ΗΠΑ: Μάχονται για τα δικαιώματα των ανθρώπων και έχουν τους μετανάστες “μαντρωμένους”! Μόνο εμείς οι… Ευρωπαίοι τους φτιάχνουμε και δομές (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
usa-metanastes

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ απαγόρευσε στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη να πετούν πάνω από μια γέφυρα στο νότιο Τέξας, όπου έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 10.000 μετανάστες, εμποδίζοντας τα τοπικά ΜΜΕ να τραβήξουν εναέρια πλάνα που δείχνουν τις συνθήκες στο σημείο.

Όπως βλέπετε, οι Αμερικάνοι που “κόπτονται” για το καλό όλων, έχουν στοιβάξει τους μετανάστες κάτω από μια γέφυρα. Όχι σαν εμάς τους Ευρωπαίους, που τους φτιάχνουμε δομές, τους νοικιάζουμε και σπίτια και τους έχουμε στα όπα όπα…

Περίπου 8.200 άτομα βρίσκονταν στο σημείο, αν και ο δήμαρχος πρότεινε ότι το πλήθος είχε αυξηθεί κατά περίπου 2.000 περίπου ώρες από τότε. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους μετανάστες είναι Αϊτινοί, οι οποίοι προφανώς εγκατέλειψαν τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές και τις πολιτικές αναταραχές στη χώρα τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. και εκεί δεν έχει κορονοιό για τους λαθραίους. είμαστε μόνο εμείς που κινδυνεύουμε γιατί ως γνωστό οι λαθραίοι δεν έχουν δεν κολλάνε και δεν μεταδίδουν.

  2. O μεσος Αμερικανος πολιτης ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ !!!!!!!!
    Ο μεσος Ελληνας πολιτης ΚΑΤΑΠΙΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ‘ΡΑΤΣΙΣΤΗ’ !!!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ‘ΑΠΟΓΟΝΟΙ’ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ !!!

Comments are closed.