ΗΧΗΤΙΚΟ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: «ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΧΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ»

Κοινοποίηση:
γγ_50612

Κάντε κλικ εδώ και ακούστε όσα δεν ακούστε πουθενά. Από το 10.50” ως το 52.25”

Συνοπτικά συλλέξαμε μερικά από τα όσα είπε ο Ιωάννης Σακκάς (π. εισαγγελέας και επικεφαλής στο κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ) και μας προϊδέασε για τα όσα φέρνει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με γνώμονα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

 

γγ

“Για μια ιατρική πράξη εμβολιασμού, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό πρέπει να ποδοπατηθούν τα δικαιώματα των πολιτών και να χωριστούν σε δύο κατηγορίες! Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι κυβέρνηση Δημοκρατίας, είναι Νέας Δικτατορίας. Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί για την απαίσια δικτατορική δήλωση Μητσοτάκη από βήματος βουλής.
Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί εξυπηρετούν συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, έχουν καταντήσει ντίλερ των εμβολίων.
Ενδεχομένως να θέλουν να περάσουν την υποχρεωτικότητα από το τμήμα διακοπών της Βουλής ‘όπου θα χρειάζονται μόνον 75 ψήφοι! Πρόκειται για ποδοπάτηση του συνταγματικού δικαιώματος της αξιοπρέπειας των ελλήνων πολιτών να επιλέξουν αν θα εμβολιαστούν ή όχι. Ετοιμάζουμε εξώδικο το οποίο τέλος Ιουνίου θα καταθέσουμε σε κάθε προϊστάμενο εισαγγελίας πρωτοδικών-σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε νομό. Για να αναγκάσουν τον λαό να καταναλώσει το προϊόν των δυτικών κολοσσών-φαρμακοβιομηχανιών θα υποχρεώσουν εργοδότες να απολύσουν εργαζόμενους που αρνούνται να εμβολιαστούν. Εδώ ποδοπατούν άλλο συνταγματικό δικαίωμα: το δικαίωμα της εργασίας. Το Σύνταγμα λέει ότι το κράτος οφείλει να μεριμνά την εργασία. Αν λοιπόν το κράτος διά ΚΥΑ ή διά της Βουλής βάλει υγειονομικό κανονισμό ότι ο εργαζόμενος που δεν εμβολιάστηκε, αποτελεί κίνδυνο για την επιχείρηση του εργοδότη, τον πετάει έξω με υπαιτιότητα του εργαζόμενου, αυτό θα αποτελεί μια ακόμη παραβίαση του σχετικού άρθρου του Συντάγματος . Το κράτος δηλαδή ρενώ οφείλει να διασφαλίσει την εργασία του εργαζόμενου θα τον στείλουν στην εργασία αν δεν εμβολιαστεί”.

πηγή: indobserver.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ωραίο νέο! Εμείς δηλαδή, τι λέμε τόσο καιρό!!!!?????

Comments are closed.