«Ηθοποιός, Ευρωβουλευτής τώρα και παρουσιαστής»! Ξεφτιλίζουν στο twitter τον πολυθεσίτη Αλέξη Γεωργούλη! Χαμός με τα σχόλια για την αρχή του στον Joker…

Κοινοποίηση:
1

Με έναν ιδιαίτερα… καυστικό τρόπο οι χρήστες του twitter σχολίασαν την πρεμιέρα του παιχνιδιού JOKER στο κανάλι OPEN με παρουσιαστή τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη που τον τελευταίο καιρό τον περνάνε γενεές δεκατέσσερις επειδή είναι πολυθεσίτης.


Ο Γεωργούλης υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό εξηγώντας τους κανόνες του παιχνιδιού που υπόσχεται ότι θα φέρει πολλές ανατροπές και ακόμα περισσότερα κέρδη για τους τολμηρούς που θα λάβουν μέρος. Όμως, οι twitterάδες είχαν άλλη άποψη.
Ας δούμε μερικές από αυτές:

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. μεγαλος κοπριτης οσοι τον ψηφισατε να τον χαιρεστε αν μαθετε και τις ιδεες του θα καταλαβετε για ποσο μεγαλη κοπρια ειναι αιστοδιαολο

  2. Μεταξύ μας , εσείς τι πιστεύετε??
    Αυτοί που γράφουν αυτά τα σχόλια που ανεβάζετε αν τους δίνονταν η δυνατότητα δε
    θα έπρατταν το ίδιο??
    Ξέρετε πόσους «Ελληνες» έχω δει που ζηλεύουν το ΚΕΑ που παίρνουν οι συμπατριώτες τους και θέλουν να τους το κόψουν περισσότερο από τα επιδόματα των αλλοδαπών??
    Πολύ λίγοι θ αντιστεκοντουσαν. Εγώ πάντως έχω φτάσει σε σημείο να μην πιστεύω κανέναν και ν αμφιβάλλω για όλους.

  3. ΜΟΥΝΤΖΩΘΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ ΟΣΟΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΓΙΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

  4. Καμαρώστε ένα μαλάκα , ατάλαντο , Καράβλαχο που ψηφίσατε !

  5. δεν το καταλαβα και γιατι φωναζετε οι μανες σας και οι αδερφες σας τον ψηφισαν ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ

  6. Α ρε ελληναραδες τι πάτε και ψηφίζετε. Ρε καλά σας κάνει ο Κούλης και ο κάθε Κούλης. Τέτοιοι χαβαλεδες που είστε ακόμη χειρότερα θέλετε να τα δείτε όλα. Λαός για κλαματα !!!!

  7. Κι αυτος εχει μια σκασίλα!!! Τα οικονομαει απο παντου. Αλίμονο στους ηλίθιους που τον ψήφισαν. Αυτοι σιγουρα δεν τα οικονομανε απο χίλιες μεριές. Ιςως και καθόλου.

  8. Έχω να κάνω δύο χαζές ερωτήσεις ! Αφού είναι παρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι , ποτέ προλαβαίνει να πάει στην Ευρωβουλή; Η δεύτερη είναι εάν υπάρχει ασυμβίβαστο ανάμεσα στην θέση του Ευρωβουλευτή, θέση η οποία πληρώνεται μάλιστα αδρά και στην θέση του τηλεπαρουσιαστή ;

  9. Γεωργούλη για να είσαι μέσα σε όλα μαλλον έγινες ποδιτσα

  10. αυτός ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ παίρνει 25.000 ευρω κάθε μήνα για να ξύνει τα ΑΡΧΙ@ΙΑ του ….
    οπως και το αλλο πολιτικό κάθαρμα ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ τον πληρώναμε τόσα χρόνια στην ερτ τον πληρώνουμε τωρα κ σαν ευρωβουλευτή κ μιλάμε για ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΗΔΕΝ ,δεν ηξερε να απαντήσει τα βασικά σε εκπομπές που ηταν στην ερτ ,για οικονομία παιδεία κοινωνία εξωτερικά κ διεθνή θέματα ,μυαλό κουρ@δας

    1. Αφού πάτε και ψηφίζετε όλους τους άχρηστους, γιατί μετά σας κάνει εντύπωση που βγαινουν βουλευτες, πρωθυπουργοι, πλανητάρχες ή οτιδήποτε άλλο;

    2. ΝΑΙ ΆΛΛΑ ΥΦΟΣ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ?? ΣΑΡΆΝΤΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΥΦΟΣ.
      ΥΓ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΉΘΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΈΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΉ ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΣΤΟ ΧΡΉΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΊΝΗΤΑ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΆ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΕΞΑΊΡΕΣΗ.

  11. ΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΦΑΝΤΑΡΟ ΣΤΟ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ! ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ???

  12. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός από αυτή στις ΜΚΟ και του βουλευτή

Comments are closed.