Ηλ.Κασιδιάρης: Βυθίσατε το Τσεσμέ – Διαλύεται το κράτος Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault (5)

Ο Ηλίας Κασιδιάρης για την εισβολή του Τσεσμέ στο κέντρο του Αιγαίου. Εξηγεί τους τρόπους αντίδρασης απέναντι στην προκλητική πολεμική ενέργεια των Τούρκων.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, απολύτως εφησυχασμένη, καταπίνει την ωμή παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και μιλάει μόνο για «παράτυπη» NAVTEX που εκδόθηκε από αναρμόδιο υδρογραφικό σταθμό, αυτόν της Σμύρνης.

Η πρόσφατη κακοκαιρία έδειξε την ανικανότητα του «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη σε όλο της το μεγαλείο. Η Ελλάδα το πλήρωσε με 3 νεκρούς και τεράστια προβλήματα στη λειτουργία βασικών υποδομών.

Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» ενισχύονται συνεχώς και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουν τα νέα τους στελέχη και το πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

61 Σχόλια

  1. Τα αρκετά τρολάκια που μαζεύτηκαν εδώ μέσα δείχνει τον τρόμο που έχουν από τις κρυφές δημοσκοπήσεις.
    Ότι και να κάνετε ο Λιάκος θα είναι ξανά στη βουλή με ποσοστά που θα σας πονέσουν. Με τους άλλους προδότες του Συριζα όπως με το ΠΑΣΟΚ θα αναγκαστείτε να συνεργαστείτε.
    Συνεχίστε να να κάνετε καλό βιογραφικό γλύφοντας την tsoutsou του αφορισμένου και των υπολοίπων υποτακτικών. Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης κ.α τη διαφορά την κάνανε με τους λίγους. Οι πολλοί είναι ραγιάδες.
    Θα τα εξαργυρώσετε σύντομα και με τόκο όλα… ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.-

    1. Τι σχέση έχουν βρε γραφικε αυτοί οι αρχιδατοι ήρωες με τους σημερινούς κακομαθημένους καρεκλολαγνους και χρηματολαγνους που το μόνο που τους νοιάζει είναι βο(υ)λη?

  2. Αν θυμάμαι καλά ο κλασιδ… Δεν ήταν που χαστουκισε την Κανέλλη;
    Αυτός ο ίδιος δεν ήταν που ενοχλήθηκε όταν πέρασε μπροστά του ο Δένδιας και νευρίασε;
    Γιατί δεν έριξε καμμία ψιλή και στον Δένδια ίδια περίπτωση ήταν άλλωστε.
    Αυτό έδειξε ότι μόνο εκεί που τον παίρνει το δείχνει αλλού κάνει μοκο.
    Το λοιπόν Αφήστε τους ηρωισμούς περί Ηλία
    Και βρείτε κάποια άλλη λύση στην ανάγκη πραξικόπημα με στρατιωτικούς πάλι αν χρειαστεί.

    1. Το σχόλιο σου άστοχο.
      Βρες μου ένα εσύ ποιο ικανό αυτή τη στιγμή από τον Ηλία.

  3. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ Κ. ”ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝ” ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ. ΕΑΝ ΕΧΕΙ 5% Ή 10%Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;
    ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΑΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΧ ΧΩΡΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΧΑΒΟΥΖΑ ΤΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ……
    Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΝΕΙ ”ΚΡΑ” ΟΤΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΄Η ΜΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ……..

    1. Κι εσύ κανει κρα ότι είσαι ο γνωστός γραφικός. Έκανες κι εγχείρηση αλλαγής φύλου τώρα τι φάση?

  4. k. Κασιδιαρη.
    Κάτσε μεσα μέχρι να εκτίσεις την τιμωρία σου.
    Άσε εμάς να ασχοληθούμε με τα εξω..
    Έπαιξες τάβλι με την πακιστανοφατσα το αφεντικό σου, στην πλάτη μας. και χάσατε..
    Μονο να γαυγιζεις ξέρεις. Και οταν γαυγιζεις λιγη αξία εχει αν αυτό που λες , ειναι σωστό η λάθος..
    Κόψε αγορι μου τους χαρακτηρισμούς και τις κορόνες. Ετσι ειναι οι ΗΓΕΤΕΣ που θα εμπνεύσουν τον λαο τους, και θα διοικήσουν την χώρα τους???
    Είσαι και θα εισαι απαράδεχτος.
    Αυτα που λες συγκινούν το πολύ πολύ το 5% των Νεοελλήνων.
    Με το 5% θα πάρεις την εξουσία???
    Ενα είναι να εχεις δίκαιο, αλλο ενα είναι να μπορείς να το πάρεις.. !!!!!
    Δυστυχώς κατι τέτοια ψιλά γράμματα, εσυ και οι όμοιοι σου, δεν μπορείτε να τα διαβάσετε…
    Κρίμα τους ψήφους που σας έδωσα..
    φιλια πολλά στον χοντρό στο διπλανό κελι..

    1. Έγινε φίλε μας έπεισες. Πήγαινε τώρα να πάρεις το χαρτζιλίκι σου από τα αφεντικά σου.
      Έλληνες για την Πατρίδα, η μόνη ευκαιρία που έχουμε για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

  5. αυτο το οτι περημενετε να αποτιναξουμε την κατοχη με εκλογες ειναι μαλον το ποιο συντομο ανεκδοτο χαχαχαχα ειναι σαν οι ηρωες του 21 να καναν εκλογες για να διωξουν τους τουρκους η το 40 αντι να πολεμησουν οι παππουδες μας να καναν εκλογες εχετε πλακα παντως

    1. Έχεις κάτι άλλο να αντιπροτίνεις ή είσαι ολοκληρωμένος χλεχλες?

      1. αν δεν καταλαβαινεις τοτε ο χλεχλες εισαι εσυ

      2. οφθαλμό αντι οφθαλμού… θα έλεγα εγώ..
        κοτούλες με τα Χρυσά Αυγά…
        εε κότες.
        σας βάλανε βόμβες σας δολοφόνησαν.
        σας κλείσανε αθώους μέσα στην φυλακή.
        σας άνοιξαν τα κεφάλια με ρόπαλα τα ΚΝΑΤ.
        και εσείς τι κάνατε μέχρι τώρα..;;
        κλωσάτε τα Χρυσά Αυγά σας..
        χαχαχαχαχαχαχα
        Τελικά το μόνο παλικάρι απεδιχθει ο Ναζιστής Παπάς..
        κανένας άλλος σας..

        1. Αν με τα “χρυσά αυγά” εννοείς χρυσά αρ”ίδια, τότες ναι έχεις δίκιο,
          ρούφα τώρα ένα λούλη αλλά με προσοχή μη πνιγείς!

    2. “Αν με εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα ήταν ήδη απαγορευμένες” Τζιμάκος.

    3. Τι ψάχνεις να βρεις τώρα… Ο Έλληνας ελπίζει σε εκλογές γιατί είναι τεμπέλης και δειλός και ελπίζει πως θα βρει κάποιον να του βγάλει το φίδι από τη τρύπα. Μακάρι να κυβερνήσει ο Κασιδιάρης 20 χρόνια, για να καταλάβουν πως απλά θα είναι μια πιο φασιστική ΝΔ. Ο τύπος νοιάζεται μόνο για εύκολα άκοπα λεφτά, φήμη, και γκόμενες. Αλλά αφού υπάρχουν κορόιδα που τον στηρίζουν, τι να κάνεις.

      1. ενω εσυ που στηριζεις συριζονεαδημοκρατικα αποβλητα τοσα χρονια περνας καλα ετσι? τα κοροιδα ειστε εσεις που τοσα χρονια οι λεγομενοι δημοκρατες σας πηδανε απο ολες τις τρυπες και το απολαμβανετε κιολας το θεμα ειναι εμεις τι φταιμε με τις επιλογες τις δικες σας και τα τραβαμε και εμεις τα δεινα της δηθεν δημοκρατιας σας

  6. Εδω τρομαξαμε να περασουμε την τριμηνη αυξηση της στρατιωτικης θητειας. Χρειαζονται μεγαλες αλλαγες στη νοοτροπια μας και μιλαω για μια γενια πισω….

  7. ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 6ΝΜ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΛΛΑΔΑΡΑ UBER ALLES ΕΣΣΕΤΕ ΗΜΑΡ.

  8. …..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΧΧΧΧΧ….ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ…ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΦΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ….ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!….ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ 40% ΣΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 35% ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ….ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΩΠΕΥΟΥΝ…ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ…ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ INDIMEDIA ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!!!

  9. Ηλια μαζι σου. στις επομενες εκλογες ψηφιζουμε το κομμα σου ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, να διωξουμε τον ναζι φιλογερμανο μερκελιστη μητσοτακη και ολη την ανθελληνικη ΝΔ , συριζα κκε και ολα τα παραρτηματα του Σορος.

  10. Αγαπητοί συνέλληνες, ο Ηλίας Κασιδιάρης, είναι το τελευταίο μας ανάχωμα.

    Το μόνο που έχουν να αντιπροβάλουν οι προδότες αριστεροί και δεξιοί, είναι αυτό του “Ναζί”,
    αλλά ξεχνάνε ότι τους κατακτητές γερμανούς Ναζί τους πολέμησαν οι Έλληνες
    Εθνικιστές του Μεταξά! Με αυτή την λογική, μπορούμε να πούμε:
    Αν οι Έλληνες Εθνικιστές είναι “ναζήδες”, τότε εφόσον η τουρκία
    είναι δημοκρατία, άρα οι δημοκράτες Έλληνες είναι τούρκοι!

    1. Συγχαρητήρια γιά τήν τοποθέτησή σου φίλε μου, μέ τήν ὁποῖα συμφωνῶ ἀπόλυτα.

  11. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΒΛΑΚΑ ΕΝΤΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ 20ΡΙΚΟ ΑΝ ΣΠΑΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΟΣΕΤΑΙ ΕΛΑ ΩΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ

  12. Τράγκας καλύτερος και πιό δημοκρατικός

    1. Ναι. Με καραμανλικούς, μνημονιακούς και στήριξη στον Σαμαρά. Ωραίος..

    2. Πήγαινε να δεις αν έρχομαι. Το τσιράκι του κουλή. Αντε συνεργαστείτε και με φαηλοτζημερους, μπας και πάρετε καμία ψήφο. Δεκανίκια της νουδουλας.

  13. Δηλαδη τι αλλο θελετε να σας κανουν οι δημοκρατες για να ξυπνησετε, χιλιες φορες ο κασιδιαρης, καθηστε καναπε κ οι τουρκοι πινουν φραπε στη συρο

  14. Οσοι αγωνιζονται για την Πατριδα μπαινουν μεσα….οσοι ειναι παιδεραστες, εχουν οδηγησει χιλιαδες σε αυτοκτονια, εχουν γεμισει τζιχανταρια ολη την Ελλαδα , εχουν παραδωσει την Πατριδα μας σε αλβανους,σκοπιανους και τουρκους , οσοι σας εχουν κλεισει μεσα στα κοτετσια σας , οσοι σας υποχρεωνουν να φορατε μασκες και να πληρωνετε προστιμα , βρισκονται εξω και σας το παιζουν δηθεν πατριωτες…

  15. Ἠλία, λές ἀλήθειες καί κάποιοι πονοῦν. Κάποια στιγμή ὃμως θά δικαιωθεῖς καί μαζί σου ὃλοι ὃσοι ἀγαποῦν τό ἔθνος μας ἀνιδιοτελῶς. Λίγη ὑπομονή ἀκόμη καί ἡ Ελλάδα θά ἀποκτήσει τό χαμένο κῦρος της.

  16. Ο μόνος πατριώτης πολιτικός. Έγραψε και βιβλίο, δεν πούλησε παπατζιλίκια και κεραλοιφές που γιατρεύουν δήθεν την καράφλα.

  17. Βλεπω μερικα τρολακια που τους εχει πιασει ο πονος γιατι τον Ηλια τον ακολουθουν πατριωτες εντος και εκτος Ελλαδος…Δεν πειραζει εσεις συνεχιστε να στηριζετε κομματα με παιδεραστες που γεμιζουν την χωρα λαθρο και τιποτα αλλους γιαλατζι πατριωτες με επιστολες κοιραλιφες και που στηριζουν τις μαυρες να κρατανε σημαια στις παρελασεις

    1. Ηλία πόσο κάνει η τυρόπιτα στο κυλικείο της φυλάκας; Για εσάς τους οπαδούς του Χίτλερ έχει έκπτωση ή είναι φήμες αυτά που ακούγονται;

      1. Ο Ηλίας δεν τρώει τυρόπιτες άσχετη παρακατιανή βλαχουτσα. Μόνο χαβιάρι και σολωμό.

  18. Άλλος που θέλει να σωθεί οικονομικά αλλά δε νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Τελικά αγαπημένε μου Στεφ κανένας δεν είναι ανιδιοτελής. Εσύ είσαι;;;; Πάντως σίγουρα έχεις ανθρώπινα αισθήματα και αυτό είναι προσόν σπάνιο για δημοσιογράφο.
    Έτσι γεννιέται κάποιος πιστεύω, δε γίνεται.
    Σίγουρα έχεις και κακία και μισείς πολύ όταν πιστέψεις ότι σε αδικήσουν όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, αλλά έχεις συναισθήματα για τον συνάνθρωπο σου.
    Αυτός είναι ένας επί πλέον λόγος που σε παρακολουθώ άσχετα με το τι λες κάθε φορά.
    Για μένα όλοι αυτοί, οι περισσότεροι δλδ είναι σκουπίδια.

  19. Δεν έχετε τι να προσαψετε στον Ηλία Κασιδιαρη & γράφετε βλακειες. Δεν είναι τυχαίο που μας κυβερνούν κιναιδοι, παιδεραστές, έμποροι ναρκωτικών, άθεοι & όλα τα αποβρασματα της πολιτικής.

    1. Και υπαρχει μια ολοκληρη σειρα απο αποβρασματα εκτος πολιτικης που θελει να αντικαταστησει τα εντος.

    2. Ξύπνα φίλε όλοι ίδιοι είναι κι αυτός δεν διαφέρει στον ίδιο χορό όλοι και συγκεκριμένα πάνω στα πτώματα μας χορεύουν. Όσοι πραγματικά διαφέρουν δεν έχουν ούτε τη δύναμη ούτε τα προνόμια και κυρίως τη ματαιοδοξία και τη μεγαλομανία τους.

      1. ναι το ιδιο ειναι…γιαυτο τον εκλεισαν μεσα οπως και τους αλλους γιαυτο και εγινε φτωχοτερος απο την πολιτικη…..

        1. Καλό το ποιηματάκι. Βγαίνει και σε πιο μελοδραματικο;

    1. Έχει κάνει δικό του κόμμα εδώ και 1 χρόνο αδερφέ

    2. Εχει κανει εδω και ενα χρονο….Ελληνες για την Πατριδα ειναι το ονομα.

    3. Έκανε δικό του κόμμα. “Έλληνες για την πατρίδα”…..

      1. Αν ο πατερας μου, μου ανοίξει μαγαζί στο όνομα μου και εγώ βγαινω μπροστά βιτρινα (αλλά εκείνος ρίχνει το κεφάλαιο και κανονίζει και ελέγχει τα πάντα) τότε το μαγαζί είναι δικό μου ή του πατέρα μου;

  20. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΕΘΝΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

  21. Ηλια εισαι μεγαλος ηγετης συντομα θα δικαιωθεις ολοι ειμαστε μαζι σου στις εκλογες ψηφιζουμε ‘Ελληνες για την Πατριδα,

  22. o Kασιδιάρης να βυθίσει το <> . Μαγκιά ,κλανιά και απόστημα! ο Ναζι που οι φίλοι του έκαψαν ολόκληρα χωριά. Μάλλον να το ξαναγράψω μπας και δεν μπορεί να το διαβάσει έτσι.
    Ι ΦΟΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΠΣΑΝ ΩΛΩΚΛΕΙΡΑ ΧΟΡΗΑ ΚΕ ΣΚΩΤΟΣΣΑΝ ΧΗΛΛΗΑΔΕΣ ΕΛΛΙΝΝΕΣ

    1. Πόνεσαν τα μάτια μας από τα Ελληνικά έλεος αν δεν γνωρίζετε ορθογραφία μην γράφετε

      1. Είσαι τόσο βλάκας που όντως δεν κατάλαβες ότι το γράφει ειρωνικα??

    2. Δε ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ αστο. Θα σου που οτι αυτοι που σκοτωναν οι ναζιδες ηταν ξερω γω Αλβανοι ή οτι να ναι! Μη σπαταλας το σαλιο σου ουτε για να τους φτυσεις

    3. Δεν βαρεθήκατε όλοι οι ”δημοκράτες” με την γελοία (υποτιθέμενη) ανορθογραφία που ξαμολάτε με κάθε ευκαιρία; Φαιδρά άτομα…

    4. Σώπα ρε μεγάλε!!!! Πόσο χρονών είναι ο Κασιδιάρης, 100 και ειχε τους ναζί φίλους.Τραβατε κάντε καμιά άλλη δουλειά ρε πονηριδηδες όλοι σας και ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε τους σημερινούς ναζί που σας κυβερνάνε και δεν βγάζετε κουβέντα και έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια. Άιντε ψευτοδημοκρατρες όλοι σας.

  23. Τώρα το είδα στο yutube. Κύριε Χίο, θα σας το εκμυστηρευθώ, ένα πρόβλημα έχω με τον Κασιδιάρη όταν τον ακούω: έχει πολύ ερωτική φωνή!

    1. Τοτε να γινει ραδιοφωνικος παραγωγος και ν’ αφησει την πολιτικη. Ευκαιρια να δει πως βγαζει κανεις δικα του λεφτα…

Comments are closed.