Ζευγάρι από την Κρήτη: «Μας ΑΝΑΓΚΑΣΕ η κυβέρνηση και κάναμε το εμβόλιο» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-75

Δείτε το βίντεο από το 2ο λεπτό:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Πότε θα στείλουμε τον Μητσοτάκη στο σπίτι του ; Πόσα ακόμα θα μας κάνει ;

  2. Καθενας οπως στρωνει κοιμαται!!!!! Δεν πειραζει, ευχομαι μονο να μην σας το κανει ο Αγιος Πετρος!!!!!!!

  3. το στομα του ευαγγελατου εχει στραβωσει ή μου φαινεται;

  4. Ψάξτε στο YouTube την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2012 στο Λονδίνο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

  5. Ίσως όμως να θέλουν να περάσουν και το ακόλουθο μήνυμα: ότι οποιαδήποτε προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει, και ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούμε να το κάνουμε όλοι, για να μην χάσουμε όχι την ελευθερία μας (αυτή είναι χαμένη κατ’ αυτούς), αλλά ολότελα την ελευθερία μας (να κερδίσουμε ένα μέρος της μόνο από το να τη χάσουμε τελείως).

  6. Ένα 95% να είναι στημένο, και ένα 5% να μην είναι (δυστυχώς, υπάρχουν και αυτοί). Όπως σωστά λέει και ο “Οκ” παραπάνω, δύσκολο να πέσει η δημοσιογράφος κατά τύχη πάνω σε δύο ανθρώπους που πήγαν να κάνουν την πρώτη δόση τώρα. Επίσης, ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μιλούν κατά των εμβολίων αυτών, παραπληροφορούν. Αυτή η δήλωση είναι πολύ ύποπτη. Άλλο ύποπτο σημείο είναι στο ότι η μόνη ευθύνη που ρίχνουν στην κυβέρνηση είναι ο εξαναγκασμός μέσω των μέτρων (κάτι που βεβαίως όλοι αναγνωρίζουν), αλλά στο σημείο αυτό έρχεται ο Ευαγγελάτος να μετριάσει το πράγμα, ότι δήθεν έστω και έτσι είναι για το… καλό τους.

    Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω από τον περίγυρό μου και από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι, μάλλον η συντριπτική πλειοψηφία των ανεμβολίαστων δεν πρόκειται να πάει να το κάνει ότι και αν γίνει. Ακόμα και όσοι εμβολιασμένοι θα πάνε να κάνουν τη δόση, γνωρίζουν ότι διακυβεύονται οικονομικά συμφέροντα, αλλά επειδή μπήκαν στο χορό, χορεύουν για να μην χάσουν τα “προνόμια”.

  7. Να πας να γμθης βλακελάτο και καλή ανοησία

  8. Ρε την λιαννα και τον σιμο..Πιο στημενη συνεντευξη ρε ευαγγελατε νομιζω δεν εχεις παρει. Σκουριασες.

  9. Αφού και οι εμβολιασμενοι νοσούν το ίδιο και πιο βαριά από τους ανεμβολιαστους, για ποιο λόγο να βάλεις το εμβόλιο στον οργανισμό σου; Είναι αχρηστο, απλά. Αυτά τα γράφω από προσωπική πείρα.

  10. Δεκτά είναι όλα τα σχόλια… Αλλά καλό είναι όταν δεν γνωρίζετε έναν άνθρωπο να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για τον τρόπο σκέψης του… Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει… Αλλά μάλλον δεν σας το έχουν μάθει ούτε στα σπίτια σας ούτε στο σχολείο ούτε στο περιβάλλον σας…… Δημοκρατία έχουμε όσο έχει απομείνει από αυτήν την λέξη και ο καθένας εκφράζεται όπως νιώθει…. Ίσως αν οποιαδήποτε κυβέρνηση και να ήτανε έκοβε το ιντερνέτ για κανένα μηνα θα βλεπατε πως θα τρεχάτε να το κάνατε…. Ντροπή και πάλι ντροπή….

    1. Τι άκυρα είναι αυτά που λες Συμεών? Σε ποια δημοκρατία αναφέρεσαι σε αυτή που με εκβιαστικά μέτρα σου επιβάλλει να κάνεις κάτι που δεν το θέλεις με το ζόρι? Σε αυτή που δέχεται μόνο τις απόψεις όσων είναι υπέρ των πειραματικών εμβολίων και τους άλλους τους αποκαλεί ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους επειδή διαφωνούν με λογικά επιχειρήματα? Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ να ακούγονται όλα και ο καθένας ας βγάζει τα συμπεράσματά του, εσύ αν θες κάτσε να ενημερώνεσαι μόνο από τα συστημικά ΜΜΕ και άσε τι κάνουν οι υπόλοιποι

  11. Ρε τα αλμπανοκρητικασα…ποσα σας ταξανε ωρε?
    Τρυπηθηκαν τα κακομοιρα..
    Εν τω μεταξυ,καποιοι μαλακοκαβληδες πουλημενοι σημοσιοκαφροι,διαδιδουν παραμυθια για 200χιλιαδες ραντεβου για το μπολι…
    Σιγα μη φατε κανα δαχτυλο …ρεζίλια ρουφιανοι….

  12. καραστημενο για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
    αυτά τα ηρωμενα τσουτσεκια πόσα πορτοφόλια σαν για να πουν τις κρητικές καρναβαλιες. ένα είναι βέβαιο ότι δεν τσιμπηθηκαν. τοπαιξαν κ. ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ. νταξει πήρατε τα φράγκα από πιθηκομούρη ψεύτη ή από τον ιδιοκτητη καναλιού;;;; κουμπαριές;;; διαφήμιση
    ΟΥΣΤ

  13. Η κυβέρνηση πάντως χαίρεται να πετυχαίνουν οι εκβιασμοί της. Απλώς βλέπουν τα νούμερα των εμβολιασμών. Αν αυξάνουν θεωρούν τις πολιτικές τους επιτυχημένες.

  14. Σίμο πονάνε ωρέ τα παλικάρια? Τελικά τρυπηθήκατε φλώροι τσε σας έμεινε η κρητική κλάψα

  15. Ο τηγανοκέφαλος Σίμος βγήκε να μας πει ότι δεν θα έχουμε ελευθερία αν δε μπολιαστούμε. Πόσα πήρες βρε Σίμο;

  16. Στημένο ως εκεί που δεν παίρνει .Λέει ο στημένος ότι δεν το χειρίστηκε σωστά η κυβέρνηση γιατί στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης υπάρχει εκφοβισμός από τις αρνητικές συνέπειες κ παρενέργειες του εμβολίου .ουσιαστικά κάνει πλύση εγκεφάλου σε όσους βαστανε ακόμη κ δεν το κάνουν ότι στο μόνο που φταίει η κυβέρνηση είναι ότι επειδή πιέζει το κόσμο να το κάνει κ έτσι ο κόσμος καταφεύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπει τις παρενέργειες κ δεν το κάνει γιατί φοβάται άρα υπάρχει παραπληροφόρηση .Επομένως τώρα που υπάρχουν μέτρα τρομοκρατίας ενεσως πλην σαφώς κ τα δυο πληρωμένα πιόνια που πρωταγωνιστούν στο κυβερνητικό ρεπορτάζ με εκφωνητη το Ευαγγελάτο προτρέπουν το κόσμο αν κ είναι επίφοβο να κάνει το εμβόλιο .

  17. Ανοίγει πλατφόρμα ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. Ας ζητηθεί και πιστοποιητικό εμβολιασμού. Διαφορετικά ΠΙΣΩ. Τολμάτε?

  18. αθληταρας 29, εξηγει τον γολγοθα το οποιο περναει μετατ το δηλητηριο που του ταξανε η ΝΤΠ¨¨
    ειχαν παει ολοι οι πασχονυες απο το μπολι στο Wahington DCνα μιλησουν, και ουτε ενας εκπρωσοπος απο της εταιρειες, ουτε απο κυβερνηση, παιδια σακατεμενα , παραλυτα ,Ειναι ΒΙΕΤΝΑΜ, αφηνουν τους πληγωμενους στρατιωτες πισω
    https://www.youtube.com/watch?v=aebtcTi7EaA

  19. Αυτα που ειπαν ειναι σωστα Εκβιαζουν τον κοσμο για να κανει το εμβολιο και βεβ αια οχι για το καλο μας Αισχος και ντροπη στους εκβιαστες

  20. Λαγωνικά στο μέγκα πάντως! που πήγαν και ξετρύπωσαν τη Λιάνα και το Σίμο που δεν είχαν πειστεί τόσο καιρό από την κυβέρνηση να κάνουν το εμβόλιο αλλά τελικώς το έκαναν γιατί αναγκάστηκαν με τα νέα μέτρα είναι να αναρωτιέται κανείς! η Λιάνα ο Σίμος με τον Ευαγγελάτο παρέα σας λένε υποσυνείδητα τι πρέπει να πάτε να κάνετε!

    1. Ἀντὶ νὰ λέτε εὐχαριστῶ, ἀραδιάζετε κάθε λογῆς ἀρλοῦμπα……

Comments are closed.