Ζητάνε και τα… ρέστα! Υφ.Εσωτερικών της Τουρκίας: «Έλληνες να είστε λίγο πολιτισμένοι»

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσατακλί, απάντησε στο tweet του Νότη Μηταράκη, σχετικά με τους 92 γυμνούς παράνομους μετανάστες στον Έβρο, ζητώντας ζητά από τις ελληνικές Αρχές «απλώς να είστε λίγο πολιτισμένοι!».

Με δική του ανάρτηση στο Twitter ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΣ της Τουρκίας κατηγορεί την Ελλάδα ότι προσπαθεί να καλύψει την εικόνα σκληρότητας με τους 92 γυμνούς παράνομους μετανάστες σε νησίδα του Έβρου «που έχετε προκαλέσει», ρίχνοντας την ευθύνη στη χώρα του.

Μάλιστα, καλεί την ελληνική πλευρά να αφιερώσει χρόνο «για να σεβαστείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι σε χειραγωγήσεις και ανεντιμότητα!». Τέλος, ζητά από τις ελληνικές Αρχές «απλώς να είστε λίγο πολιτισμένοι!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του υφυπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας:

«Καθώς δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε μία περίπτωση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Τουρκία, επιδιώκετε να καλύψετε την εικόνα της σκληρότητας που έχετε προκαλέσει, σαν να την έχει προκαλέσει η Τουρκία!

Αφιερώστε τον χρόνο σας για να σεβαστείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι σε χειραγωγήσεις και ανεντιμότητα!

Ελάτε, δεν είναι τόσο δύσκολο. Απλώς να είστε λίγο πολιτισμένοι!».

https://twitter.com/ismailcatakli/status/1581342822678269953?s=20&t=88_qPIYeI_cTnS7grr-gxg

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ε ρε Ζελένσκι, τι κωμικούς εμπνέεις σε όλον τον κόσμο, μέχρι και στην Τουρκιά

  2. Το θέμα είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπουκάρουν στη χώρα κατοσταριές. Τώρα αν τους στέλνει η απάνθρωπη τουρκιά ή αν μπουκάρουν μόνοι τους ο μαλάκας της παρέας είμαστε εμείς που τους φορτωνόμαστε. Βέβαια εμείς είμαστε και λάτρεις του δικαίου και ας καταστραφεί η χώρα μας. Όσο για τις γελοίες και γλοιώδεις δηλώσεις συμπαράστασης στον απέναντι λαό που έπεσε και χτύπησε μόνο θυμηδία προκαλούν. Πάντως έχει λογική φαίνεται κατά τους κυβερνώντες διαχρονικά ότι όσο πιο δυνατός είσαι με συμμάχους ισχυρούς με υψηλό ηθικό και με ποιοτική ποιότητα χαχαχαχα!!!! τόσο σκύβεις το κεφάλι και φυλάς κατουρημένες ποδιές. Μήπως να το κοιτάξουμε αυτό. Αν μη τι άλλο έχουμε καλούς κατά γενική ομολογία ψυχίατρους στη χώρα.

  3. Ετοιμοι …προθερμασμενοι να λυσουνε το….δημογραφικο! Ετσι κουλαρα….μη λερωσουνε και τα βρακια τους τα λαθροπιθηκια! Τα….πλυντηρια με το ενεργειακο κοστιζουνε αλλωστε! Ποση αλλη ξευτηλα θα δεχτουμε? ελεος!

  4. Ε βεβαια δεν το περιμενατε;
    Οι δικοι μας πετανε συνεχεια χαρταετο οταν οι αλλοι εχουν 100 σχεδια για το πώς να μας στριμωξουν.
    Και καλα κανουν αφου βλεπουν οτι εμεις δεν διεκδικουμε τπτ και το μονο που κανουμε ειναι διαβήματα χωρις καποιο οφελος.
    Αρα τα θελει ο κολος μας

  5. μιλανε τα μογγολια για πολιτισμο και ακομα δεν εχουν πεσει ολα τα τζαμια κατω!!!

  6. Αφου ειναι στο ΚΙΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ας τους βγάλουν ξανα φωτογραφια και ας βγαλουν να μιλησουν για να βουλωσουν τα στοματα αυτων που το αμφισβητουν.Το ΥΠΕΞ ειναι υποχρεωμενω για να μην υβριζουν ολους τους Έλληνες.

  7. ωραίος ο τύπος στο δούλεμα χαχαχαχα .. καλά λένε η ιταλοί ”Una Faccia, Una Razza”

Comments are closed.