Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 24 Μάϊου

Κοινοποίηση:
zodia

Αλλάζουν όλα με τα ζώδια: Ξεκινάει σοβαρή επιστημονική έρευνα για την αστρολογία

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 24η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Φτιάχνει η διάθεση από το απόγευμα και μετά

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Τοξότη δίνοντας έμφαση περισσότερο στους στόχους μας για το μέλλον. Όμως φαίνεται ότι σήμερα δεν θα είναι εύκολο να λάβουμε αυτό που θέλουμε, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Μολονότι αυτή η όψη είναι βοηθητική για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, να είμαστε αρκετά παραγωγικοί, είναι μια όψη απαισιοδοξίας και θα έχουμε την τάση να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο. Μετά στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη βοηθώντας να επανέλθει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός μας στα επίπεδα που πρέπει τις βραδινές ώρες.

Ζώδια: Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο –  Δυσκολίες που θα απαιτούν συντονισμό

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι μία όψη που ίσως να φέρει δυσκολίες και εμπόδια. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι αγχωτικοί χαρακτήρες, αναγκαίο θα είναι να ελέγξουν το άγχος και να αποφύγουν την εσωτερική πίεση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα χρειαστεί προσπάθεια και μεθοδικότητα για να κλείσουν οι ανοιχτές υποθέσεις.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, στις περιπτώσεις που κάποιοι προσπαθήσουν να επιβληθούν ενδεχομένως να υπάρξουν ξεσπάσματα και αρνητισμοί. Σε οικογενειακά ζητήματα θα χρειαστεί υπομονή, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, θα πρέπει οι διαθέσεις να είναι συγκαταβατικές και διπλωματικές. Απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, θα χρειαστεί ορθολογισμός και αντικειμενικός τρόπος σκέψης.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της δυναμικότητας, θα υπάρξει αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές. Φεύγει ο απογοητευτικός τρόπος σκέψης, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και για διεκδικήσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διατυπωθούν οι προτάσεις. Δημιουργικά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα πρωτοβουλίες και αλλαγές. Οι κόποι ανταμείβονται, οι συντονισμένες προσπάθειες θα έχουν θετική κατάληξη. Έμφαση θα δοθεί στο θέμα διασκέδαση, ψυχαγωγία, φλερτ, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Αν και το μυαλό ταξιδεύει αυτές τις μέρες, η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας είτε αυτές αφορούν τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βέβαια βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας, όσο κι αν δεν σας φτιάχνει τα κέφια. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις. Βέβαια τις βραδινές ώρες μπορεί να μην έχετε την καλύτερη ψυχολογία ή να σας βαραίνουν κάποια δικά σας θέματα. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην τα βγάζετε προς τα έξω στους άλλους.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθά να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα και της δίνει πιο πρακτικό τόνο. Έτσι σήμερα μπορεί να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης είτε βρίσκοντας έναν κατάλληλο γιατρό, θεραπευτή, διαιτολόγο, γυμναστή, κλπ., είτε παίρνοντας απόφαση να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που ήδη ξέρετε. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας. Αν δεν είστε εσείς οι ίδιοι ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας είναι πιο εύκολο να βλέπετε στους άλλους ότι σας κρίνουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη στη διάρκεια της ημέρας δίνοντας της έναν κοινωνικό τόνο, αλλά και αρκετές επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε όμως ότι είμαστε στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία στη συνεννόηση με έναν ανώτερο στον χώρο της εργασίας σας ή μια δύσκολη συζήτηση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Παρόλα αυτά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, οι βραδινές ώρες προσφέρονται για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων, της δουλειάς και της υγείας και το μυαλό σας θα είναι περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο ενδεχομένως να σας ζορίσει λίγο από την άλλη μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις της ημέρας. Βέβαια δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας, αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει. Μέσα στον φόρτο δουλειάς μην ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Θέλουν κι αυτά φροντίδα για να φέρνετε εις πέρας όλα τα υπόλοιπα.

Λέων

Μολονότι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας σε σχέση με το μέλλον σας. Στο μόνο που μπορεί να ζοριστείτε λίγο περισσότερο είναι σε μια ερωτική σχέση, ειδικά αν ελπίζατε να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση καθώς μπορεί η άλλη πλευρά να μην έχει τη διάθεση αυτή. Από την άλλη, ενδεχομένως να υπάρχει κάποια αγωνία για ένα οικονομικό σας θέμα.

Παρθένος

Μολονότι το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σας κούρασε κάπως ψυχολογικά ή να δημιούργησε αδιέξοδα σε θέματα σπιτιού ή δουλειάς, η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Φυσικά και στα δυο νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση και αίσθηση εγκλωβισμού. Όμως το συναίσθημα αυτό θα είναι παροδικό και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φτιάξουν περισσότερο τα κέφια σας.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη έρχεται για να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια περιοριστική όψη αν ο στόχος σας είναι να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά βοηθητική για να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Το βράδυ με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στον Κριό είναι πιο εξωστρεφές και θα περάσετε ωραία αν επιλέξετε μια έξοδο με έναν φίλο ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που έρχεται να σας προσγειώσει λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε τις προοπτικές μιας χρηματοδότησης, πίστωσης, δανείου, αν ακόμη θέλετε να κάνετε ένα διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα, να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους ενός πρότζεκτ ή ακόμη και να συζητήσετε μια αύξηση και θέλετε να έχετε θετική απάντηση στα παραπάνω, καλύτερα να αποφύγετε τη σημερινή μέρα και να επανέλθετε από την επόμενη εβδομάδα. Σαφώς η οικονομική σταθερότητα είναι προτεραιότητα σας αυτό το διάστημα, όπως και η αύξηση των εισοδημάτων σας. Με κάποιες μικρές θυσίες στην καθημερινότητα σας και αρκετή υπομονή στο τέλος θα το επιτύχετε.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το βράδυ, παρατείνοντας με κάποιο τρόπο το στρες που μπορεί να έχετε μες τη μέρα. Όμως σήμερα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, που από τη μια βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε παραγωγικοί, από την άλλη όμως μπορεί να δημιουργεί εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η όψη προσφέρεται για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας. Οι βραδινές ώρες είναι πιο διασκεδαστικές και σίγουρα θα περάσετε πιο όμορφα κανονίζοντας μια έξοδο με φιλικά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Αν τις προηγούμενες μέρες έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστεί (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), κάτι που θέλετε να ξεχάσετε την ύπαρξη του ή κάτι που αναβάλλετε γιατί είναι δύσκολο, η σημερινή μέρα με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω, εκεί που πρέπει. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη κάνει ιδιαίτερα παραγωγική τη σημερινή μέρα και συνεισφέρει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στη δουλειά σας. Όμως προσέξτε ιδιαίτερα τα έξοδά σας και γενικώς στη διαχείριση των οικονομικών, καθώς το περιοριστικό τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο απαιτεί να μην κάνετε υπερβολές ή αχρείαστα έξοδα. Μια μικρή θυσία θα σας επιτρέψει να τα διαχειριστείτε πιο σωστά μακροπρόθεσμα.

Ιχθύες

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Κρόνο μπορεί να σας γειώσει λίγο στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες απέναντι στη δουλειά ή το σπίτι, αλλά και να βοηθήσει λίγο να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας, καλύτερα να αποφύγετε να κάνετε βιαστικά μια τέτοια κουβέντα σήμερα γιατί τα αποτελέσματα ενδέχεται να σας δυσαρεστήσουν. Καλύτερα να το προσπαθήσετε από την άλλη εβδομάδα ή ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είναι δυνατόν ένα τέτοιο site να έχει προβλέψεις για τα ζώδια;;;;

Comments are closed.