Ηλεία: Γ@φτος άρπαξε βρέφος και εξαφανίστηκε – Συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελία για αρπαγή βρέφους στην Ηλεία. Η μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο Ρομά εν διαστάσει σύζυγός της πήρε το παιδί χωρίς την συγκατάθεσή της και εξαφανίστηκε.

Πληροφορίες του Patrisnews αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην Κρέστενα της Ηλείας. Σύμφωνα με την μητέρα, αυτός που άρπαξε το βρέφος είναι ο εν διαστάσει σύζυγός του και πατέρας του παιδιού.

Μετά την καταγγελία για την αρπαγή του βρέφους, η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και κατάφεραν να εντοπίσουν τον πατέρα. Ο νεαρός Ρομά, όπως μεταδίδει το ilialive.gr, συνελήφθη στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, κοντά στα Σαβάλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καταρχήν πολύ άστοχη η λέξη αρπαγή/απαγωγή ή το οτιδήποτε άλλο. Ο πατέρας πήρε το παιδί του. Για πείτε μας όμως τι είχε προηγηθεί. Μήπως η καλή μανούλα δεν τον άφηνε να το δει? Μήπως η καλή μανούλα, είχε παραβιάσει άπειρες φορές δικαστικές αποφάσεις της επικοινωνίας του πατέρα με το παιδί του και κανείς εισαγγελέας/αστυνομικός, δεν την συνέλαβε να την χώσει στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι? Μήπως η καλή μανούλα είναι μια αποξενώτρια, δηλαδή μια κοινή εγκληματίας, που βιαζει δυο ψυχές (παιδιού και πατέρα)? Για πείτε μας, τι ακριβώς συνέβη. Γιατί εάν έχουν προηγηθεί όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα που σκαρφίζονται ορισμένες αγίες μανούλες, παρέα με την οικογένεια τους και του δικηγόρους τους, ο πατέρας αυτός είναι ο ήρωας μου. Και ας είναι και τσιγγάνος. Για πείτε μας λοιπόν όλη την αλήθεια. Όχι μόνο την μισή.

Comments are closed.