Ηλίας Κασιδιάρης: Τι θα κάνω ως Δήμαρχος Αθηναίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Τι θα κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης αν εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων;

Ποιο είναι το πρόγραμμα της παράταξης των Ελεύθερων Αθηναίων;

Για πρώτη φορά στα χρονικά το σύστημα δεν εμφανίζει τις δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθηναίων. Παρόλα αυτά ο πανικός του Ευαγγελάτου και του Καμπουράκη είναι πρωτοφανής και αποδεικνύει πόσο πολύ φοβούνται την δυναμική του Ηλία Κασιδιάρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΚΑ ΡΙΧΤΕΡ ΣΕΙΣΜΟΥΣΒ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

  2. Αποκομμενος απο παντου απο Τηλεοραση απο Μεσα μαζικης αποβλακωσης,ουτε περιπτερο δεν του επιτρεπουν να φτιαξει εντολη του αποβλακομμενου της Ντορας οτι χειροτερη και αυτη μαζυ με το βλαμμενο το Μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει. Η τιμωρια σου βλακα για τα εκατομμυρια που εφαγες δεν θα την γλυτωσεις . Κοιτας ρε ηλιθιε να φωταγωγησης την Συγγρου εχει παει ποτε σου ρε βλακα να δεις τα χαλια της Αθηνας στο κεντρο γεματο απο πακιστανια.μαυρους ναρκεμπορους ναρκωτικα στο φουλ,εγκληματικοτητα στο φουλ ολα τα κακα μα ολα ειναι στο φουλ.αμα συνεργαστης και με το αλλο φρουτο της σαπιλας τον Ζαχαριαδη γιατι της ιδιας ταριφας εινα και αυτος ζητω που χεστηκαμε αλλαζουμε πολη και ασε τους Μπαγλαντεσιανους να αλλωνιζουν το μπουρδελο που καταντησες την πολη δεν την λεω Αθηνα γιατι ντρεπομαι για το χαλι της….. κοπρο !!!!!!!!!

  3. Όσο διαβάζω βλακείες ορισμένων τόσο θέλω να τους ρωτήσω σε λίγες μέρες στις 28 του Οκτώβρη τι θα γιορτάσετε; Κάποιοι από εμάς ξέρουμε. Εσείς θα γιορτάσετε το ΌΧΙ του φασίστα Μεταξά, όπως τον λέτε; Το ΌΧΙ εκείνου που είχε τους Έλληνες έτοιμους για μεγάλες θυσίες υπέρ της πατρίδας; Εκείνου που δεν πήγε με τον άξονα και θα του ήταν εύκολο και είπε ΌΧΙ; Δεν γίνεται μόνα ζυγά δικά σας ανάλογα με το πως σας συμφέρει. Και αν είστε μικροί στην ηλικία ρωτήστε τους μεγαλύτερους να σας πουν να ξέρετε πριν πείτε ή γράψετε βλακείες.

    1. Πες τους κι άλλα Κύριε Κεφαλονίτη μου.
      Όταν τα λέω αυτά τα ίδια, ξέρεις τι απαντούν?
      Οι Έλληνες είπαν το ΟΧΙ.
      Ναι την ώρα που όλοι ροχάλιζαν, ξύπνησαν ξαφνικά και φώναξαν ΟΧΙ.

      1. Μετά όντως η συντριπτική πλειοψηφία είπε και αυτή ΌΧΙ και έφυγε για το μέτωπο με χαμόγελο. Όμως ο Μεταξάς τους είχε προετοιμάσει από καιρό και όπως λέω συχνά τα μεγάλα ΌΧΙ δεν θέλουν μόνο Μεταξά αλλά και έναν λαό έτοιμο να υποδεχτεί και να στηρίξει αυτή την απόφαση. Επίσης όταν ο λαός μας είπε οχι στο δημοψήφισμα ένας που δεν τον χαρακτηρίζαν φασίστα επί της ουσίας έγινε, όταν το έκανε ναι. Δε σεβάστηκε την βούληση του λαού του. Βέβαια τότε κανένας λαός δεν ήταν έτοιμος να υποστηρίξει το όχι του, αφού με ένα κουμπί αν μας τα έκλειναν όλα θα είχαμε εμφύλιο. Εδώ κόβεται το ρεύμα μια ώρα και πολλοί είναι έτοιμοι να φουνταρουν χωρίς ίντερνετ και τηλεόραση. Φαντάσου να μας άφηναν χωρίς λεφτά και να παρέλυαν την οικονομία μας για ένα δύο μήνες τι θα γινόταν. Για αυτό το ταγκό θέλει δύο, αλλά ο καβαλιέρος δίνει το ρυθμό.

  4. Είναι δυνατόν, το τσεβδό βλαμμένο να έχεις 45%;
    Για συνέλθετε δημότες Αθηναίων

  5. Αν διαλέξετε Χασάν που θέλει Μπακογιάννης, Ζαχαριάδης και Ανταρσύα του Κωνσταντίνου και των μεταναστών, θα είστε υπεύθυνοι για το ότι τα παιδιά σας θα είναι μειοψηφία και οι μουσουλμάνοι πλειοψηφία τα επόμενα χρόνια. Σκεφτείτε τα παιδιά σας και ψηφίστε Ηλία όλοι που τον πολεμάει το ανθελληνικό τόξο. Αλλιώς θα μείνετε ραγιάδες και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες θα παίρνουν σπίτια από τους Μπακογιανοζαχαριάδηδες και για τους, Ελληνες θα έχει εισπρακτικές για να τους πάρουν τα σπίτια σε πλειστηριασμούς. Τελευταία ευκαιρία αύριο. Ηλία ή Χασάν διαλέξτε! Δεν αρκεί 15%, πρέπει να πάρει 30% ο Ηλίας για την απελευθέρωση της Ελλάδας!

  6. ωωωω…. σε τετοιο πανικο το συστημα με τον ηλια???,,,,, εστειλε σχολιαστες και στο makeleio.gr απο το ‘πρωτο τελμα’ (αντι-ψεκ) κλπ ….. χα χα χα χα….κανουν ΜΠΑΜ τα βαλτά σχόλια,,,,

  7. Ο ΦΟΒΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ….ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!
    Καλό αγώνα και καλή επιτυχία στον συναγωνιστη πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη(δήμος Αθηνών) στον συναγωνιστή Δήμο Κυριλίδη (περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας) στον συναγωνιστή Γιάννη Κουριαννίδη και στους ενωμένους Μακεδόνες Δημήτρης Ζιαμπάζης(δήμος Θεσσαλονίκης)
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΑΠΑΝΤΕΣ !!ΗΛΙΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  8. Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΒΆΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ
    ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

  9. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ !!! ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!

  10. Ρε ζώα, σας λέει τι θα έκανε ΑΝ έβγαινε Δήμαρχος. Ξέρει ότι δεν θα βγει, όντας φυλακισμένος χωρίς φωνή και με όλους να τον βρίζουν. Τα γράφει όμως για να υπάρχουν για το μέλλον, όταν θα βιάζουν τις κόρες σας στο δρόμο επειδή φάνηκε η γάμπα και θα σκοτώνουν τους γιούς σας επειδή φάγανε χοιρινό.

  11. Εδώ μέσα συνεχώς εμφανίζονται νεοελληναραδες, ανιστόρητοι, ίσως βολεμένοι, που ή θα βρίσουν ή θα πουν μια κοτσάνα. Δίχως επιχειρήματα και αποδείξεις. Ξέρουμε εμείς οι γνήσιοι Έλληνες ότι κάτι σαν εσάς φυλάκισαν το Θοδωρή, σκότωσαν τον Καποδίστρια, έβριζαν και παραχάραξαν την ιστορία του Μεταξά και του Γιώργη. Αλλά όλοι αυτοί που ψηφίζετε τόσα χρόνια δεν αξίζουν τίποτα μπροστά σ’αυτά που έκαναν για την πατρίδα μας όλοι οι παραπάνω και κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε ρε σεις τον καβαλάρη έξω απ’την παλιά Βουλή, δείτε σε λίγες μέρες στις 28 τι γιορτάζουμε, δείτε σε ποιανού τους δρόμους ακόμα οδηγάμε τα αυτοκίνητα μας. Άντε βρε δημοκρατικοί φασίστες εσείς και οι πολιτικοί ανώμαλοι επιβιτορες σας. Αλλά φυσικά αυτούς αξίζετε να έχετε γιατί όμοιος τον όμοιο υποστηρίζει και αγαπά. Και να μάθετε ιστορία,τα έργα και την προσφορά του κάθε ενός που είχε εξουσία στην Ελλάδα. Αλλά ποιος να σας την μάθει αφού μόνοι σας δεν ενδιαφέρεστε να ψάξετε για να ξεστραβωθειτε, οι ανύπαρκτοι δάσκαλοι, καθηγητές, ιερείς, οι δημοσιογράφοι, το χαζοκούτι που βλέπετε όλη μέρα, άντε πια που έχετε και άποψη ατεκμηρίωτη πάντα. Ζήστε με τα λεφτά του μπαμπά σας και γλυψτε μήπως κάποιος σας βολέψει κάπου, ραγιάδες, ανθελληνες, ξερολες, φασισταριά πρώτου μεγέθους.

  12. εχω δει την σβαστικα στο σαλονι του σπιτιου της Ντορας…
    συνεργατες απο το 1941 η φαμιλια Μητσοτακη

    1. Αμβρόσιος, αν πολλοί ηλίθιοι ήξεραν ιστορία και τα καμώματα πολλών πολιτικών δεν θα τους ήταν εύκολο να λένε χαρακτηρισμούς για κάποιους που ούτε εξουσία είχαν ποτέ, ούτε συνεργασίες προδοτικές για τον τόπο για ίδιον όφελος. Εύκολα λένε φασίστας, χουντικός, αυτός ή ο άλλος και επίσης εύκολα ξεχνούν ή δεν γνωρίζουν ποιοί ήταν και είναι φασίστες. Και επειδή τα ράσα δεν κάνουν τον παπά να μάθουν πολλοί πριν μιλήσουν ότι τα έργα χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο πολύ περισσότερο αν έχει εξουσία. Οι Μητσοτάκηδες οι δημοκράτες και ο Ηλίας και πολλοί άλλοι οι φασίστες, εδώ γελάμε. Εδώ ο εφιάλτης Μητσοτάκης έγινε πλούσιος απ’τους Γερμανούς για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Και δεν είναι ο μόνος.

  13. αν δεν βγει ο Ηλιας , η Αθηνα θα ισλαμοποιηθει τελειως……..
    η οικογενεια Μητσοτακη θελει πολυεθνικη Ελλαδα…

    οι αριστεροι ας αποδειξουν οτι δεν ειναι τελειως προδοτες….

  14. Θα ξαναβαλει την σβαστικα στην Ακροπολη?

    1. Όχι είναι ντεμοντέ.
      Αλλά μια σύγχρονη εκδοχή των νόμων της Νυρεμβέργης, μπορεί να επανεισάγει.

    2. Ο Ηλίας έκανε ένα λάθος. Αυτοί που σου διέλυσαν τη ζωή εσένα και των παιδιών σου με χρέος 400 δις και εκατομμύρια λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, πως τους αθωώνεις;. Άρα είσαι ή κομματόσκυλο ή κεερφά που θέλει σπίτια στους μουσουλμάνους και δεν λέει για Έλληνες. Έλληνες αύριο η τελευταία σας ευκαιρία. Μόνο Ηλία.

  15. Εγώ δεν νομίζω να βγει ο Κασιδιάρης δήμαρχος Θα τον σαμποτάρει ο Μητσοτάκης ο μαφιόζος θα πάει η Νοθεία Σύννεφο δεν θα επιτρέψει να φύγει ο Μπακογιάννης δημαρχία .

  16. Άν βγεί ο Ηλίας υπάρχει ακόμη χρόνος νά καθαρίσει η Αθήνα από τούς λάθρο πού μάς έστειλαν εδώ νά μάς αλώσουν εκ τών έσωθεν. Εσείς εκεί στά βόρεια προάστια δέν θά τολμάτε νά βγείτε έξω από τά σπίτια σας. Όταν επιστρέφουν οί κόρες σας καί οι γυναίκες σας κλαίγοντας γιατί θά τίς έχουν βιάσει τα ανθρωποειδή νά μήν παραπονιέστε. Ιδού ή λύση Ηλίας Κασιδιάρης.

  17. Χαχαχαχαχαχα τι δήμαρχος ρε???
    Τα ίδια λέγατε και το 19 και τον πέρασε μέχρι κο ο Γερουλάνος!!!!!
    Μακακίες λέει για να δώσει σανό στα αιγοπρόβατα που τον ακολουθούν!
    ΟΥΣΤ ΡΕ!!!

  18. Να ντρέπεσαι εσύ βλακόμουτρο. Να τον υποστηρίζει ο Κύριος, να τον ενδυναμώνει. Εσύ κάτσε να σε πηδάει ο Σατανάς και τα όργανά του. Πεντάχρονο είσαι και λέγεσαι Γιαννούκος; Να σου πάρουμε κι ένα γλυφιζούρι.

  19. Βρε κάτσε μπουζού, φυλακισμένε, που μου θες και δημαρχία. Τι θα κάνω λέει ως δήμαρχος, χαχα.

    1. Τράβα τώρα στον Χασάν να σε βολέψει και να γευτείς κάρι και πολιτισμικότητα. Θα σου βάλει και μαντίλα! Οπότε τράβα στον Χασάν και πλύνε το στόμα σου πριν πιάσεις στο στόμα σου τον μόνο μη προσκυνημένο πολιτικό, τον Ηλία Κασιδιάρη. Κυριακή κοντή γιορτή τουρκόφιλοι λαθρολάγνοι.

    2. Είσαι βολεμένος? ή πρασινοφρουρός? Ά! μάλλον Τσιρυζαίος ΠΡΟΔΟΤΗΣ της Μακεδονίας……αλλιώς δεν εξηγείται η υπεράσπιση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ -ΚΛΕΦΤΩΝ!!!

  20. ΚΑΤΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΝΑ ΒΕΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΕΕ…

  21. Μπράβο Ηλία. Κάνε την Αθήνα πάλι ελληνική και μετά ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Θεός μαζί σου.

    1. Ο Θεός μαζί του? Και τι είναι ο Θεός, οπαδός του Κασιδιάρη ή οπαδός του ναζισμού για να είναι μαζί του. Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ.

  22. Να είμαστε ρεαλιστές και λογικοί. Ο ντορογιος θα ξαναβγεί εύκολα γιατί χρόνια τώρα η ΝΔ κάνει κουμάντο στο δήμο Αθηναίων. Το θέμα είναι να πάρει ο Ηλίας ένα 15-20% το οποίο είναι λογικό. Δε γίνεται στους 100 Αθηναίους να μην υπάρχουν 20 που να μην είναι ευχαριστημένοι από αυτά που συμβαίνουν στο δήμο τους. Η δική μου λογική λέει ότι όταν φωνάζουν στις κάμερες για την καθαριότητα, το φωτισμό, ναρκωτικά, γκέτο, φόβο να βγουν απ’την πόρτα του σπιτιού τους, μαύροι παντού, εγκληματικότητα τότε 20 υπάρχουν σίγουρα. Το θέμα είναι να μην γίνει όπως στις εθνικές εκλογές γιατί τότε μουγκα και σκασμό όλοι. Δικαιολογίες και ηλιθιότητες τέλος.

    1. Θα το ξαναπώ φίλε μου και ας γίνομαι ενοχλητικός! Επί επαναστάσεως κυκλοφορούσαμε με ξεκλείδωμα σπίτια ελεύθερα και χωρίς άγχος. ΑΣ μου πει ένας ποιον νομοταγής και νοικοκύρη πείραξε ο ΠαπαδόπουλοςΤα έργα και τα μεροκάματα στο φουλ,!! ΑΣ φάμε τώρα το σύστημα που μας καπελωθηκε και ΜΟΥΓΚΑ!!!!

      1. Αυτή την καραμέλα ότι επί χούντας κοιμόμασταν με ανοιχτές τις πόρτες δεν την έχετε βαρεθεί? Και πριν τη χούντα η εγκληματικότητα ήταν χαμηλή, αλλά και τη δεκαετία του 70 μετά τη χούντα ήταν επίσης χαμηλή. Όσο για τον Παπαδόπουλο και το θίασο του, μάθε πρώτα για τα σκάνδαλα εκείνης της περιόδου και ύστερα μίλα.

        1. Ποιο σκάνδαλο ρε αριστεριστικο τρολ!! Ένα ήταν το σκάνδαλο που έκανε!! Ότι πέθανε πάμπτωχος και υπερήφανος!!? Εν αντιθέσει με τους δικούς σου ομοειδεατες που έχει ο καθένας 40 σπίτια και βίλες στην Εκαλη! Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι σου γίνεται!!!

          1. Είσαι τρομπας η έτσι γεννήθηκες καραγκιοζακο;

        2. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ, πλύνε το στόμα σου πριν μιλήσεις για τον Παπαδόπουλο μωρή αριστερή λινάτσα…
          Η Ελλάδα σβήνει καθημερινά από τους φονιάδες που κυβερνούν, και κάτι σαπίλες σαν εσένα μιλάνε για σκάνδαλα της χούντας…..Ρε Σαπίλα του κερατά, οι χουντικοί δεν είχαν χρήματα ούτε για την κηδεία τους, ενω το μπάσταρδο πολιτικό αληταριό της μεταπολίτευσης ρήμαξε τα δημόσια ταμεία και ξεπούλησε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους….μόνο το αληταριό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χρωστάει 500εκατομμύρια ρε αλήτη…..οοοουυυυσσσστττττ κοπρίτη !!!

  23. Ζαχαριαδης οτι χειροτερος …..ανθρωπος απο αυτο το τσουραπι αλαργα η ψηφος απ αυτο το αριστερο μιασμα αυτος ειναι εις θεση να μετατρεψει την Αθηνα σε Μπακλαντεσιανη πολη αλαργα απο τετοια…..Αριστερα κοπροσκυλα Ουστ βρωμιαρηδες !!!!!

  24. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά από τη φυλακή Ηλία μου! Όταν θα σε βγάλουν από τη φυλακή θα έχει γίνει τόσο χάλια η Αθήνα που δεν μπορεί κανένας να κάνει κάτι. Νοιώθω άσχημα για σένα που χάνεις τα νιάτα σου. Δεν σου αξίζει.

  25. Ξέρουν ότι μόνο ο Ηλίας θα τους διώξει. Ο Μπακογιάννης και οι άλλοι δίνουν σπίτια σε μουσουλμάνους μετανάστες και όχι σε Ελληνόπουλα.Το αντισυνταγματικό τόξο έκλεινε τις Εκκλησίες και άφηνε ανοιχτά τα παράνομα τζαμιά. Ραγιάδες ξυπνάτε. Κάντε όλοι αγώνα για Αθήνα Ελληνική.

  26. Αν οι γονείς είναι Έλληνες αλβανικής καταγωγής θα παίρνουν το 100κακι??

  27. καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  28. Ψήφισα Μπακογιαννη, με κλέψανε 2 φορες χτυπώντας με άσχημα την δευτερη κάτω απ το σπίτι μου. Μπαγκλαντεσιανοι τοξικομανείς μου είπανε και ότι τους συλλάβανε.Οταν πήρα εξιτήριο μετά από 3μερες και κάλεσα την ασφάλεια μου είπαν ότι τους άφησαν με περιοριστικους όρους. Ένα 24 ωρο μείνανε μέσα ενω μου προκάλεσαν σωματικές βλάβες.Δε με σκότωσαν και δεν έπρεπε να φοβάμαι μου είπανε γιατί είναι σταμπαρισμενοι…μέχρι να σκοτώσουν. Πήγα προσωπικά να βρω τον δήμαρχο γιατί έχουμε χάσει τον ύπνο μας όσοι ζούμε κοντά στην πλατεία Συντάγματος δεν με δέχτηκε ΠΟΤΕ…εγώ όμως τον ψήφισα όφειλε να με δεχτεί και όφειλε να μου παρέχει ασφάλεια….απλα ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ

    1. Όχι δεν έπρεπε να σε δεχτεί γιατί είσαι βλήμα καλά σου έκαναν.

    2. Ο/Η δηλαδή αμα σε δεχοταν και σου εδινε ενα κατοσταρικο; λέει:

      εε; τοτε θα ηταν επαρκης ζομπι;

    3. Δεν σας άρεσε ο Παπαδόπουλος που κοιμομασταν με ανοιχτά παράθυρα επειδή τάχα ήταν χουντικός. Τώρα ειναι η πραγματική Χούντα που δε μπορεί κανείς να ξεμυτισει από το σπίτι του!! Ψηφίδες Μπακογιάννη όπως όλοι για να το παίξουμε δημοκράτες ΑΣ φάμε δημοκρατία τώρα και Μούγκα!!!

      1. Μας έπρηξες τα συκώτια με τα κατορθώματα της δικτατορίας των αμερικανοκίνητων απριλιανών. Καντους και εικόνισμα στο εικονοστάσι του σπιτιού σου και στο εκκλησάκι της γειτονιάς σου αν σου αρέσουν τόσο πολύ, αλλά μη μας τα πρήζεις άλλο.

  29. καλα αυτοι οι δυο που αναφερει το αρθρο ειναι ρομπες ξεκουμποτες εντεταλμενα τσουτσεκια του βρωμοσυστηματος μακαρι να ψηφιζα στον δημο αθηναιων για να εφτυνα τον βλαχοδημαρχο με χλαπατσα και τον αλλο του πουστοτσυριζα

  30. Δεν γίνεται τίποτα με εκλογές όλα είναι δικά τους καταλάβετε το.

  31. To σύστημα δεν εμφανίζει τις δημοσκοπήσεις γιατί δήμαρχο Αθηναίων δείχνουν τον Ηλια Κασιδιαρη.Τα συστημικά μέσα σιωπούν παίζοντας άλλους, δημοσκοπήσεις δεν υπάρχουν και η Δημοκρατία ψυχορραγεί από την οικογένεια ψυχοπαθώς που υπηρετεί ξένα συμφέροντα διεφθαρμενων. Ολοι οι Αθηναίοι έχουμε δείξει την προθεση ψηφου μας , τον Μπακογιαννη τον είδαμε…χορτάσαμε αλαζονεία, βρώμα, εγκληματικότητα, κλεψιά,κοροϊδία και υποβάθμιση της καθημερινότητας μας.Οι φασίστες φάνηκαν ποιοι είναι ….ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ για να μπορούμε να κυκλοφορούμε ξανά στις γειτονιές μας

  32. μπραβο ηλια!
    ξεφτιλισε ολας τας κομουνιστας αναρχοαριστεριστας μπολσεβιιστας εαμοβουλγαρους σοβιετιστάς!!!!!!!!!!!!
    ζητω ο βασιλευς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζητω αι ηρωαι χιται και ταγματασφαλιται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    δεν θα περασει ο κομουνισμος και πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Eυτυχισμένο το 1968 μεγάλε ..Εσύ φαίνεται λειτουργείς με χρονοκαθυστέρηση .. « Αι ένοπλαι δυνάμεις »… ε ρε γλέντια .. LOL..

  33. Στέφανε, με όποιον μιλάω, μου λέει θα ψηφίσει Ηλία γιατί πήραν χαμπάρι όλοι ότι Μπακογιάννης, Ζαχαριάδης και λαθρομετανάστες είναι στην ίδια πλευρά. Να μην ξαναμιλήσει κανένας για λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα αν ψηφίσουν αυτούς που θέλουν λαθρομετανάστες και Μκο για να πλουτίζουν. Έλληνες ή βγάζουμε τον Ηλία ή παραδίδνουμε την χώρα στα γιουσουφάκια των δουλεμπόρων και του Ερντογάν. Ηλία ή βουλώστε το που τρέμουν οι γυναίκες να κυκλοφορήσουν στην Ομόνοια όταν Μπακογιάννης και Ζαχαριάδης κυκλοφορούν στο Κολωνάκι με αστυνομικούς που πληρώνετε εσείς που πεινάτε. Όλοι Ηλία αδέρφια για τα παιδιά σας γιατί θα γίνουν μειοψηφία με τους προδότες που ψηφίζετε! Ηλία θα σε βγάλουμε και την Κυριακή θα πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα και θα κλαίνε οι ανθέλληνες πολιτικοί, οι δουλέμποροι των Μκο και τα τουρκοκάναλα των ανθελλήνων εφοπλιστών.

    1. Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα…Αθηναίοι, ξεκολλήστε και ψηφίστε Ηλία Κασιδιάρη…Είναι μονόδρομος εδώ που φτάσαμε…

Comments are closed.