ΗΠΑ: Έκλεψε Lamborghini 250.000 δολαρίων και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Κοινοποίηση:
labo

Ο 51χρονος Elliot Dugan βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια καταδίωξής του από την Αστυνομία του Λος Άντζελες ενώ επέβαινε σε μια Lamborghini αξίας 250.000 δολαρίων την οποία είχε κλέψει.

Το υλικό από την κάμερα του περιπολικού δείχνει έναν αστυνομικό να πλησιάζει αρχικά το σταθμευμένο όχημα, καθώς είχαν εντοπίσει τον Dugan να κοιμάται στο τιμόνι επάνω.

Τελικά κατέληξαν να συνειδητοποιούν οι Αρχές πως το supercar ήταν κλεμμένο καθώς ο 51χρονος δεν είχε την άδεια κυκλοφορίας. Επιπλέον εκκρεμούσαν εναντίον του πολλαπλά εντάλματα σύλληψης.

Αφού ο αστυνομικός ζήτησε από τον Dugan να βγει έξω από το όχημα, εκείνος αρνήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο 51χρονος τρέχει με απίστευτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να πέφτει με φόρα πάνω σε διαχωριστική νησίδα, το αυτοκίνητο να κόβεται στα δύο και εκείνος να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία το σώμα του εκσφενδονίστηκε.

Δείτε το βίντεο της καταδίωξης:

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης, αντίκρισαν τα καμένα υπολείμματα της διαλυμένης Lamborghini και τα συντρίμμια στο οδόστρωμα.

Κομμάτια της κατεστραμμένης Lamborghini είχαν σφηνωθεί σε πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κατά μήκος του δρόμου, προκαλώντας μέτριες έως μεγάλες ζημιές στα παράθυρα και τις οροφές τους.

Αρκετά δέντρα που ήταν φυτεμένα κατά μήκος της διαχωριστικής νησίδας έπεσαν επίσης και διασκορπίστηκαν στο έδαφος από την τεράστια δύναμη της σύγκρουσης.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να εντοπίσουν το πτώμα του Dugan, το οποίο βρέθηκε σε ένα πεζοδρόμιο κοντά σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων. Κηρύχθηκε νεκρός επί τόπου.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες δήλωσε ότι η έρευνα για τον Dugan και το δυστύχημα συνεχίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response