ΗΠΑ: 26χρονη καθηγήτρια βίασε ανήλικο μαθητή της με αντάλλαγμα… καλύτερους βαθμούς

Κοινοποίηση:
Stewart_Lena

Χειροπέδες φόρεσε η αστυνομία του Μισούρι σε μια καθηγήτρια, που κατηγορείται ότι βίασε έναν μαθητή της με αντάλλαγμα καλύτερους βαθμούς!

Στην 26χρονη Λένα Στιουαρτ, καθηγήτρια στο λύκειο Nixa του Μισούρι των ΗΠΑ, απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για βιασμό, συνουσία με ανήλικο, σεξουαλική επαφή με μαθητή και παράβαση καθήκοντος, σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KY3, σε άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ανηλίκου από εκπαιδευτικό στις ΗΠΑ.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις φέρονται να έλαβαν χώρα τον Οκτώβριο του 2022, όταν το θύμα ήταν τότε 16 ετών. Άγνωστο παραμένει πώς αποκαλύφθηκε η κακοποίησή του από την καθηγήτριά του. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται αστυνομικά έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία ο ανήλικος και η κατηγορούμενη είχαν σεξουαλικές επαφές μέσα σε αυτοκίνητο και στο σπίτι του συντρόφου της καθηγήτριας.

Το θύμα αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα ως C V. Ο μαθητής είπε στους επιθεωρητές της αστυνομίας ότι η καθηγήτρια Στιούαρτ ήταν επιεικής μαζί του στην τάξη κι ότι δεν χρειαζόταν να κοπιάσει σκληρά για να εξασφαλίσει το «Άριστα».

Αλλά προφανώς η κατηγορούμενη του ασκούσε πίεση, αφού ο 16χρονος δήλωσε ότι φοβόταν μήπως πάρει κακό βαθμό αν δεν κοιμόταν με την 26χρονη. Κάποια στιγμή, όπως κατέθεσε ο ίδιος, ένιωθε άβολα να κάνει σεξ με την καθηγήτριά του.

Η καθηγήτρια απολύθηκε τον περασμένο μήνα. «Λαμβάνουμε εξαιρετικά σοβαρά υπόψη μας τις κατηγορίες και θα συνεργαστούμε πλήρως με τους ανακριτές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της σχολικής επιτροπής, Ζακ Ράντς, αναφερόμενος στο κατηγορητήριο.

Σεξουαλικές επιθέσεις από καθηγήτριες και δασκάλες είναι συχνές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσφατα κατέληξε στη φυλακή μια καθηγήτρια μουσικής που είχε κακοποιήσει έναν 17χρονο την ώρα του εγκλήματος πήγε στη φυλακή, αφού την κατήγγειλε στις Αρχές ο ίδιος της ο σύζυγος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. που ειναι αυτο το λυκειο ρε παιδια ? ? να ξαναπαω μαθητηs και να με (βιασει) και εμενα η καθηγητρια!!!!!

  2. στην αμερική έπρεπε να παω σχολείο. τι ήθελα και σπούδασα στην ελλάδα, για να δίνω τριαντάφυλλα μόνο στην δασκάλα?

  3. Ο/Η Στηρίζουμε το μπούλινγκ αλλά καταδικάζουμε το σεξ λέει:

    Τρόλαρον μεν, διάβασον το άρθρον δε.
    Ο κερατάς ο άντρας της καθηγήτριας τους κάρφωσε. Είχαν κάνει το σπίτι του ξενοδοχείο στη Συγγρού. Και κερατάς και ξεφτίλας ο χορηγός..

  4. Κι εγω που νομιζα πως ειμαστε το ακρον αωτον της ΜΑΛΑΚΙΑΣ…
    Δεν μπορει….ελληνικες ριζες πρεπει να εχει ο μαγκας…

  5. Γαμ@ την τυχη μου.Εμενα γιατι δεν μου ετυχε ενα τετοιο λαχειο? Αυτο το μαλακ@μενο μαθητουδι θα εκλεινα φυλακη λογω υπερβολικης βλακειας .

  6. οχι και βιασε ρε παιδια…εκτος αμα τον στραποναρισε…

  7. Να γαμας και για ανταλλαγμα να σου βαζει καλους βαθμους
    Ουτε στον υπνο μας, που μας ειχε φαει η μαλακια.
    Που ειναι αυτες οι καθηγητριες να ξαναπαω σχολειο.
    Να κανουμε ενα ερανο να της πληρωσουμε δικηγορο να τη φερουμε εδω να γαμησουμε.

  8. Πόσο μαλάκας είσαι ρε μπόμπιρα; Πόσο; Γαμάς την δασκάλα και γκρινιάζεις κι’ από πάνω; Πούστης είσαι ρε; Δεν σου άρεσε; Βλάκα.

  9. Όταν ήμασταν 16 θέλαμε να τις πηδήξουμε όλες τις γκαυλιάρες κι ας με αφήνανε στην ίδια τάξη, τι γράφετε εδω μέσα….

  10. Μπράβο στην Αμερική…. Στην Ελλάδα λουζονται με σαμπουάν τραβεστί….

  11. Της μαλακίας το ανάγνωσμα. Ούτε βιασμός υπήρξε ούτε τίποτα. Απλά όλες οι εξυπνοχαζομαλακίες μας έρχονται απο Αμερική μεριά. !6 χρονών και τον βίασε??? Αυτά είναι παπαριές.

  12. Πάλι οι ίδιες ανοησίες…Που βλέπετε ρε την κακοποίηση; Ρωτήστε όσους 16ρηδες θέλετε (φυσιολογικούς εννοείται), αν αυτό το θεωρούν κακοποίηση…Θα σκάσουν στα γέλια και θα σας πάρουν στο ψιλό…Πάντως εμείς, όταν είμαστε σε αυτήν την ηλικία, ονειρευόμασταν κάτι τέτοιο…Αλλά που τέτοια τύχη…

  13. και πολλοί γκέι μαθητές. Εθνικό πρόβλημα…

  14. ΤΟΝ Μ@ΛΚ να χωσουν τον αχαρηστο μαθητη μεσα σαν δεν ντρεπεται, ΑΙΣΧΟΣ !!! ΠΑΠΑΝΙΚΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ!!!

  15. Σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση μέ τόν ενδεικνυομενο τρόπο !

  16. Εκτός απο μαρτυριάρης είναι και χαζός.
    Οταν μεγαλώσει θα το μετανιώσει ΛΟΛ

  17. Συγνώμη αλλά….σε ποιον μαθητή δεν υπήρξε η φαντασίωση ότι το έκανε με την καθηγήτρια του????
    Α ρε κάτι παιδιά…να τους κάτσει το τζόκερ και να βγαίνουν παραπονούμενοι.

    1. ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΟΝΕ ΣΤΟ ΡΟΚΥ Η ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ(ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ) . ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ. ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΥΜΑ ΣΠΟΝΣΟΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ.

  18. Ελα μωρε που δεν του αρεσε του μαθητη. Που τετοιο καλο εμεις εδω τα παλια τα χρονια, να μας κατσει καθηγητρια και κανουμε και κονξες …

Comments are closed.