Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 7 Μάϊου

Κοινοποίηση:
zodia

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 7η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα

H Σελήνη πέρασε ήδη τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζοντας μας για τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ζώδιο αυτό. Το ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική θέση για τη Σελήνη καθώς σε αυτό, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, βρίσκεται στην έξαρσή της. Τα θέματα της ασφάλειας, της σταθερότητας, της οικογένειας, της οικονομικής ευμάρειας γίνονται προτεραιότητα και μπορεί να μας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση. Τόσο η Σελήνη όσο και ο Ήλιος σήμερα θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο πριν ενωθούν αύριο το πρωί για το σχηματισμό της νέας Σελήνης. Οι όψεις αυτές δίνουν μια πρακτική κατεύθυνση στη μέρα μας αλλά βοηθούν οι προσπάθειες και τα ξεκινήματα που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες να έχουν σταθερότητα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Ζώδια: Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Συνειδητοποιημένες ενέργειες

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, ορθολογισμός, σύνεση οργάνωση. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εφαρμογή και στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων, θα υπάρχει δυνατότητα να υλοποιηθούν τα οργανωμένα πλάνα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαγγελματική και οικονομική βελτίωση, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα.

Βελτιώνονται οι σχέσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, φεύγει η αντίδραση και η ανάγκη για επιβολή. Θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις στα επίμαχα ζητήματα, ο τρόπος σκέψης θα είναι λογικός και τα συναισθήματα θα είναι ελεγχόμενα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές γνωριμίες, δικτύωση και συλλογικές δραστηριότητες, το πνεύμα θα είναι ομαδικό και συνεργάσιμο.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Αφροδίτη, οι πιέσεις και οι χειριστικές συμπεριφορές θα δημιουργήσουν προβλήματα. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να δοθεί οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις. Κάποιοι θα καταφέρουν να απομακρύνουν από την καθημερινότητά τους πρόσωπα που ασκούν πάνω τους αρνητική επιρροή.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην αβεβαιότητα. Οι κτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να ελέγξουν τα συναισθήματα τους, η προσκόλληση η έμμονη και η καχυποψία θα κάνουν προβληματικές τις συμπεριφορές τους. Οι δύσκολες περιπτώσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με χαλαρότητα και όχι με εξουσιαστική διάθεση.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Με τη Σελήνη στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να προετοιμάζει την αυριανή νέα Σελήνη στόχος αγαπητοί μου Κριοί είναι τα …λεφτά! Πράγματι είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα θέματα των οικονομικών σας καλύτερα, να τα οργανώσετε, να σκεφτείτε πως θα βρείτε νέες πηγές εσόδων ή πως θα διαχειριστείτε τις ήδη υπάρχουσες. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να χρηματοδοτήσετε την ήδη υπάρχουσα, ίσως μπορέσετε να έχετε θετική εξέλιξη αν αποταθείτε σε ένα πιστωτικό ίδρυμα, τράπεζα κτλ. μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Μην σας πιάνει απογοήτευση αν άλλα περιμένατε και άλλα σας βρήκαν. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε που αφορούν αν μη τι άλλο τους περισσότερους. Ακόμη μην μπερδεύεστε με ό,τι μπορεί να μην λειτούργησε σωστά στο παρελθόν και εγκλωβίζεστε ψυχολογικά. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και προοδευτικά θα φτιάξουν τα πράγματα.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο σύνολο της ημέρας προετοιμάζοντας την αυριανή ελπιδοφόρα νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι γιατί με κάποιο τρόπο θα αρχίσει να σας δίνεται μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ζωής σας από δω και κάτω. Επειδή τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά καλό θα ήταν τώρα να θέσετε τους στόχους σας για το επόμενο εξάμηνο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και κάνοντας από τώρα την αρχή σιγά σιγά να αρχίσετε να τους χτίζετε ώστε να υλοποιηθούν στην πορεία. Σκεφτείτε αφαιρετικά…τι ή ποιους πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας για να μείνει χώρος να έρθει το καινούριο; Πως πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε; Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι διαφωτιστικές για σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζει τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο αύριο. Είναι η κατάλληλη Σελήνη για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τις καθημερινές ρουτίνες σας, την περιποίηση της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι η κατάλληλη Σελήνη για αποτοξίνωση ιδιαίτερα αν το ρίξατε έξω διατροφικά τώρα το Πάσχα, για να βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή, για να βρείτε επίσης εναλλακτικούς τρόπους να διώχνετε το άγχος που με τις δύσκολες επιρροές που δέχεται το ζώδιο σας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα του. Ξεκλέψτε μερικές ώρες ύπνου, χαλαρώστε την ώρα που πίνετε τον πρωινό σας καφέ σταματήστε να τα βάζετε όλα μέσα στο μυαλό σας και να δημιουργείτε χάος. Μόνο έτσι θα δείτε με ηρεμία και ψυχραιμία τις καταστάσεις που αφορούν κυρίως την κατεύθυνση της ζωής σας και της καριέρας σας με την απαραίτητη ευκρίνεια.

Καρκίνος

Η Σελήνη, περνά όλη τη μέρα στον γήινο και πρακτικό Ταύρο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Καρκίνοι και σας καλεί να δείξετε ομαδικό πνεύμα και να εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια, τη στήριξη που σας παρέχουν οι φίλοι, οι συνεργάτες σας ακόμη και οι άνθρωποι που αποτελούν τους διαδικτυακούς σας φίλους. Φυσικά αν έχετε και μια καλή ιδέα που θα μπορούσατε να την υλοποιήσετε με τη βοήθεια της τεχνολογίας είναι το κατάλληλο διάστημα να το κάνετε. Αρκεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες γιατί ως γνωστό το ζώδιο του Ταύρου δεν θέλει εκπλήξεις και εστιάζεται στη λεπτομέρεια και την πρακτικότητα. Τα ανεδαφικά και φανταστικά σενάρια για το μέλλον δεν είναι επιλογή. Αντίθετα αν έχετε ένα πρακτικό και καλά οργανωμένο στόχο για το μέλλον θα έχετε πλείστες ευκαιρίες να τον επιτύχετε.

Λέων

Η Σελήνη, περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας αγαπητοί μου Λέοντες και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη νέα Σελήνη στον Ταύρο αύριο. Αυτό φυσικά σημαίνει εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και μάλιστα αν έχετε γενέθλια στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει μια καινούρια πρόταση για μια μακροχρόνια συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες με όλα όσα πρέπει να κάνετε για επαγγελματικούς λόγους που μπορεί να παραμελήσετε λίγο τα θέματα της υγείας και της οικογένειας. Αυτό όμως είναι καλό να μην συμβαίνει γιατί ό,τι παραμελούμε το βρίσκουμε ως πρόβλημα στην πορεία μας. Σήμερα καθώς Σελήνη και Ήλιος πριν ενώσουν αύριο το πρωί τις δυνάμεις τους για τον σχηματισμό της νέας Σελήνης πραγματοποιούν όψεις με τον Κρόνο είναι πιθανόν να ασχολείστε περισσότερο με οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον πρακτικό Ταύρο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο και ρίχνει φως μόνο στις αλήθειες στη ζωή σας. Αυτές που ίσως κι εσείς δεν τολμάτε να δείτε μερικές φορές. Είναι μια εποικοδομητική επιρροή ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα που αφορούν στις σπουδές, στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια και σας παροτρύνει να σκεφτείτε τι άλλο θα επιθυμούσατε να κάνετε ώστε να νιώθετε δημιουργικοί αλλά και να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό επαγγελματικό μέλλον. Έχετε μια ιδέα που μπορεί να την εξελίξετε και με μια σωστή συνεργασία θα την υλοποιήσετε; Οι όψεις τόσο της Σελήνης όσο του Ήλιου, πριν ενωθούν αύριο το πρωί για να σχηματίσουν τη νέα Σελήνη, με τον Κρόνο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών είναι εξαιρετικά βοηθητικές για να βρείτε το σωστό άτομο που θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το σχέδιο σας.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον ουδέτερο προς το ζώδιο σας Ταύρο, για να προετοιμάσει την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Για σας αυτή η Σελήνη σημαίνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθείτε σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και να τα δείτε στη λεπτομέρεια τους. Βάλτε τα κάτω με εξαιρετική προσοχή και δείτε βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε για να περικόψετε ανώφελα έξοδα, να δείτε πως θα αξιοποιήσετε τους όποιους πόρους σας και πως θα βρείτε τρόπους οι λογαριασμοί σας στο τέλος κάθε μήνα να ξεφουσκώσουν. Είναι μια ιδανική νέα Σελήνη αν θέλετε να αιτηθείτε κάποιο δάνειο ή χρηματοδότηση ή να βρείτε τρόπους να εκμεταλλευτείτε σωστά την περιουσία σας. Από την άλλη θα δείτε τους κόπους που καταβάλατε το προηγούμενο διάστημα με κάποιο τρόπο να αρχίσουν να αποδίδουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά το σύνολο της μέρας απέναντι σας, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στον Ταύρο. Για σας θα είναι μια κουραστική μέρα αφού οι απαιτήσεις των άλλων (σύντροφος, συνεργάτες, φίλοι) θα αγγίζουν ταβάνι από την άλλη μπορεί να προκύψει αγαπητοί μου Σκορπιοί μια νέα πρόταση στον ορίζοντα για μια νέα συνεργασία ή για να επισημοποιήσετε μια σχέση. Αν είστε μόνοι-ες και γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας φαίνεται ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο μπορεί να υπάρξει μια σταθερή σχέση ή συνεργασία στη ζωή σας που θα σας ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα. Μάλιστα θα έχετε κάποια εικόνα γι’ αυτό μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες που κορυφώνεται η επιρροή της νέας Σελήνης.

Τοξότης

Στον απόηχο του εορταστικού κλίματος η Σελήνη από σήμερα στον Ταύρο σας βοηθά κάπως να γειωθείτε και να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας. Πόσο καιρό έχετε να κάνετε ένα έλεγχο υγείας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλατε πρώτο στις προτεραιότητες σας τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας; Μήπως οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους δεν σας επιτρέπουν μέσα στην ημέρα να έχετε λίγο χρόνο για σας; Όλα αυτά καλείστε να απαντήσετε με τη Σελήνη και τον Ήλιο να σχηματίζουν όψεις με τον Κρόνο και εν όψει της αυριανής νέας Σελήνης στον Ταύρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους και να πειθαρχήσετε. Το ίδιο ισχύει και στη δουλειά. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Κάνετε όλα αυτά που συνήθως βαριέστε για να καθαρίσετε το τοπίο και να πέσετε με τα μούτρα σε όλα τα υπόλοιπα που σας ενδιαφέρουν. Και φυσικά αυτή η νέα Σελήνη είναι η θετικότερη για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση μετά τις ατασθαλίες του Πάσχα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη σ’ αυτό το γήινο και φιλικό σας ζώδιο. Κάποιοι από σας μπορεί από τώρα και μέχρι το φθινόπωρο να ετοιμάζετε ένα γάμο, μια βάπτιση ή μπορεί να είστε σε φάση απόκτησης απογόνου. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει. Είναι αλήθεια ότι ευνοούνται τόσο τα ερωτικά σας με αυτό το φεγγάρι όσο και τα θέματα των παιδιών. Ακόμη το διάστημα είναι ευνοϊκό για να οργανώσετε καλύτερα κάποιο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο πάνω στο οποίο θα δουλέψετε το επόμενο εξάμηνο. Οι θετικές όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σήμερα είναι εξαιρετικά βοηθητικές για να κάνετε ουσιώδεις επαφές και να φτάσετε στην καρδιά όποιου θέματος σας ενδιαφέρει να συζητήσετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα περάσει όλη τη μέρα στο ζώδιο του Ταύρου προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη που φυσικά ήδη επηρεάζει από σήμερα. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να δείτε λίγο πιο στενά τα θέματα της συγκατοίκησης. Από την άλλη ίσως σας βαραίνει μια κατάσταση σε κάποιες σχέσεις προσωπικές που νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε τη στήριξη που θα θέλατε. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια καλό είναι να βλέπουμε και το δικό μας μερίδιο ευθύνης πριν κατηγορήσουμε τους άλλους. Είσαστε συνεπείς κι εσείς απέναντι σε όσους κατηγορείτε ότι κρατάνε απόσταση; Από την άλλη καθώς η Σελήνη και ο Ήλιος σήμερα σχηματίζουν εξάγωνα με τον Κρόνο που βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών σας ίσως κάνετε κάποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης τους. Μήπως κάποια έξοδα σας προέρχονται από την έλλειψη συναισθηματικής σταθερότητας και ασφάλειας; Ίσως να μην έχετε αυτή τη στιγμή όσα θα επιθυμούσατε αλλά πιθανώς να μην εκτιμάτε και αυτά που έχετε. Ίσως πρέπει να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες με τη βοήθεια των σημερινών όψεων.

Ιχθύες

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας βρίσκεται στον Ταύρο, προετοιμάζοντας την αυριανή νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό, να περάσετε από μια συνέντευξη, να γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο, να φτιάξετε τον δικό σας λογαριασμό σε ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ασχοληθείτε με την οργάνωση κάποιου ταξιδιού. Αν ασχολείστε με πνευματική εργασία, γράφετε, είστε ομιλητές ενδεχομένως να υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες. Αξιοποιήστε τις για να προωθήσετε θέματα σπουδών, συμφωνιών, επαγγελματικών. Οι όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο σας σήμερα δείχνουν ότι θα έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα και υποχρεώσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε κέφια να τις φέρετε εις πέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response