Ηλεία: Αποφασισμένος ο παπάς να χωρίσει την παπαδιά – Της χρεώνει και εραστή εκτός από τα ταρό

Κοινοποίηση:
ΙΕΡΕΑΣ

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από το γάμο του εμφανίζεται πλέον ο 57χρονος Ιερέας από την Ηλεία που είχε κατηγορήσει την 50χρονη παπαδιά του για πολυετή ενασχόληση με την χαρτομαντεία τα ΤΑΡΩ, την μελλοντολογία, αιρετικές για την Εκκλησία πράξεις και ηθικά απαγορευμένες για τη θέση μιας Πρεσβυτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, έπειτα από μεσολάβηση του 16χρονου γιου της οικογένειας υπήρξε αυτή την εβδομάδα προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ των δύο συζύγων για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις για τους ίδιους και για τα παιδιά τους.

Έτσι βρέθηκαν σε σπίτι νομικού παραστάτη του Ιερέα όπου δόθηκαν εξηγήσεις από την Πρεσβυτέρα οι οποίες όμως όχι μόνο δεν έπεισαν τον Ιερέα αλλά έφτασε στο σημείο να την κατηγορήσει και για εξωσυζυγική σχέση με συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο ισχυρίζεται ότι της γνώρισε η γυναίκα που την παρέσυρε στην ενασχόληση με τα ΤΑΡΩ και την μελλοντολογία.

Η παπαδιά από την πλευρά της αρνείται κατηγορηματικά τα όσα της προσάπτει ο Ιερέας υπογραμμίζοντας ότι εφευρίσκει δικαιολογίες για να “περάσει” στα παιδιά την επιθυμία του να χωρίσει με τη σύζυγό του ρίχνοντας πάνω της το φταίξιμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αφήστε την παπαδιά να κάνει την ζωή της, και ο παπάς θα ησυχάσει και άλλοι θα μαμήσουν.

Comments are closed.