Ζήτησαν από οικογένεια στην Ξάνθη να… αδειάσει το σπίτι, επειδή ενοχλούσε το αυτιστικό παιδί

Κοινοποίηση:
1

Μια εξοργιστική είδηση έρχεται από την Ξάνθη, καθώς γείτονες ζήτησαν από ιδιοκτήτη σπιτιού να διώξει την οικογένεια που το νοίκιαζε, διότι τους ενοχλούσε το αυτιστικό παιδί τους. 

Μία οικογένεια ξεπιστώνεται επειδή το παιδί με αυτισμό που έχει ενοχλεί τους γείτονες. Ναι καλά διαβάσατε… Η ιδιαιτερότητα αυτή του παιδιού, ενοχλεί τους γείτονες σε τέτοιο βαθμό που να ζητήσουν να φύγει από το σπίτι.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της οικογένειας μέσω ενός ποσταρίσματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δυστυχώς ένα αυτιστικό παιδί είναι μεγάλο πρόβλημα και για τους γονείς και για τους περίοικους! Έχω παιδί στο φάσμα του αυτισμού αλλά και γείτονα στο φάσμα του αυτισμού. Όταν το παιδί μου αρχίζει να φωνάζει (όχι σε ώρες κοινής ησυχίας) ο γείτονας ταράζεται από τις φωνές και φωνάζει χειρότερα!!! Όταν πάλι ο γείτονας πάθει κρίση και αρχίζει να φωνάζει, ταράζεται το παιδί μου και φωνάζει κι αυτό!!! Στην γειτονιά δείχνουν κατανόηση για το στέρεο, αλλά… Πάντως οι τσιπροκαμένοι για να τιμωρήσουν τους ΑΜΕΑ (που ενοχλούν την γειτονιά) τους έβγαλαν από το κοινωνικό τιμολόγιο και ο κούλης φυσικά δεν τους επανέφερε (πιθανόν και αυτός για να τους τιμωρήσει).

  2. Ο Έλληνας δύσκολο να φερθεί τόσο απαίσια… ίσως παίχτηκε κάτι άλλο και βάλανε μπροστά το παιδί ….
    καμία φασαρία ή κόντρα στη γειτονιά ή στο χωριό μήπως; Για ψάξτε …

  3. στείλε τη μαρούπα να το ερευνήσει. Αυτοί οι Ξανθιώτες δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι

  4. ενας γνωστος μου εχει στην απενταντι πολυκατοικια ενα αυτιστικο παιδι το οποιο δεν εχετε ιδεα τι κραυγες βγαζει μεσα στην νυχτα μερα μεσημερι χαμος. Ο γνωστος μου απο την αυπνια και την ψυχολογικη πιεση με νευρα κτλ ειναι ετοιμος να φαει σουτ απο την δουλεια διοτι δεν μπορει να ανταπεξελθει και ψαχνει σπιτι να νοικιασει λιγο μακρυα. Τα παιδια δεν φταινε, αλλα οι γονεις θα επρεπε να σκεφτουν ολους τους παραγοντες. Καλυτερα ενα σπιτι λιγο πιο μακρυα. Ακουγεται καπως, αλλα το νομισμα εχει παντα 2 πλευρες. Να φανταστω οτι τα σπιτια εκει στο χωριο ειναι ιδιοκτητα οποτε παιζει χοντρο θεμα μαλλον.

  5. Δεν πειράζει ας βάλουν Πακιστανούς να μην τους ενοχλούν!!! Ελπίζω να μην τους χτυπήσει την πόρτα τους ανάλογο ζήτημα.

Comments are closed.