ΗΠΑ: Κλέφτες θα το ξανασκεφτούν να τον “επισκεφτούν” – Ο ιδιοκτήτης άνοιξε πυρ εναντίον τους και το έβαλαν στα πόδια (BINTEO)

Κοινοποίηση:
kleftes-spiti

Τέσσερις διαρρήκτες στο Κεντάκι των ΗΠΑ, αποφάσισαν να κλέψουν ένα διαμέρισμα, αλλά μάλλον επέλεξαν λάθος…
Οι άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αφού έσπασαν την πόρτα με μία κλωτσιά, μπήκαν μέσα και ξεκίνησαν να ψάχνουν. Ομως ο πρώτος ληστής έκανε το μεγάλο λάθος. Με το που μπήκε στο σπίτι, έκανε την κίνηση να μπει δεξιά στην κρεβατοκάμαρα.

Εκεί, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, φαίνεται πως τους είχε πάρει χαμπάρι έγκαιρα και ήταν ήδη οπλισμένος. Μόλις έκανε ο ληστής τη κίνηση να πάει μέσα στο δωμάτιο, ο ιδιοκτήτης άρχισε να πυροβολεί χωρίς σταματημό! Ο ληστής αφού απέφυγε την πρώτη σφαίρα, γύρισε και το έβαλε στα πόδια μαζί με τους «συντρόφους» του, που εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο ένοικος οπλοφορεί.

Έτσι έφυγαν με άδεια χέρια, αλλά και σώοι… Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο σπίτι και ο σερίφης της περιοχής έδωσε το περιστατικό στο διαδίκτυο, ελπίζοντας κάποιος να αναγνωρίσει τους δράστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Παιδιά, άλλο η άδεια οπλοκατοχής κ άλλο η άδεια οπλοφορείας.
    Δεν ζητάμε στην Ελλάδα άδεια οπλοφορείας (είμαστε κ εύκολα τσαντίλες κ θα γίνουμε άγρια δύση στο δρόμο) αλλά άδεια οπλοκατοχής για το σπίτι μας, να μπορούμε να υπερασπιστούμε την οικογένειά μας.
    Γνωρίζω πως όσοι έχουν τις παραπάνω άδειες στην Ελλάδα, τις έχει εγκρίνει εισαγγελέας κ για να το κάνει αυτό πρέπει να υπάρχει αποδεδειγμένος κίνδυνος της ζωής του κατόχου ο οποίος πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται κάθε χρόνο για να ανανεώνεται η άδεια. Ναι, χρειάζεται ανανέωση κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι λοιπόν που έχουν στην Ελλάδα άδεια, την ανανεώνουν βισματικά χωρίς πραγματικά να χρειάζεται…
    Παραθυράκι για άδεια οπλοκατοχής είναι η εγγραφή σε λέσχη σκοποβολής. Μπορείς να έχεις όπλο στο σπίτι αλλά στο δρόμο ΑΠΟ Κ ΠΡΟΣ τη λέσχη, πρέπει να είναι λυμένο.

  2. Στην Ιταλια ο Σαλβινι επετρεψε την οπλοκατοχη και την οπλοχρησια. Στην Ελλαδα εχουμε μεταπολιτευτικη δημοκρατια δεν επιτρεπεται. Δεν ψηφιζουμε και Χρυση Αυγη οποτε ειμαστε παντελως ηλιθιοι. Καλα να παθουμε.

  3. Μπράβο στο παλικάρι που συμπεριφέρθηκε άψογα, νά αγιάση το χέρι τού που έκανε το καθήκον και
    αν θέλουνε ας ξανά κοπιάσουν άλλη φορά τα καθάρματα.

    Αν έκανε πώς κοιμόταν τώρα θα ήτανε στα κυπαρίσσια, μετά από βασανιστήρια πού πιθανώς να τού έκαναν.

    Μπράβο στο κράτος της Αμερικής που ξέρει να δίνει λύσεις για την προστασία των πολιτών της.

    Η οπλοκατοχή εντός οικίας είναι δικαίωμα όλων για την προστασία του καθενός μας.

    ΥΓ’ Δεν ξέρω αν εκεί επιτρέπεται και η κατοχή και χρήση χειροβομβίδων εντός οικίας για την προστασία.
    Διότι αν μπούνε να σέ ληστέψουν πολλά άτομα οπλισμένα, τί το καλύτερο καί ποίο αποτελεσματικό και γρήγορο να τούς ρίξεις 2 επιθετικές.

    1. Έχω ζήσει σε πολλές πολιτείες. Δεν υπάρχει κατάστημα να πουλάει χειροβομβίδες όμως μπορείς να αγοράσεις μέχρι κ στρατιωτικό οπλοπολυβόλο βαρέως τύπου για το σπίτι σου.
      Εάν θέλεις να οπλοφορείς στον δρόμο πρέπει να περάσεις μερικές εξετάσεις κ μαθήματα οπλοχρησίας αλλά για το σπίτι χρειάζεται μόνο μία απλή άδεια από το FBI που ελέγχει το ιστορικό σου (το κατάστημα φροντίζει για αυτό).
      Οι διαρρήξεις εδώ είναι σπάνιο φαινόμενο κ αυτο γιατί φοβούνται οι κλέφτες να μπουν.
      Όταν γίνονται, είναι συνήθως από συγγενείς ή γιατί κάποιος γνωρίζει περισσότερα για τον ιδιοκτήτη.
      Ελπίζω να σου απάντησα.

  4. Μάγκας με @ρχίδι@ ο Αμερικάνος τους ξεκώλιασε ο γιάνκης ακόμη τρέχουν!!! Αχαχαχαχα ενώ εδώ θα σου είχαν κάνει και αγωγή για πάρουν αποζημίωση οι εγκληματίες με δωρεάν Συριζέο δικηγόρο.

  5. Έχεις το ιερό (αυτονόητο) δικαίωμα στην αυτοαμύνα.Και είναι πολύ τυχεροί που δεν τους σκότωσε τους εισβολείς.Επίσης διαβάζουμε οτι ο Σερίφης τους ψάχνει τώρα για να τους βάλει μέσα. Στο Ελλαδιστάν ο αμυνόμενος θα ήταν τώρα μέσα γιατί αντιστάθηκε στους κλέφτες και δεν έκανε πως κοιμόταν!!! Και ο Πινόκιο Αλέξης θα είχε καλέσει τους κλεφταράδες στο μαξίμου για συμπαράσταση και για να τους πει οτι θα τιμωρήσει αυστηρά αυτόν που τόλμησε να αμυνθεί!!!

  6. και στην Ελλαδα συντομα μπορουμε να εχουμε το ααναλογο νομοθετικο πλαισιο για την ιδιωτικη προστασια του ασυλου της οικιας.
    .
    Αλλα με μια μικρη διαφορα…..
    .
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥγκυβερνηση κι οχι με πολιτικα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, απο νουΔΟΥΛΕΣ, τσιριζα, ποταμια, κι ΠΡΩΗΝ πασοκους αλα ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ !!

  7. εδω εχουν αδεια οπλοφοριας οι βουλευτες, οι δημοσιογραφοι, οι δικαστες και οι επιχειρηματιες. Ολοι οι αλλοθ ειναι στο ελεος του Θεου…

Comments are closed.