Ζάμπλουτη και χορτάτη! Το “μυθικό” συμβόλαιο της Ελένης με το οποίο κούνησε το μαντήλι στο τηλεοπτικό κοινό. Ποσά που ζαλίζουν…

Κοινοποίηση:
9867047

Η Ελένη Μενεγάκη, ως γνήσια επαγγελματίας, εξαργύρωσε τη φήμη που «έχτισε» στα περίπου 30 χρόνια καριέρας της, με ένα «χρυσό» τελευταίο συμβόλαιο στον Alpha.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΑΑΑ Κ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2020 ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΤΗΝΗ ΣΑΠΙΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

  2. Είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!
    Ανυπομονώ να δω την αντικατάστατη της στον πρωινό καφέ πάντως ελπίζω να είναι η Τουνη ή το Γωγουλινη.

    1. Ότι και νά ‘ναι αυτή (μιά καραπουτ@νάρα του κερατά δηλαδή), εσύ είσαι αναμφίβολα μεγάλος μαλάκας…

  3. Ειναι εξυπνη εκμεταλευτηκε καταστασεις ολα αυτα τα χρονια μεχρι εκει που δεν επερνε . αφου βρεθηκαν βλακες και ηλιθιοι καλαναρχες και τις τα εδωσαν χωρις σκεψη, για να κανει 8 τοις εκατο , καλα να παθουν παντοτε υπαρχουν κοροδια , η μενεγακη καλα τους εκανε . ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ. ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΖΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ 6 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΙΑ ΓΡΙΑ , ΥΠΕΡΒΑΡΗ, ΑΤΑΛΑΝΤΗ . ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ.

    1. οχι φιλε μου ξαπλωνε απο δω και απο εκει και ανεβηκε με αυτον τον τροπο ανεβαινουν αυτη δεν ξερει να μιλαει καθολου αλλα?

  4. Λες να μη εχει κανει ναυτιλιακες κ αλλες επενδυσεις η βασιλισσα της διπλανης πορτας;

  5. Ο/Η Έγλυφε και τον Κούλη να σώσει το κωλοξενοδοχείο του άντρα της λέει:

    Κοιτάξτε πως κατεβαίνει η προκλητική δήθεν νοικοκυρά της διπλανής πόρτας από το θηριώδες τζιπ – τανκς που διαθέτει από τα εκατομμύρια που της ακουμπούσαν στα πόδια τα λιγούρια οι καναλάρχες. Αλλά δικά τους ήταν; Από θαλασσοδάνεια, επιχορηγήσεις και διαφημίσεις τραπεζών που τις πλήρωσε στο τέλος ο μέσος Έλληνας που οδηγεί σαράβαλα και ρισκάρει τη ζωή του κάθε μέρα.

  6. Όχι και ζαπλουτη. Μην παραποιειτε τη σημασία των λέξεων. Ζαπλουτος είναι οι εφοπλιστές σε στυλ Νιάρχου και Ωνάση. Η Μενεγάκη είναι μια πλούσια μεν, αλλά αν δεν δουλέψει και τρώει από τα έτοιμαβκσινπληρωνει του Μάκη το ξενοδοχείο που δεν πατά γάτα, σε λίγα χρόνια θα μείνει με τα μισα

    1. Και με τα μισα να μεινει,παλι πολλα ειναι.Αυτη επαιρνε 200000 ευρω το μηνα μεχρι προχτες επι 20+ χρονια…που παλιοτερα σιγορα ηταν πολυ παραπανω απο τα 200 χιλιαρικα το “μηνιατικο της”.

Comments are closed.