ΗΠΑ: 25χρονη δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονο στο σπίτι του και κινδυνεύει με 50 χρόνια φυλακή

Κοινοποίηση:
γηγη

Με 50 χρόνια φυλακή κινδυνεύει η 25χρονη δασκάλα Μέγκαν Πολίν Τζόρνταν στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ καθώς παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή στο σχολείο που δούλευε και κατηγορείται για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Η 25χρονη, που εργαζόταν στο Hungary Creek Middle School, δήλωσε ένοχη για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής συνεύρεσης με τον 14χρονο, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας «την σχολική χρονιά 2022-2023 η κυρία Τζόρνταν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 14χρονο μαθητή. Σε αρκετές περιπτώσεις πήγε στο σπίτι του θύματος της και είχαν σεξουαλικές επαφές. Το DNA της εντοπίστηκε στα σεντόνια του νεαρού».

Η διεύθυνση του σχολείου είχε κάνει λόγο για «μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους γονείς μετά τη σύλληψη της 25χρονης παντρεμένης δασκάλας τον Ιούνιο του 2023.

«Ήξερα ότι κάτι έτρεχε με την Τζόρνταν και τον μαθητή αυτό. Αυτός δεν έκανε καμία εργασία και η ίδια δεν κουνούσε ούτε βλέφαρο.

Είχα παρατηρήσει ενδείξεις φλερτ. Η ένταση ανάμεσά τους ήταν τρελή. Της αξίζουν τα ισόβια» έγραψε πρώην μαθητής του σχολείου σε ανάρτησή του στα social media, σύμφωνα με τη New York Post.

Η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί στην 25χρονη εκπαιδευτικό αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Της αξιζει θανατος. Ο καημενος ο 14χρονος αντι να την κανει λαστιχο στο πορνχαμπ γαμουσε απο τα 14. Ντροπη. Δεν το χωραει ο ανθρωπινος νους.

  2. … και σε ποια ηλικία, εκείνη η γυναίκα.

  3. Έχει γεμίσει μαλάκες ο κόσμος!
    Παρακαλάω να βρεθεί μια ωραία 25χρονη δασκάλα για να γνωρίσει ο 15χρονος κανακάρης μου την ομορφιά της ερωτικής συνεύρεσης και οι αμερικανοί φυλακίζουν γυναίκες που προσφέρονται από μόνες τους!.
    Στον παλαιότερο ποινικό μας κώδικα, η αποπλάνηση ήταν η πράξη που είχε ως υποκείμενο ενήλικο άνδρα και ως αντικείμενο ανήλικο κορίτσι. Τα άλλα, είναι φεμινιστικές μπούρδες για να κρατούν τα αγόρια σε απόσταση από το σεξ.
    Ας αναρωτηθούν όλοι οι άνδρες, όταν συνευρέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά σε ποια ηλικία ήταν οι ίδιοι και σε ποια ηλικία
    Αν ο γιος του γαμιότανε, ή ζητούσε να του κόψουν τα χλέμπερα για να αποβάλλει την δυσφορία φύλου, θα πέταγε από την χαρά του ο ηλίθιος πατέρας του

  4. που κανει ιδιαιτερα ?? να παω και εγω!!!!! τυχεροι οι σημερινοι πιτσιρικαδεs…εγω στα τοτε εφηβικα χρονια μου,ειχα μονο κατι κωλογριεs και θειεs τηs κακιαs ωραs για δασκαλεs και καθηγητριεs στο λυκειο.. βιασμοs λεει,,,μαs δουλευετε ??

  5. Ρε τον τυχεράκια. Εμείς είχαμε κάτι υπέρβαρες με μουστάκι και κάτι παλιόγριες για δασκάλες. Λευτεριά στις όμορφες σεξουάλες δασκάλες.

Comments are closed.