Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές ο 28χρονος που σκότωσε την 15χρονη

Κοινοποίηση:
ΙΝΤΙΜΕ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ_ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-1_10

Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία ένα 15χρονο κορίτσι και να τραυματισθούν σοβαρά η μητέρα και η αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι ο 28χρονος οδηγός είχε ταυτοποιηθεί, εντούτοις δεν κατέστη εφικτό να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου. Ετσι, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αφού εμφανίσθηκε στις Αρχές, αφέθηκε ελεύθερος και πλέον θα αντιμετωπίσει την τακτική δικαιοσύνη.

Σημειώνεται, ότι η 37χρονη μητέρα δίνει μάχη για τη ζωή της, ενώ η κατάσταση του 11χρονου παιδιού της έχει σταθεροποιηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με τους νομους του κ@λου της Μπανανιας καμια τιμωρια δεν προκειται να υποστει!!! Σκοτωσε μια κοπελα 15 ετων και σακατεψε την μητερα και την αδελφη της και κυκλοφορει ελευθερος!! Και οταν θα γινει η δικη θα ακουσουμε τρια χρονια με αναστολη, δηλαδη μηδεν ποινη και ουτε γατα ουτε ζημια, οπως τοσες αλλες αναλογες περιπτωσεις!!!! Ξεσκιστε τους με την εφημεριδα να αλλαξουν οι νομοι καραγκιοζιλικια της Ελληνικης Μπανανιας!!!

Comments are closed.