ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 102 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ! ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΙΝΑΛΟΑ – ΕΜΠΟΡΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΤΡΟΓΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

Κοινοποίηση:
NARKOTIKA-IGOUMENITSA

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Ηγουμενίτσα με τη σύλληψη αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών αφού ο ένας μετέφερε στο υπηρεσιακό όχημα 102 κιλά ινδικής κάνναβης.

Οδηγός του οχήματος αναγνωρίστηκε ο Κ.Ν., 41 ετών, αξιωματικός της ΕΛΑΣ στην Ηγουμενίτσα, ενώ ο συνεπιβάτης ήταν ο A.M., 41 ετών από το χωριό Σαλέ του Δήμου Κονίσπολης.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ από την έρευνα προκύπτει ότι ο αστυνομικός Κ.Ν. βρισκόταν σε υπηρεσία προγραμματισμένη από τις 22:00 έως τις 06:00 μαζί με έναν άλλο αξιωματικό της Καταπολέμησης Ναρκωτικών, τον Δ.Ο., 50 ετών, ο οποίος κατά την επιχείρηση αποδείχθηκε ότι βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Στο όχημα κατά την έρευνα βρέθηκε και το πιστόλι του αξιωματικού Δ.Ο. Εκτός από τους δύο πρώτους συλληφθέντες, με εντολή Εισαγγελέα, συνελήφθη και ο 50χρονος αξιωματικός.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τον αστυνομικό που μετέφερε τα 102 κιλά κάνναβης καθώς και τα μέλη του κυκλώματος που συνέλαβε η ΕΛΑΣ στην Ηγουμενίτσα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Αλβανοί με ιθαγένεια ελληνική = Αλβανοί

  2. Συμπερασμα που βγαζεις διαβαζοντας
    το αρθρο: Τελικα το πορτ μπαγκαζ του Skoda χωραει μεχρι 100 κιλα χορτο!

  3. οπος ξερεις ντοπιοι στα συνορα τα φυτευουν για λογαριασμο των μπατσων οποτε ειναι και ηγετες του κυκλωματος

  4. Δε φταίνε αυτoi ο Aλέκος ο Παπαδόπουλος φταίει που έμασε τον κάθε πικραμένο και τον έκανε συνοριακό..

  5. Η πλακα ειναι να σε σταματανε κατι τετοια αποβρασματα και στα καλα καθουμενα χωρις να υπαρχει λογος να σου κανουν τον σεριφη. Ποσοι αραγε να υπαρχουν παρομοιοι με αυτα τα λουλουδια

  6. Αν είναι κανας νουδουλαίος,τί στοίχημα ότι θα αφεθεί κι αυτός ελεύθερος;

  7. Kαλα αφηνετε τη διατεταγμενη φυλαξη των ΛΟΑΤΚΙ για να τρεχετε για διανομη ναρκωτικων?Ποσο βλάκες μπορει να ειστε εκει στην ΕΛΑΣ?

  8. ΣΑΠΙΛΑ…….ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΟΙΚΟΝΟΜΑΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ… ΠΟΡΝΕΙΑ.ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ.ΠΡΕΖΑ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΟΠΛΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΧΟΜΕΝΟΙ ….. ΕΜΜΜ ΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

  9. Γιατί δεν κάνουν έναν ΣΟΒΑΡΌ ΈΛΕΓΧΟ ΠΌΘΕΝ ΈΣΧΕΣ εώς δεύτερου βαθμού συγγένεια σε αστυνομικούς, λιμενικούς, τελωνειακούς στην συγκεκριμένη περιοχή αλλά και γενικότερα ??Ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή, η θάλασσα είναι καθαρή και έχει πολλά λαβράκια…!!

  10. Περναγα χτες το απογευμα για δουλεια στην περιοχη Πλ. Βαθης, τριαντα-σαραντα μετρα απο το αστυνομικο τμημα,στη γωνια με Σωκρατους, τεσσερα-πεντε πρεζονια κοπελες αλλοδαπες εκαναν πιατσα και τις εβλεπαν παγωμενοι δεκαδες τουριστες απο το νεο πολυτελες ξενοδοχειο διπλα στο τμημα και απο το αλλο απεναντι ,οπως και παρεες πρεζακηδων που τρυπιοντουσαν στην Αριστοτελους ,λιγα μετρα παρακατω. Ολα καλα, η αναπτυξη ηρθε, χρυσοχοιδη βγαλτους φωτογραφιες και στειλτες στην Ευρωπη,να σε θαυμασουν,να ερθουν κι αλλοι τουριστες να απολαυσουν τα μεγαλεια σου

  11. Η φοροδιαφυγή, η ανομία και η διαφθορά στην επαρχία είναι το κάτι άλλο. Όλοι πληρωμένοι (με καλό λάδι) και όλα πάνε τέλεια !!!

  12. Μόνο ο Κούλης σε αυτή τη χώρα δεν είναι διευθαρμενος…

  13. Πέφτω από τα σύννεφα. Μπασκίνης να πουλάει πρέζα; Ντροπή σας και μόνο που το γράψατε. Αύριο θα μας πείτε ότι πουλάνε και πουτάνες. Μεθαύριο θα μας πείτε ότι πουλάνε και προστασία χρησιμοποιώντας κρατικό υλικό και πληροφορίες. Αίσχος να τα λέτε αυτά. Πριν ένα μήνα λέγατε ότι ο λιμενόμπατσος -στην Κρήτη- έφερνε λαθρομουσλίμια. Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά. Άνθρωποι με σπουδές είναι οι μπάτσοι, με επίπεδο, δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

  14. Μηπως αυτο ολο εχει σχεση με το “ακαταδιωκτο” των αλβαναριων που πουλανε κοκες,ηρωινες και χασισια στα μπουρδελα,τα μινι μαρκετ,τα καταστηματα ελαστικων και μπαταριων ( πιασανε εναν τετοιο προ μηνων) και τους πεζοδρομους του Μεταξουργειου,του Κολωνου και περιχωρων??? Α, μπα, δε νομιζω

  15. Ηταν και της Διωξης Ναρκωτικων !!! Χαχαχαχαχα… Σεφερλη πες στον Παριση να το κλεισει το Περοκε , η βαλε εισιτηριο μονο τρια ευρω,αλλιως δε βλεπω μελλον…σας πηραν την ειδικοτητα οι μπατσοι της. Διωξης…

  16. Μπάτσοι διεφθαρμένοι, γιατροί που τα παίρνουν και δεν διστάζουν να στείλουν ακόμη και στο θάνατο κόσμο, δικαστές και δικηγόροι το άκρως αντίθετο του νόμου, δημόσιοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί κυφηνες και βολεμενοι, βουλευτές κλέφτες και πουλημενοι. Εκκλησιαστικός κλήρος ότι να ναι. Σε τι μεγαλείο ζούμε. Απλά ένα μπουρλότο χρειάζεται.

  17. Σώπα μωρέ. Συμβαινουν τέτοια πράγματα στην ΕΛΛΑΔΑ και στην ΕΛ.ΑΣ (ειρησθω εν παρόδω, καθόλου τυχαίο το ακρωνύμιο). It’s unpidteftible. Εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση. Κουφάλα σημαδεμενε σ’ έχω. Θα πάτε ένα αίμα μαζί με τους προστάτες.

  18. Δεν είναι μαλάκες αυτοί που μία ζωή φωνάζουν ότι οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωινη.Ιδου λοιπόν άλλη μία από τις δεκάδες υποθέσεις.

  19. Μα γιατί τον συλλαβατε.κριμα το παιδί. Την εισαγγελέα του μιχου γρήγορα να γλυτώσει ο άτυχος νέος. Μα για 102 κιλακια χασισι να μείνει μέσα???είμαστε μαζί σου δυσμοιρε μπατσε

  20. ….ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ….ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ….ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ…??

  21. Καλά λένε η διαφθορά ξεκινά από το ίδιο το κράτος

    1. Τό Κράτος πού έχετε επιλέξει εσείς,οι Ανάρχες!
      Χωρίς αξίες, χωρίς προγόνους, χωρίς ήθη.. Γιατί??
      ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ Κ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ!!!
      Τώρα, αφού έχετε ξεχαρβαλωσει τό Κράτος κ το φέρατε εκεί πού θέλατε-βουτηγμενο στη λίγδα- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!!!
      ΠΟΙΝΗ: ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ
      *Αλλά επειδή είσαι νέα, πηγαίνεις σε ξερονήσι κ γυρω-γυρω λευκοί καρχαρίες με υποχρεωτική κολύμβηση 20 λεπτών😁
      Αυτή είναι Δικαιοσύνη για Ανάρχες. Ο Μπάτσος σε Καταναγκαστικά έργα για 20 χρόνια😠

  22. ο πρεζέμπορας- αστυνομικός κ.ν με την κρυμμένη φάτσα, γουάου τι ευκρίνεια!

Comments are closed.