Ηλεία: Τραγικός θάνατος πεζού που παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αυτοκίνητο

Κοινοποίηση:
ff

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλεία αργά χθες το βράδυ, όταν ένας άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και διαμελίστηκε.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, πρόκειται για έναν άνδρα Ρομά ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην ΕΟ Πατρων – Πύργου στο ύψος του κόμβου Φιλοθέης λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να διασχίσει την εθνική οδό κάθετα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να διαμελιστεί από το εν λόγω αυτοκίνητο.

Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Φιλοθέης.

Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έτερο ημεδαπό άνδρα, που κινείτο πεζός.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δώστε επιδόματα στους συγγενείς του γύφτου για να μην κάνουν φασαρίες. Τον άτυχο οδηγό, που στο διάβα του βρέθηκε ο γύφτος, πετάξτε τον στην πυρά ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του γύφτου.

Comments are closed.