Ζουράρις: Είπε «Αλλαχού Άκμπαρ» μέσα στην ελληνική Βουλή – “Απευθύνομαι στους Μουσουλμάνους αδερφούς μας” – Και από κάτω χειροκροτούσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Απλά δείτε…

Χωρίς σχόλια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

51 Σχόλια

  1. ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΚΥΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑ ΤΙ ΜΑ…ΚΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΗΤΗ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ

  2. Τέτοια ζώα στην βουλή ποίος τους βάζει? Είμαστε όλοι μας για κλοτσιές που τούς ανεχόμαστε ακόμα!

  3. ΕΠΑΝ..ΑΓΑΜΗ..ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ!! Ράν ΖΟΥΡΑΡΙ Ράν… γιατί σε κόβω να τρέχεις με το σκ@το στο σανδάλι έτσι και σε πετύχουν…. ΣΙΧΑΜΑ…. ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΑΑΛΛΛΑΚΚΚΚΑΑΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ!! Τί ψηφίσατε ρε βλήματα??????? Δεν υπάρχει σωτηρία. Τέλος.

  4. ο μελαμψοs νεαροs φιλωνταs τον στο στομα τον πηγε γ@μιονταs…καθ’οτι ειπε υπεστη μιαν βαρβαρον ψωλεκτασιαν…

  5. Οι σοβαρές επιπτώσεις του πισωγλεντισμου και του αυνανισμού πέραν κάποιας ηλικίας.

  6. Στην αρλουμπολογια ειναι ασσοι οι κατσαπλιαδες της Τσιπροπαρεας!!!!!!!! Οτι μπορει να φανταστει κανεις, μπορει να το ακουσει απο αυτους!!!!!!! Και ο Αλαχουακμπαρ ειναι ο πρυτανης της αρλουμπολογιας!!!!!!!!

  7. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΑΛΛΑ Κ Ρ Η Τ Ι Κ Ο Σ !!! ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !!!

  8. θεσσαλου,ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ.ΔΕ ΣΠΡΩΧΝΩ ΒΛΑΧΕΣ.

  9. Γιατι ρε δεν ελεγες το “αλλαχου ακμπαρ” οταν εκλεγοσουν με τους δηθεν μακεδονομαχους του καμμενου; γιατι δεν θα σε ψηφιζε κανενας δεξιος ψηφοφορος τους. Τωρα πηγες στους εθνομηδενιστες του συριζα και το ειπες ελευθερα και σε χειροκροτησαν οι ανθελληνες! Ρε δεν ντρεπεσαι να λες τετοια κουβεντα που ειπε ο τζιχαντιστης που εσφαξε τους χριστιανους στην εκκλησια στη γαλλια; ρε ποσο χαμηλα θα πεσετε για να δειξετε στα αφεντικα σας την υποτελεια σας; και ο προδομενος λαος πιστευε οτι αυτος, ο καμμενος και ο κουλης θα υπερασπιζονταν την μακεδονια απο τους αριστερους προδοτες! Και μετα πηγε ο ζουραρις και εγινε και βουλευτης του συριζα ξεχνωντας τι ελεγε για την μακεδονια! Ρε δεν ντρεπεσαι;

  10. σιχαμερο λεσι Οτι πιο απλυτο υπαρχει στην μακεδονια

  11. Απ’ τη Θεσσαλονίκη μπουγάτσα με κιμά..Τι με λες τι σε λέει τι σε λέει τι σε λέμε τι σε λένε τι Σελέν.(παλαιό τραγούδι θεσσαλονικιότικο)

  12. Ζουραρης , αυτος ο γελοιος , ειναι ο Αδωνις της αριστερας…….τα σιχαματα της βουλης

  13. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ;ΟΛΕΣ ΟΙ….ΨΥΧΑΣΘΕΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ;

    1. …….αγρινιωτη , μογγολος ? η”’ σκυθοκουμανος ?

  14. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ… ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ. ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ… ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ….?? ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΖΟΥΡΑΡΑ ΚΟΥΝΙΣΤΗ…ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ…ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΝΤΖΑΡΑ… !!!! ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΜΕΝΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ…..!!!

  15. Μόνο τη Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έχουν βάλει στη βουλή οι λοβοτομημένοι ραγιάδες.
    Ευτυχώς έρχεται το τέλος του ψευτορωμεΐκου σύντομα.
    Θα λογαριαστούμε με όλους τους προδότες. Και όσοι δεν πιστεύουν στους Πατέρες της εκκλησίας θα πιστέψουν θέλοντας και όχι. Όλα θα επιβεβαιωθούν μέχρι κεράιας.
    Μετά τη σταύρωση ακολουθεί πάντα η Ανάσταση.-

  16. Μην παρεξηγείστε αδέρφια μου..Ειναι οι Αντιχριστοι καιροι…Ολα τα καλά επι σκηνης: Αδερφές, προδότες, κλεφτες,ψευτες, ανώμαλοι,ψυχασθενεις,βαρεμενοι, μαλάκες,κλπ!!!
    Ο Αντιπρόεδρας, πού είναι??

  17. Καθάρισμα και βάλτε τον δίπλα από τον Καραϊσκάκη…..να τον πηδάει και εκεί τον βρωμιάρη….όπως έκανε με τους φίλους του τους μουσουλμάνους.

  18. Στα νιάτα μου μισούσα τη Χούντα, τώρα μισώ όλους τους ανθέλληνες βουλευτές σαν το Ζουράρη,και όλους γενικά του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ , ΜΕΡΑ 25 ,ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

  19. ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΑ ΕΊΝΑΙ. ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ???

    .

  20. Τουρκοσπορε Ζουράρη θα πληρώσεις την προδοσία κάποτε…το αίμα των προδοτών δεν το χωνεύει το χώμα της Ελλάδος….το φτηνει…

  21. AYTO TO BRΩΜΕΡΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 8000 ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
    ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
    ΨΗΦΙΖΟΥΝ

  22. Φανταστείτε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται όταν κάνει και το εμβόλιο η Ζουράρω……

  23. Προσεχε τι λες Ζουραρη…
    Την τελευταια φορα φτηνα τις γλυτωσες τις μαπες …

  24. Μοναχα ο μακαριτης ο Νικος Κακαουνακης και ο Μητσικωστας ειχαν καταλαβει απο παλια, οτι ο εν λογω κυριος χρειαζεται ψυχοπαθολογικη παρακολουθηση και χρησης αναλογων φαρμακων…..Φρενοβλαβεια σε συνδυασμο με υπερβολικο διαβασμα και γηρατεια……

    1. τον ψηφισανε αυτον που βλεπεις και τον πληρωνουμε καλε μου φιλε

  25. Αν πηγαίνατε ας πούμε στο……δελφιναριο για να δείτε μια επιθεώρηση δεν θα χειροκροτουσατε στο τέλος τους ηθοποιούς όσες σαχλαμάρες και να έλεγαν;

  26. Τι γίνεται εκεί στην Θασσαλονίκη ρε πούστη μου. Οι μισοί είναι ψεκς και οι άλλοι μισοί ανθέλληνες ψυχασθενείς; Τι φταίει; Ο Βαρδάρης μήπως φέρνει ακόμη ραδιενέργεια από το Τσέρνομπιλ;

    1. Πηγαίνετε για κάνα μ.περίπατο πουστρες εσείς και αφήστε μας εμάς.

  27. Τι πίνει; Baygon; Teza; Διότι εάν δεν πίνει, τότε πως κυκλοφορεί ελεύθερος; Δεν τον λυπάται κανείς; Ο άνθρωπος φαίνεται πανδιακρίτως πως χρειάζεται θεραπευτική αρωγή κατά της εγκεφαλομαλάκυνσης..

  28. Καλά αυτός έχει λαλήσει τέλειως. Και όσοι απορείτε ποιοι τον ψηφίζουν θα σας πω εγώ. Οι μαλακες οι Παοκτζηδες επειδή είναι οπαδός του Παοκ. Τόσο μαλακες και αυτοί….. Καλά αυτοί πούλησαν την Θεσσαλονίκη για ένα πρωτάθλημα στον Καραγκιόζη τον Ζουραρι θα κολαγαν;

  29. Δεν υπάρχει καμία οικουμενικότητα παρά μόνο στα μυαλά κάποιων απάτριδων αριστερών κορόιδων. Σας εκμεταλλεύονται οι μουσουλμάνοι βρίσκοντας ”τρύπες ” μέσα την δημοκρατία σας, για να εξαπλωθούν στην Ευρώπη μας. Εύχομαι κ.Ζουράρη να μην σας τύχει λίγο πριν σας ανατινάξουν να ακούσετε αυτά τα αλλαχού ακμπάρ και να μην συμβεί και σε κανέναν άλλο Έλληνα.

  30. Τον να είσαι πούστης στο μυαλό, είναι χειρότερο απο το να βάζεις κρέας στο κώλο σου..

      1. ΦΙΛΕ S,
        ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΥSΤΥΧΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ..
        ΝΑ MHN EIΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

  31. Υιός κομμουνιστή μεγαλογιατρού της Θεσσαλονίκης με κρητικές καταβολές,ουρολόγος που διαφήμιζε ότι θεραπεύει την σεξουαλική διαστροφή.
    Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, αυτός και οι δύο αδελφοί του διέθεταν από μία ξένη νταντά, γερμανίδα, γαλλίδα.
    Τόσο προλετάριος…
    Το 1996 είχε πολιτευτεί με το ΚΚΕ Περισσού.
    Επολιτεύθη κι εξελέγη με το κόμμα του «ακροδεξιού» συνεργάτη κομμουνιστών Π.Καμμένου.

  32. Προφανώς ο καθηγητής που δίδαξε Θουκυδίδη και αρχαία ελληνική γλώσσα ή τα βαρέθηκε και πλέον στρέφεται στην εκμάθηση της αραβικής….ή έχει τελείως ‘σαλτάρει’….

  33. πάσχει από μπατιρημένη καύλα

  34. Αυτός ο πισογλέντης αρκετά μας τα έχει πρήξει τόσα χρόνια. Είναι από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες και ο τρόπος σκέψεως του είναι σαν το κεφάλι του να είναι γεμάτο σκατ@.

  35. Να χαίρεστε τον παλιό φούστα που βάλατε στην βουλή.

  36. Τους Χριστιανούς όμως τους εχθρεύεστε και τους πολεμάτε γιατί είστε κίναιδοι και αντίχριστοι

  37. Εγώ θα έλεγα το μ@υνι που σε πέταγε και θα χειροκροτούσε το πανελλήνιο Ζουράρι βόδι και λούγκρα…

  38. αντε στην χωρα σου την τουρκια μιασμα που σαρεσουν τα ψαρια να ψηνοντε κι απ τις δυο μεριες …………………

  39. Όταν το Κάλλος γίνεται ΚΩΛΟΣ!!
    Η Αρχαία Ελληνική τον μάρανε!!

Comments are closed.