Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε διαρρήκτη που του επιτέθηκε μέσα στο σπίτι του

Κοινοποίηση:
IMG_3425

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε χωριό των Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων ηλικιωμένος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων.
Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι του ημεδαπό.
Όπως καταγγέλθηκε, ο ημεδαπός είχε εισέλθει στο σπίτι του συλληφθέντα από ανασφάλιστο σημείο φορώντας κουκούλα, ενώ με μεταλλική ράβδο που έφερε χτύπησε τον ηλικιωμένο.
Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος τον απείλησε με περίστροφο που διατηρούσε στο σπίτι του προκειμένου να αποχωρήσει και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, όταν ο ημεδαπός επιχείρησε να τον πλήξει με σουγιά που έφερε μαζί του.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν:
· περίστροφο μάρκας WESSON & HARRINGTON, διαμετρήματος 0,32mm,
· κάλυκας,
· – 4- φυσίγγια,
· μεταλλική ράβδος,
· σουγιάς,
· κουκούλα και ζεύγος γαντιών εργασίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. καλλα του εκανε μες στο σπιτι του και γω αμα ερθει θα τον σκοτωσω …

  2. Αυτοι οι εγκληματιες αλλοδαπι ειναι ψηφοφοροι του ΠασοκοΣριζα και Νεαςδημοκρατιας γιαυτο δεν ψηφιζουν νομο για νομιμη οπλοκατοχη στον καθενα μας να υπερασπίζεται το σπιτι του.

  3. Μπραβο στον παππου που τον εστειλε στο διαολο τον αλητη!Να του αποδωθει Ευημος Μνεια,επετελεσε κοινωνικο εργο.Η μηπως επρεπε να κατσει να τις φαει και να τον ληστεψουν,οπως,βεβαιως,ειναι πολιτικα ορθο!
    Παππου εισαι Παλικαρι,ψηλα το κεφαλι!!

  4. Καλά του έκανε του αλήτη. Βραβείο πρέπει να του δώσουν του μπάρμπα που απάλλαξε την κοινωνία απο ένα δίποδο κόπρανο…

  5. Σύμφωνα με την Δικαιοσύνη θα έπρεπε την ώρα που του επιτίθεται ο εγκληματίας κλέφτης κακοποιός το θύμα να πάρει το κινητό του και να καλέσει το 100 για βοήθεια Ε όχι και να σκτώνουμε αυτούς που απειλούν την ζωή μας… τώρα ας υποστεί τις συνέπειες.Η θα έπρεπε να του προσφέρει μερικές ανθοδέσμες.
    Που ξέρεις ίσως Αστυνομία και Δικαιοσύνη την επικροτούν αυτην την κίνηση

  6. Δεν το είπε ο Κύριος.Οι σατανολατρες εβραιολάτρες χριστιανοταλιμπαν ειδολωλατρες τα έγραψαν για να παιρνούν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.Αν ζούσε τώρα ο Κύριος,ο Κουφωντινας κι εγώ θα ειμασταν μαθητές Του….Το σανό βλάπτει.Οχι στα λίπη και στους υδατάνθρακες.Φατε κάνα καρπό κάνα φρούτο κάντε και κάνα μουρλοτσίγαρο , μακριά από λιβάνια .Τα πράγματα είναι απλά και σοβαρά.Οσο για τον θείο που τον έκανε σουρωτηρι τι έπρεπε να κάνει; Ο άλλος πήγε να τον σκοτώσει να τον κλέψει..Καλά του έκανε.Να αγιάσει το χέρι του.Σιγουρα έσωσε ζωές που θα αφαιρούσε ο σκατογυφτας

  7. να σκοτώνεις κάποιον που προσπαθεί να επιβιώσει

    1. Ρε πας καλά ; Γιατί δεν πιάνει κασμά να δουλέψει να επιβιώσει ; Πρέπει να κλέβει, να κτυπά ένα παππού με λοστάρι και να τον μαχαιρώνει; Ρε μπας και εσύ κάνεις την ίδια “δουλειά”;

    2. @ απαραδεκτο Η κομμουνι η Συριζαιος.Οταν θα επισκεφθει και σενα αφου σε γ@μισει πρωτα δωστου και φαγητο και υστερα μη ξεχασεις να τον ευχαριστησεις να του πεις να ξανα ελθει !!! Εδω η Μαλακια σε ολο της το μεγαλειο !!! μονο να μη σε παρει χαμπαρι κανενας γιατι με τα μυαλα που κουβαλας θα εχεις πολλες…..επισκεψεις!!!

  8. αν ειχε μπει στο σπιτι βουλευτη,υπουργου, κλπ και γινοταν το ιδιο θα ηταν αθωοι με συνοπτικες διαδικασιες και ολα τα οπλα που εχουν στα συρταρια διασπαρτα σε ολο το σπιτι θα βαφτιζονταν νομημα.
    ..αν σκοτωνοταν ο ηλικιωμενος θα ειχαμε υποτιθεμενες δακρυβρεχτες δηλωσεις απο τους αρμοδιους υποτιθεμενους ηγετες μας.
    …οταν λοιπον μας απειλει ληστης να τρωμε το ξυλο της ζωης μας,να πηγαινουμε εντατικες και χειρουργεια,μιας και οι κοπριτες που κυβερνουν θα μας χωσουν φυλακη αν προστατευσουμε τη ζωη μας με οποιο τροπο ακραιο η μη.
    αλλα βλεπετε η ζωη των νεοταξιτων αρχιμασσονων ,δεν συγκρινεται με τη δικη μας…ενας κιμ γιογκ ουν σας χρειαζεται να ξεβρωμισει η αμοιρη Ελλαδα…τομαρια..

  9. Μπράβο γέρο… δεν είναι αυτοδικια αλλά αυτοπροστασία..

  10. Ποιοι κυριοι δικαστες θα τον αφησουν ελευθερο φιλε μου? Η ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη? χαχαχαχα

    1. εικόνες για WESSON & HARRINGTON, η σκανδάλη είναι μέσα σε αυτή την προεξοχή που υπάρχει από κάτω και εξέχει ελάχιστα

    2. Κατάλαβες τίποτα από το άρθρο ή τσάμπα καίει η λάμπα;

      1. βαλε ενα 5 να περασω το μαθημα.
        εσυ τι λες; 18 στα 19 μηνυματα τα ιδιο πραγμα λενε. τι περιμενεις; να διαβασεις και αλλο ενα για να γινουν 19;
        εκανα μια λογικη ερωτηση

  11. Δεν πρόλαβε να του στείλει μήνυμα το 112 για να σωθεί.

  12. Στην μπανανία μας,πιο πολλά δικαιώματα έχει ο κλέφτης,ειδικά αν είναι σκατόγυφτος ή λαθροδίποδο

  13. Τομαρια πολιτικοι με τους γελοιους νομους που ψηφιζουν και προστατευουν το θυτη αντι για το θυμα. Κυριοι δικαστες, αφηστε τον ανθρωπο ελευθερο. Προσπαθησε να προστατεψει τον εαυτο του απο ξεκοιλιασμα και αγριο θανατο.

  14. Ενα κωλοπαρακρατος που στηριζει την παρανομια και διωκει τη νομιμοτητα και το δικαιο. Ο απολυτος ορισμος της ανομιας και της ανηθικοτητας του παρακρατους σε μια λεξη, ειναι Μητσοτακισμος.-

  15. Ευρισκόμενος σε άμυνα με άμεσο κίνδυνο της ζωής του, αναγκάστηκε να πυροβολήσει. Ας πάρουν το μήνυμα και οι κλέφτες ότι δεν θα την βγάζουν πάντα καθαρή. Ο κλέφτης πήγαινε γυρεύοντας.

  16. Στην Αμερική θά δίναν συγχαρητήρια στον παππού self defense λέγεται και ισχύει ανέκαθεν. Μόνο στην μπανανία της Ελλάδας πού χάθηκε κάθε λογική τά δικαιώματα του θύτη τού επιτιθέμενου εγκληματία υπερισχύουν τού θύματος πού προσπάθησε νά υπερασπιστεί τον εαυτό του από σίγουρο θάνατο. Τον φορτώσετε τον παππού τόν μισό ποινικό κώδικα τέτοια καθάρματα δημοσιοπαλληλισκοι πού ήσαστε, βρωμερά σκουλήκια, να σας τύχει εσάς τέτοιο περιστατικό νά δούμε τί θά κάνατε.

  17. Γεια στα χέρια σου!!!! Αν ήξεραν τι μπορεί να πάθουν θα το σκεφτοντουσαν να μπουκαρουν.

  18. Έκανε ένα μεγάλο λάθος ο παππούς. Δεν υπάρχει δολοφονία εάν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΩΜΑ.
    Οι ίδιοι οι αστυνομικοί το λένε. ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙΣ( Σπαρτιάτικο γνωμικό των παιδοτρίβων.

    1. Αμάν με αυτές τις “εξυπνάδες”. Αν εξαφάνιζε το πτώμα και κάποια στιγμή το ανακάλυπτε η αστυνομία, θα είχε πολύ μεγαλύτερα μπλεξίματα ο παππούς.

  19. Βέβαια αυτό που έγραψα δεν είναι καθόλου χριστιανικό. Άλλα λέει ο Κύριος, ότι όποιος φονεύσει με μάχαιρα θα φονευθεί κι αυτός με τον ίδιο τρόπο. Ότι μακάριοι είναι όσοι έχουν την υπομονή και την πίστη των αγίων. Γιατί ο Θεός δεν θέλει να εκδικούμαστε, θέλει αυτός να διεκδικεί το δίκιο μας και να μας δικαιώνει.

    1. Δηλαδή αν κάποιος προσπαθεί να σε σκοτώσει να μην αμυνθείς. Αυτό μας λες?

  20. Καλώς έπραξε. Αλοίμονο αν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι δεν έχουμε το δικαίωμα της άμυνας.

  21. KAI TI EPREPE NA KANEI?
    NA KATSEI NA TO KLEPSOUN , NA TON SKOTOSOYN, KAI META AFANTOS KAI ATHOOS O DIARIKTHS.
    KALA TOY EKANE!!!!!!! AFOU EIMASTE KRATOS MPOURDELO……

  22. Καλά τού έκανε. Δεν ντρέπεστε να τον συλλαμβάνετε; Πώς θα προστατέψει τη ζωη του;

Comments are closed.