Ηράκλειο: Οκτώ μικρά παιδιά μόνα τους στο σπίτι – Ανάμεσά τους και 2 βρέφη τριών μηνών

Κοινοποίηση:
ελληνικη αστυνομια

Ένα απίστευτο περιστατικό διερευνά τις τελευταίες ώρες η αστυνομία στο Ηράκλειο Κρήτης με πρωταγωνιστές 8 μικρά παιδιά.

Πρόκειται και παιδιά ηλικίας από τριών μηνών έως 13 ετών τα οποία χθες το μεσημέρι εντοπίστηκαν μόνα τους μέσα σε σπίτι από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Tα παιδιά έκλαιγαν όταν εντοπίστηκαν ενώ κατά πληροφορίες μία γυναίκα 21 ετών συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς τα είχε αφήσει χωρίς την επίβλεψη ενήλικα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στα παιδιά ήταν και δύο βρέφη 3 μηνών.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία γειτόνων που άκουσαν τα κλάματα των παιδιών.

Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Φίλε δε διαφωνώ, αλλά στο παίδων που θα τα στείλουν + στα ιδρύματα των αν μαλών δε θα τους εξασφαλίσουν καλύτερη ζωή. Δε μπορεί να έχεις έξω ανώμαλους κ φονιάδες κ να φυλακίσεις τη μάνα όταν αυτό που αντιπροτεινεις είναι τριχειροτερο. Ενώ αν στηρίξεις με ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ ΈΣΤΩ Κ ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΊΑ ΤΗ ΜΆΝΑ θα διασφαλίσεις τα παιδιά. Τέλος στην ιδρυματοποιηση ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΨΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΣΠΊΤΙ ΕΠΊΔΟΜΑ ΦΩΣ ΝΕΡΌ ΤΗΛΈΦΩΝΟ Κ ΜΠΡΜΠΙ ΣΙΤΕΡ. Λ ΟΛΛΑΝΔΊΑ εδώ που έχουμε κ υπογεννητικοτητα; τις χώνουμε φυλακή. Σας προετοιμαζουν να δεχθείτε το παιδωμαζωμα.

  2. Αγαπώ την Αστυνομία αλλά αυτό το θέμα γιατί να δοθεί στην επικαιρότητα όταν άπειρα αλλα εγκληματικά στοιχεία κάνουν ότι θουν ανενόχλητα.
    Η μάνα υποθέτω, για να έχει στα 31 της χρόνια γεννήσει 8 παιδιά, κάποια ιδιαίτερο τη τα θα υπάρχει… Σε κάθε περίπτωση το κράτος να ΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ είτε είναι αν ώριμη, άνεργη, φτωχή, αν ευθύνη κ ΌΧΙ ΝΑ ΤΗ ΧΏΣΕΙ ΜΈΣΑ αφήνοντας πάλι μόνα τα παιδιά.
    Στα ιδρύματα που θα τα, στείλουν θα περνάνε καλύτερα;
    Στηριξτε τη μάνα ότι κ αν είναι ακόμη κ ΕΛΕΥΘΕΡΏΝ ΗΘΏΝ, να μείνουν τα παιδιά στη μάνα, τα, αλλά είναι μεθοδεύσεις εναντίον της μητρότητας.

    1. Έχεις μεγαλώσει ποτέ παραμελημένος για να καταλάβεις τον κίνδυνο; Τα παιδιά θέλουν και τους δύο γονείς για να μεγαλώσουν φυσιολογικά. Αφού ο πατέρας είναι απών έπρεπε να υπάρχει κάποιος προστάτης. Μην κρίνεις μια κατάσταση που δεν την έχεις ζήσει. Ξέρω παιδιά που μεγάλωσαν παραμελημένα και έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Τα εκμεταλλευτηκαν οικονομικά και συναισθηματικά κακοί άνθρωποι. Ειδικά όταν είναι φτωχή η οικογένεια τα παιδιά είναι ακόμα πιο ευάλωτα και εύθραυστα.

Comments are closed.