Ηλίας Κασιδιάρης ξεφτιλίζει Μητσοτάκη, Βορίδη και Βενιζέλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΓΩΓΕΣ

Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ομολογούν πλέον ανοιχτά, ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν περνά απλά το κατώφλι της Βουλής αλλά εκλέγει πάνω από 20 βουλευτές.

Έτσι εξηγείται ο παροξυσμός της κυβέρνησης και η προαναγγελία αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων, που θα πέσουν στο κενό. Ο Ηλίας Κασιδιάρης καταθέτει αγωγές κατά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εξαπολύσει ένα πρωτοφανές κύμα λάσπης εναντίον του. Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, αποκλειστικά στιγμιότυπα από την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας του Εθνικού Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Η ατυχία για το σύστημα είναι ότι θα γίνουν δύο εκλογές . Και αυτό γιατί στις πρώτες εκλογές όταν θα πάρει ο Ηλίας πχ κάπου 7-8%……στις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν μετά από 1 μήνα….θα πάνε να ψηφίσουν και αυτοί που δεν πηγαινουν γενικά να ψηφίσουν …η ακόμα και αυτοί που ψήφισαν ένα άλλο μικρό κόμμα αλλά δεν έκανε τίποτα κλπ…..και θα πει ας ψηφίσω Ηλία για να δηλώσω την οργή μου….σε ακρίβεια ,εγκληματικότητα ,για αυτό που έγινε με το έμβολιο και την υποχρεωτικοτητα κλπ……και μάλλον στις δεύτερες εκλογές….παίζει να διπλασιαστεί το ποσοστό ….και να πάμε σε 14-16%…..και εννοείται θα έχουμε εμφράγματα κλπ….

  2. λοιπόν είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή η χώρα δεν πρόκειται να ξεβρωμισει ποτέ και όχι μόνο εδώ αλλά γενικά .
    το ότι πιστεύετε πως υπάρχει κάποιος να σας ξελασπώσει εδώ γελάμε ….κάνεις δεν μπαίνει στο σύστημα βρε παλικάρια του πληκτρολόγιο Υ αν δεν πέσει στα 4 πόσες φορές νθα το πούμε κάνεις όμως λέμε κάνεις ……..

  3. Πιέζει ο Τσίπρας για εκλογές γιατί άνοδο το κόμμα του Κασιδιάρη και θα βγει εκτός ξυπνάτε.ολα στημένα είναι.ο λαός θα πεινάσει αφανταστα.Τι αλητες είναι αυτοί ρε θα απέχει από όλους εκτός από τη τροπολογία Κασιδιάρη ο.συριζα και υπάρχει κόσμος που ψηφίζει ακόμα ρε.Ελληνας δεν θα μείνει.

  4. Το 2027 θα βγει ο Ηλίας και θα βοηθήσει ο βασιλιάς.
    Γιατί θα είναι όλα ερείπια
    Μετα τις εκλογές θα τον βγάλουν έξω ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία.Δεν θα μπει στη Βουλή αλλά η Ελλάδα για μια 4ετια θα έρθει πλήρη τυραννία.Και όλα αυτά γιατί ακόμα ο λάος δεν θέλει και λαός που δεν ξυπναει θα περάσει δύσκολα.Οι Έλληνες μειώνονται όλα είναι στο πάτο, τελειώνει η Ουκρανία έρχεται η Τουρκία και 3ος παγκοσμιος.Βρωμα και αηδία.Ξεσηκωθειτε ρε 9 εκατομμύρια μείναμε με τους μισούς να είναι ηλικιωμένους.

  5. Λοιπόν για να τελειώνουμε. Το κόμμα Έλληνες θα πάρει από 10-15 /100. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και θα εκδικηθεί πολύ άσχημα. Θυμηθείτε αυτό που σας λέγω 10-15/100. Υπό μια προυπόθεση βέβαια: Ότι ο Κασσιδιάρης θα πρέπει να βρεί τρόπο σε κάθε εκλογικό τμήμα, αλλά και στην μεταφορά των ψήφων στα κομπιούτερ, να υπάρχει άνθρωπος του κόμματός του. Αφού δεν θα μπορέσουν να του απαγορέψουν να κατέβει στις εκλογές γιατί είναι αντισυνταγματικό, το επόμενο βήμα της κυβέρνησης του Κούλη θα είναι η νοθεία. Εκεί στο κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ να είστε έτοιμοι για ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ……..Αν δεν το έχετε σκεφθει ακόμη αυτό το σενάριο. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΞΥΠΝΑΤΕ………..

  6. Παίδες, 55% ειναι το ποσοστο τού Κασιδιαρη. Ο κουλης εχει πεσει στο 16%, ο αλεξακος στο 9% λοιποι 7% και ενα 13% δεν ξερουν- δεν απαντουν- ειναι αδιαφοροι. Αυτη ειναι η αληθινή δημοσκόπιση που εγινε απο μια στατιστική εταιρια (ξενη) που δεν χρηματιζεται απο κανενα κόμμα, εφοπλιστη ή ξενο @δακτυλο. (ηταν υποχρεωτικο να υπαρχει και μια αμεροληπτη ερευνα μεσα σε ολες αυτες τις ψευτικες).
    Εχουν χεστει πανω τους εκει στην νοεα δαιμονοκρατια γιατι θα μπουν στη φυλακη και θα κατασχεθει ολη η περιουσια τους και πρωτοι απ’ ολους οι δικαστες και οι εισαγγελεις που χειριζονταn τούς Νομους κατα οπως τούς συνεφεραν. Γιατι αυτοι πρωτοι προδωσαν τον ορκο τους στον Θεο!
    ..
    Η δημοκρατία, αγαπητοι δικασται, ειχε πάντα προσωρινό χαρακτήρα..
    Αφήστε λίγο τις παπαριες που σάς βάζουν να διαβασετε και ξεστραβωθειτε να μελετήσετε λίγο Τάιλερ και Αριστοτέλη. Ο Ντογιακος ειπε πως ειστε λίγο τεμπέληδες…. (ενω αυτός ειναι υπερδραστηριος στα… “συμβολικα”)
    .
    .Και δε μας λες Ισιδορε,το “ντογιακος” ειναι οπως λέμε: ο γιοκας τής ντόρας ή ειναι λεξουλα απο την νηπιακη ηλικια και δεν εχει-ς ακομη εξελιχθει..?
    .
    Αχ, βρε Αλτανη! Πόσο δικιο ειχες τελικα! Σε αδικησα
    —–
    ..ντογιακο, την.. γνωριζεις?
    ή μάλλον, την.. θυμήθηκες(?) (ιτς φρομ γιορ φαρα – νοτ μαιν)
    .
    Υ.Σ. Εχω ορεξουλα σημερα γιατι πηγα να ψωνισω….και ηταν παλι ολες οι τιμες αυξημενες…. και δεν εφτασαν ουτεγια ….
    μ@νοπανα! ($/&7^₩~`¤`₩£€÷}{%%|%%%%%~)

  7. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙ…ΟΧΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ….ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ….ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ..Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΝΝΕΦΟ…
    ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

  8. Εθνικιστές, βιαστες, παιδοφιλοι κλπ ανήκουν στη φυλακη, δεν ανηκουν στην υγιή κοινωνία και χρήζουν αναμόρφωσης. Απλα, συνταγματικά!

    1. καλε μανδαμ αναρχοαπλυτη την κουλα που συζουσε με το Νικο τιs ξερειs???
      το αργομισθο κρατικοδιαιτο μπεκρουλιακα βαψωμαλλια μουχατζιρ του Ιμπραημ Πασα απο το Τζιμπουτι του πεταλωτη πρασινο βρωμοκαΜΠΙΝΕ ξερειs???…
      το γεροντοπαλικαρο ατεκνο αγαμο πορδοβουλωμα μπιχλα καταξεσκισμενο αβιγκανο ξερειs???
      την μαγισσα τηs αποχηs Magica De Spell τα γκαμογκεμιστα την γρια χωνα χωριs βιογραφικο,χερι καμπαλα μ@υνι τραμπαλα βρωμοαιδοιοπανο ξερειs???
      την αστρατευτη φυγοστρατη φυγοδικη τρυπια κυλοτα πλαστογραφο σαμπρελα κυδωνιατη,το γιωτομπαλινο του οφσοροδοξου καταδικασμενου ΜΙΖΑ ΝΟΝΟΥ με το εξωγαμο μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs ξερειs???

      ΥΜΝΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ:”ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”!!!

      1. Δυστυχώς μιλάω μονο ελληνικα. Δεν καταλαβαίνω τι λες. Ρωτά κανέναν έλληνα να σε βοηθήσει στη μετάφραση και ξαναστείλε.

    2. καλε μανδαμ αναρχοαπλυτη την κουλα που συζουσε με το Νικο τιs ξερειs???
      το αργομισθο κρατικοδιαιτο μπεκρουλιακα βαψωμαλλια μουχατζιρ του Ιμπραημ Πασα απο το Τζιμπουτι του πεταλωτη πρασινο βρωμοκαΜΠΙΝΕ ξερειs???…
      τον καραφλο γιουφτο πρωην πρασινοκουραδα πωλητη φαρμακου για τουs καραφλουs καραφλολαμογιομπελοπουλο ξερειs???
      το γεροντοπαλικαρο ατεκνο αγαμο πορδοβουλωμα μπιχλα καταξεσκισμενο αβιγκανο ξερειs???
      την μαγισσα τηs αποχηs Magica De Spell τα γκαμογκεμιστα την γρια χωνα χωριs βιογραφικο,χερι καμπαλα μ@υνι τραμπαλα βρωμοαιδοιοπανο ξερειs???
      την αστρατευτη φυγοστρατη φυγοδικη τρυπια κυλοτα πλαστογραφο σαμπρελα κυδωνιατη,το γιωτομπαλινο του οφσοροδοξου καταδικασμενου ΜΙΖΑ ΝΟΝΟΥ με το εξωγαμο μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs ξερειs???

      ΥΜΝΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ:”ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”!!!

    3. Έχεις μπερδέψει το μυαλό σου! χρίζεις επειγόντως εξέταση απο ειδικό!!!

      1. βρε Γιωργο Π. ετσουξε πωπουντακι σου βρε;;;ποτε εκανεs εξεταση προστατη;;;μια επισκεψη στον διασημον DR KOLOPSOLOKANTRONI θα ητο καλον για κοιταξε το…η μανουλα δεν σου ειπε παιδι μου γιωργακη να μην περδεσαι δημοσιωs;;;

    4. που δεν ανηκεις στην υγιη κοινωνια γιατι εισαι απλυτος
      Το συνταγματικο δε το ξερεις γιατι εισαι αναρχας
      Τι ειναι εθνικισμος ξερεις; Θα σου πω, Ειναι ανθρωπος που σεβεται την πατριδα του και τις πατριδες των αλλων, αλλα κραταει την αξιοπρεπεια του και διαφυλαττει την αξιοπρεπεια των αλλων χωρις να τα ριχνει ολα σε μια κατσαρολα και να τα κανει αχταρμα, και οσο ο κοσμος τσακωνεται τα κομματα να κλεβουν.
      Οσο για την αναμορφωση. Αποκτησε εσυ μορφωση αφου πρωτα πλυθεις φυσικα και προσπαθησε να μη βρωμας.

  9. Για ποιο 7% μιλαμε.Σε μας τους Ελληνες του εξωτερικου ειναι πρωτο κομμα στις πρωτιμησεις μας.Και το λενε ολες οι Ελληνικες κοινοτητες απανταχου.Αρα εμεις ολοι ειμαστε εγκληματιες συμφωνα με τα κομματα της βουλης.Αυτα υποστηριζει η κοζα νοστρα των 301 και των παραφυαδων της

  10. Ο Βοριδης δεν δικαιουται να ομιλει περι δολοφονιων Ξεχναει πως εβγαινε στους δρομους με ροπαλα και βαριοπουλες και κυνηγουσε αντιπαλους του?
    Δεν ειναι ολοι σαν τα μουτρα σου Βοριδη

  11. Οι Έλληνες θα μπούνε στη Βουλή και με μεγάλο ποσοστό και οι προδότες, αλήτες, ψεύτες και κλέφτες θα πάνε φυλακή….τους το χρωστάει ο Ηλίας.

  12. Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs σχολιαζει στον ΣΚΑΙ τα σ…

    παρακαλεισθε μην ξυνετε τουs ΟΡΧΕΙΣ ΣΑΣ….

  13. Δεν ειναι αναγκη να μπαινει στο κοπο ο Ηλιας! Ξευτιλισμενοι ειναι απο μονοι τους με τα εργα τους σε βαρος του σαλταρισμενου πλεον Ελληνικου λαου!

  14. ΔΕΝ μπορούν να λένε επι προσωπικού τον Κασιδιάρη δολοφόνο. Γιατί ο Βορίδης τον είπε φονιά. Και φονιάς ο Κασιδιάρης ΔΕΝ είναι. Δε σκότωσε κανένα. Και οι συκοφαντίες και οι λασπολογίες, ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

    1. η πλακα ειναι οτι ο νεκρος δηθεν χυσσας ζει ακομα στο εξωτερικο,στο σαν ελιζε της γαλλιας…οπως ειχε πει και ο πατερας του…οπως ειπε και η μανα κουραδα του προχτες…”το παιδι μου δν ειναι πεθαμενο…”…ας ανοιξει ο ταφος του σκατιαρη χυσσα να δουμε αν εχει μεσα κοκκαλα η ριζοσπαστες και τρικακια αντιφα

  15. για να παρει πανω απο 20 βουλευτες , πρεπει το ποσοστο να ειναι πανω απο 7%…..
    τα λεω εδω και εβδομαδες…..απο την Πρωτοχρονια ……
    ΕΓΡΑΦΑ:
    το ποσοστο ειναι πανω απο 7% και ισως κοντα στο 10%…..
    γιαυτο τον Μητσοτακη τον επιασε αμοκ………….
    αλλα μισουμε τοσο πολυ και αυτον
    (τον γυιο του δοσιλογου της κατοχης)
    και το κομμα του την ανθελληνικη και μασωνικη ΝΔ ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς………

Comments are closed.