“ΗΠΙΑ, ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ, ΑΡΠΑΞΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑ” ΕΙΠΕ ΤΟ 55ΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ 46ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
koukaki-dolofonia

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου μάγειρα στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, που χειρίζονται την υπόθεση συγκεντρώνουν μέσα από μαρτυρίες και καταθέσεις όλες τις λεπτομέρειες μιας σχέσης ζωής που ο μεσήλικας συζυγοκτόνος έπνιξε στο αίμα γράφοντας με δύο μαχαιριές το δραματικό φινάλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, πριν κλείσει πίσω του την πόρτα του διαμερίσματος της οδού Ματρόζου για να εξαφανιστεί μετά τη σφαγή της 46χρονης συζύγου του πήρε τηλέφωνο τον γιο του λέγοντας «Τσακώθηκα με τη μητέρα σου. Πήγαινε σπίτι να δεις…» . Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση ήταν εκρηκτική.

Ο μάγειρας, είχε εγκαταλείψει το διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και είχε ενοικιάσει ένα άλλο στην περιοχή, όμως κάποιες φορές επέστρεφε στην καθαρίστρια σύζυγο του και ζητούσε επανασύνδεση. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε γυρίσει στο σπίτι και ζητούσε επίμονα από την 46χρονη να τα ξαναβρούν. Πάντα, κάθε επικοινωνία κατέληγε σε άγριο τσακωμό μέχρι που χθες, η κατάσταση έφθασε στα άκρα.

Μεθυσμένος και αποφασισμένος να λύσει με κάθε τρόπο τις διαφορές του, τσακώθηκε άγρια και αφού επιχείρησε αρχικά να πνίξει τη σύζυγο του στη συνέχεια, άρπαξε το κουζινομάχαιρο και με δυο μαχαιριές της “πήρε” τη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Σήμερα οι γυναίκες έχουν ξεφύγει . Αυτό είναι ξεκάθαρο . Όπως ξεκάθαρο είναι ότι η βία είναι καταδικαστέα .
    Ο θεσμός του γάμου έχει τελειώσει εδώ κ χρόνια . Οι Ελληνίδες είναι οι πιο ακατάλληλες γυναίκες για γάμο κ οικογένεια κ οι λόγοι είναι πολλοί . Χωρίς βέβαια να δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τους Έλληνες άνδρες κ την άσκηση βίας . Απλά μακριά από ελληνιδες κ μάλιστα για σοβαρό σκοπό .

    1. Δεν δικαιολογείς το έγκλημα, όμως στην προκειμένη περίπτωση η σπόντα σου κατά των γυναικών που διαλύουν τους γάμους τους, δεν έχει θέση στο σχόλιό σου.
      Κανείς ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ζωή του άλλου, ακόμη κι όταν έχει ζητήσει διαζύγιο.

  2. παλι καλα που δε μας ειπες οτι τον αφησε αστεφανωτο μ ενα παιδι στην αγκαλια χαχαχαχα με το σκουπιδι!αλλα κι αυτες ας μη παντρευονται αλβανους πακιστανους κ οσων στην κουλτουρα η γυναικα ειναι ιδιοκτησια τους κ οριζουν τη ζωη της.κριμα!

  3. Τομάρι!!! Δεν σκέφτηκες το παιδί σου που το άφησες ορφανό;;; Να σαπίσεις στη φυλακή!!! Αλβανός αλήτης!!!

  4. ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΥΚΑΚΙ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΑΙ

  5. Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ……

  6. Εχουν μετατρέψει το γάμο σε ένα συμβόλαιο χωρίς δεσμεύσεις, στο οποίο ο άντρας-σύζυγος πληρώνει είτε φταίει είτε όχι, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν στις γυναίκες-συζύγους ότι δεν έχουν ανάγκη να τηρούν το συμβόλαιο μιας και στην σύγχρονη εποχή μπορούν να βιοπορίζονται μόνες (που είναι αλήθεια). Αν προσθέσει κανείς και τα τελευταία χρόνια ότι μας έχουν επιβάλλει μια χούντα με τα ΜΜΕ καθημερινά να σπέρνουν το φόβο είναι επόμενη η αύξηση τέτοιων φαινομένων κακοποίησης και φόνων μεταξύ ζευγαριών.
    Αυτά θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν απ’ όσους σκέφτονται να προχωρήσουν στον απροστάτευτο πλέον θεσμό του γάμου και ιδιαίτερα απο τους άντρες που θα φέρουν και το μεγαλύτερο βάρος σε περίπτωση διάλυσής του.

    1. Μη παντρεύεστε ρε. Τι είναι αυτό το πράγμα. Πάει ο καθένας και πουλάει παραμύθι, τρώει το σανό η άλλη, εγκλωβίζεται με παιδιά και όταν φεύγει τη μαχαιρώνει ο άλλος και ξαφνικά “τι ήσυχο” παιδί” ήταν ο 65χρονος!”

  7. Προφανώς αυτή είχε βρει άλλον (ή σκεφτόταν να βρει) και αυτός θόλωσε και τη σκότωσε. Απόλυτα καταδικαστέο, ο φόνος δε δικαιολογείται ποτέ. ΑΛΛΑ, κάποια στιγμή ως κοινωνία θα πρέπει να αποδεχτούμε πως ο γάμος είναι γάμος. Δε τον εγκαταλείπουμε επειδή απλά έτσι μας κάπνισε, ή βαρεθήκαμε τον άλλον άντρα-γυναίκα και θέλουμε ποικιλία. Δίνονται συγκεκριμένοι και βαριοί όρκοι μπροστά στο Θεό. Στη τελική άμα δεν είστε μονογαμικοί μη παντρεύεστε, κάντε ένα σύμφωνο συμβίωσης για κοινά κληρονομικά, ανοιχτή σχέση, ό,τι θέλετε, αλλά δε γίνεται ο άλλος να δένει τη ζωή του, να τρώει τα νιάτα του και να επενδύει σε ένα γάμο και οικογένεια, μόνο για να του λέτε μετά “τώρα σε βαρέθηκα βρήκα νέο άνθρωπο, άντε δρόμο”. Ε οκ δε θέλει και πολύ να θολώσει κάποιος….

    1. Σε καμία περίπτωση επειδή βρήκε άλλον ή επειδή δεν τον ήθελε πλέον στη ζωή της δεν δικαιολογείται η βία και μάλιστα ο φόνος. Ότι όρκους και να δώσεις έχει δικαίωμα ο άλλος ή η άλλη να φύγει αν δεν νιώθει καλά, ακόμα και πονηριά να υπάρχει ή αχαριστία , πάλι δεν δικαιολογείται η βία και ο φόνος. Αποχωρείς και κλείνεις την πόρτα αυτή πίσω σου.Το πρόβλημα όμως είναι ότι υπάρχει σε πολλούς ανθρώπους, άντρες πιο πολύ αλλά και σε γυναίκες ,τρελός εγωισμός που δεν ανέχεται την ήττα ή την απώλεια…λες και είναι δεκάχρονα. Αν αυτό το συνδυάσεις με την οικονομική κρίση, κόστος ζωής, ανεργία , κατάθλιψη , αλκοόλ, ψυχοφάρμακα κτλ παίρνεις την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας σήμερα.

    2. Απο τον κώλο σου έβγαλες αυτές τις υποθέσεις; Ντε και καλά η νεκρή να έχει βρει γκόμενο ή να σκεφτόταν να βρει; (!!!)

  8. Με τα ισόβια 6 χρονια σκοτώνω και δεν πληρώνω καταντήσαμε

  9. παλιομ@λάκα φαλάκρα σάπισε στη φυλακή τώρα!

  10. Κλασσικη περιπτωση λιγουρη που ηθελε τη βολεψια του και πηγαινε παρακαλωντας τη συζυγο του να επανασυδεθουν.Αυτη προφανως ειχε αλλον-συνηθες και αυτο- και αρνιοταν.Κακα τα ψεμματα, η μοναξια ειναι δυσβαστακτη και να τα αποτελεσματα

    1. είσαι χαζός;
      το να σώσεις το γάμο σου σε καθιστά λιγούρη;

Comments are closed.