Ζευγάρι λάθρο κλέβουν από κουτί του ΟΤΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
klevoun ok

Οι εικόνες μας έρχονται από τον σταθμό Λιοσίων.

Το ζευγάρι ήταν εκεί για πάνω από 30 λεπτά, ποιος ξέρει τι έκλεψαν, ρεύμα; διαδίκτυο; Η κυρία… πάντως φόρτισε εκεί το κινητό της!

Δείτε τα 2 βίντεο που ακολουθούν:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι φθορές στο δίκτυο της ΔΕΗ από τους γύφτους και τώρα και από τους λαθροεισβολείς είναι ένας ακόμη λόγος για την αύξηση από την νεοφιλελέ κυβέρνηση των τιμολογίων της…

    Μακελειό δείτε και τον τίτλο από την ανάρτηση του Σ. Καλεντερίδη. Αυτά που από καιρό τα γνωρίζαμε εμείς του εθνικοπατριωτικού χώρου τα βλέπουμε ήδη να εξελίσσονται.

    “Ελπίζω τώρα να ξυπνήσει η κυβέρνηση – Η Τουρκία προσπαθεί να γίνει προστάτιδα δύναμη μέσα στην πατρίδα μας, για τους μετανάστες που μας στέλνει”

  2. O voυς τους ειναι στην παρανομια, πηραν χαμπαρι οτι η χωρα ειναι μπητε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δωσετε και δεν φοβουνται τιποτα, ετσι τους συνειθησαν οι προηγουμενοι κατσαπλιαδες και τωρα συνεχιζουν απτοητοι!!!!!!! Αν το εκαναν στην χωρα τους θα τους ετρωγε το σκοταδι!!!!!!!!!

  3. Ως ΟΤΕτζής, το κουτί δεν είναι του ΟΤΕ, αλλά της ΔΕΗ ή του ΗΛΠΑΠ. Του ΟΤΕ είναι το γκρι δεξιά.

  4. Είναι μεικτό συνεργείο ΟΤΕ-ΔΕΗ και επισκευάζουν τις γραμμές :)):)):)):))

  5. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ…ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Comments are closed.