
    Είσαι υπερήφανος που δεν έχεις φυσιολογικό σεξουαλικό προσανατολισμό.Γιατι πρέπει να κοινοποιήσεις την ανωμαλία σου; Ακόμη και αν ήσουν φυσιολογικός, γιατί πρέπει να το προβάλεις; Άντε στην Πάνια μήπως βρεις κάποιο ” επενδυτή” για ταίρι σου, και καλούς απογόνους!!!!

  9. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ;;;ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΠΟΝΟΥΣ;;;; ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ;;;

  10. Τουλαχιστον ειναι ευθυς μπραβο του! Μια…σαρμελα των 20 ποντων δωρο!
    Ρε καταντια!

    1. Η σαρμέλα ΜΟΥΛΕ τι είναι; Γράψε ελληνικά ΜΟΥΛΕ του λιμανιού.

  11. Βρε κακο, που μας βρηκες! Γιατι θα πρεπει να ξερω, ποιος τον παιρνει απο πισω; Ουστ, ρε!

  12. Ποιος είναι αυτός;;;; Και γιατί θα πρέπει να ξέρουμε αν είναι πουστης;;;;; Ποιος ασχολείται με αυτά τα παρατράγουδα;;;;;

  13. Δικαίωμα σου η διαφοροποίηση σου από την κανονική φύση του ανθρώπου αλλά ντροπή η δημόσια έκφραση της και η προβολή της ως πρώτο θέμα από δημοσιογραφίσκους της πλάκας πρωινάδικών Μελέτη κλπ που δεν μας αναφέρουν τίποτα από τα κέρατα που έχουν φυτρώσει στο κεφάλι τους και είναι φυσιολογικό στην εποχή μας.

  14. Το πως “τον παίρνει” ο καθένας είναι ένα λεπτό θεμα που δεν δημοσιοποιούμε. Εκτός και αν γινεται για βιοποριστικους λόγους όπως η εκπόρνευση ή λόγω δυσκολιας ανεύρεσης συντρόφου, εξαιτιας της ” ιδιαιτερότητας- παραφιλίας” του απελπισμενου ανέραστου.
    Γι αυτό τον λόγο ως έλλογα όντα ξεχωρίζουμε από τα ζώα. Δεν κοινοποιούμε άμμεσα την γεννετήσιες ορμές μας in public που λένε και οι σάξωνες.
    Ο ηθοποιος δε , ο καλλιτέχνης ποιεί ήθος. Ήθος ανθρώπινο κι όχι αποκτήνωση. Εκτός κι αναπέκτησαν οι σκύλοι λαλια.

  15. Δεν ασχολούμαστε με ανώμαλα σκ@τ@… ξεπεσμός στο “επίπεδό” τους είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΣ.
    ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ…

  16. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ…ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ…”ΕΙΜΑΙ GAY”….ΣΚ@ΤΟΠΟΥΣΤ@Σ TOY KΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΙ…..!!!

  17. Ανακουφισμένος (…), το καταλαβαίνω. Υπερήφανος γιατί;

Comments are closed.