Ηράκλειο: Αρρωστημένη η σχέση του ζευγαριού – Τα προφίλ θύτη – θύματος

Κοινοποίηση:
σψασ

Ο 36χρονος που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι από την πρώην σύζυγό του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ μεταφέρθηκε στην Αθήνα για χειρουργείο.

Η 38χρονη πρώην του που του επιτέθηκε δεν έχει ακόμα βρεθεί, ωστόσο είναι και η ίδια γνωστή στις Αρχές, όπως και το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος είχε βαρύ ποινικό παρελθόν με σωρεία ενόπλων ληστειών στην πλάτη του και είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 89 χρόνων και 5 μηνών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ιστορία δείχνει να «βρωμάει» και από τη μεριά του θύτη αλλά και του θύματος, ωστόσο άξιο απορίας παραμένει πως ο 36χρονος βρέθηκε σε ξενοδοχείο και δεν ήταν στις φυλακές.

Ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί στα 7 χρόνια φυλάκισης καθώς ο νόμος του επέτρεπε από την στιγμή που δεν είναι ισόβια, να βγει νωρίτερα με περιοριστικούς όρους, αρκεί να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 36χρονος ληστής Γ.Μ. ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος ενώ το ίδιο χαρακτηριζόταν και η σύζυγός του.

Η 38χρονη είχε κάνει τέσσερις γάμους εκ των οποίων ο ένας ήταν με το θύμα, ωστόσο από τα τέσσερα παιδιά που έχει κανένα δεν ήταν από τον γάμο με τον 36χρονο. Μάλιστα ο ένας γάμος της ήταν με παίκτη από ριάλιτι.

Η κατάσταση στη σχέση τους φαίνεται να ήταν «αρρωστημένη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    1. Μάλλον σε χτύπησε η ραδιενέργεια από τα πολλά πυρηνικά που προτείνεις!!!!!

Comments are closed.