Ηγουμενίτσα: Διαθεσιμότητα και ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς που διακινούσαν κάνναβη με το περιπολικό

Κοινοποίηση:
astynomiapoly

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που πιάστηκαν να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα κάνναβης στην Ηγουμενίτσα, την περασμένη Παρασκευή (15/03).

Παράλληλα, σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), διαδικασία που είναι ανεξάρτητη από την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης.

Η απόφαση για τους αστυνομικούς που υπηρετούσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας ελήφθη από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Για την υπόθεση συνελήφθη επίσης ένας Αλβανός υπήκοος που φέρεται να εμπλέκεται στην διακίνηση των ναρκωτικών.

Θυμίζεται ότι τους «τσάκωσαν» τα ξημερώματα της Παρασκευής να μεταφέρουν ποσότητα ναρκωτικών που υπερβαίνει τα 100 κιλά και, μάλιστα, με το υπηρεσιακό όχημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΗ ΕΔΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ…….ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΜΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΥΒΡΟΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΝΤΖΙΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΗΚΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΔΑ ΠΟΥ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΑ

Comments are closed.