Ηράκλειο: Επεισόδιο με γιατρό που αρνείται τη μάσκα – Συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο

Κοινοποίηση:
720_766450_3e43c6637a-9b1ca9b9f4005e62

Επεισόδιο προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου στην Κρήτη, με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που δήλωσε πως είναι γιατρός και αρνήτρια της μάσκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη γυναίκα είχε επιβληθεί πρόστιμο από την Τροχαία Ηρακλείου για τη συμμετοχή της σε κινητοποίηση χωρίς τη χρήση μάσκας.

Το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και πάλι χωρίς να φοράει μάσκα προκειμένου να καταθέσει ένσταση, αλλά προκάλεσε φασαρία και αναστάτωση με τη συμπεριφορά της.

Έπειτα από το φραστικό επεισόδιο οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της, της υπέβαλαν νέο πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπράβο και πάλι Μπράβο της!!!Αρκετά με το παραμύθι του κοροϊδοϊού…

  2. 5 μποφορ! Να προστατεψει απο τι; Γιατροι, μιληστε, φερετε ευθυνη…

  3. Έτσι ακριβως,φίμωτρο στο στόμα,φίμωση του λόγου,…..ζήτω μας αφού καταφέραμε να ζούμε σαν ελεύθεροι πολιορκημένοι

  4. Το να φοράς μάσκα είναι ιατρική(προληπτική) πράξη, όμως ούτως ή άλλως πρέπει να υπάρχει συναίνεση και όχι επιβολή, η επιβολή είναι αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική και παράνομη!!!!!Τότε να πάνε να συλλάβουν και να βάλουν πρόστμο και στους…τρομολοιμωξιολόγους που κατ’ αρχήν έλεγαν ΟΧΙ μάσκα, και ΠΟΤΕ σε ανοικτούς χώρους, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι δεν θα το πρότειναν ούτε στη μάνα τους!!!!!!!!!!!

Comments are closed.