ΗΠΑ: 31χρονη ψάχνει για τρόφιμα στα σκουπίδια – “Δεν είναι «διαφορετικά» από αυτά στα καταστήματα”

Κοινοποίηση:
Screenshot_267

Μία γυναίκα που συνηθίζει να παίρνει το φαγητό της από τα σκουπίδια, επιμένει ότι «δεν διαφέρουν» από τα προϊόντα που αγοράζονται από τα καταστήματα.

Η γυναίκα που ζει στα βόρεια της Νέας Υόρκης, αποκάλυψε πώς η δεκαετής συνήθειά της να βουτάει στα σκουπίδια, της επέτρεψε να τρώει τα πάντα: από φρέσκα προϊόντα μέχρι φιλέτο μινιόν, ενώ ξοδεύει μόνο περίπου 25 δολάρια την εβδομάδα για φαγητό.

Η κινηματογραφίστρια Theresa Kadish, 31 ετών, ψάχνει στα σκουπίδια εδώ και χρόνια και λέει ότι τα τρόφιμα που βρίσκει αποτελούν το ένα τρίτο της διατροφής της.

Διαλέγει ευπαθή προϊόντα όπως φρούτα, λαχανικά, αυγά και κρέατα από κάδους απορριμμάτων και έχει σερβίρει ακόμη και σε καλεσμένους ό,τι έχει μαζέψει.

«Σοβαρά, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των τροφίμων που βρίσκονται σε κάδους απορριμμάτων και των τροφίμων που δεν βρίσκονται σε κάδους απορριμμάτων, και δεν αποδίδω προνομιακή ηθική ή πολιτιστική αξία σε κανένα από τα δύο», είπε.

Η Theresa ξεκίνησε να ψάχνει στα σκουπίδια, όταν ήταν 19 ετών και είχε μετακομίσει σε ένα συλλογικό σπίτι (collective house).

Αυτή και τα άλλα άτομα στο σπίτι φιλοξενούσαν άτομα και πήγαν ως ομάδα σε ένα κέντρο διανομής της εταιρείας ποτών Odwalla. Κατάφεραν να φέρουν στο σπίτι τους φρεσκοστυμμένους χυμούς αξίας αρκετών χιλιάδων δολαρίων που είχαν πεταχτεί.

«Έμεινα έκπληκτη από τον πλούτο που μπορούσε να βρεθεί στον κάδο απορριμμάτων», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: