“ΖΟΥΓΚΛΑ” ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ! Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: Τραυμάτισαν με μαχαίρι 13χρονο στο Ίλιον!

Κοινοποίηση:
ΣΨΑΨΣΨ

Καθημερινότητα έχουν γίνει τα σοβαρά περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων προκαλώντας έντονο προβληματισμό.

Μετά τον εφιάλτη που βίωσε ένας 13χρονος στην Αγία Παρασκευή, ένας συνομήλικος του από το Ίλιον χρειάστηκε να μεταφερθεί χθες το βράδυ στο νοσοκομείο καθώς δέχθηκε επίθεση από έναν ακόμα ανήλικο ο οποίος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Οι δύο ανήλικοι τσακώθηκαν περίπου στη 1 τα ξημερώματα μεταξύ τους για αδιευκρίνιστη και ο φερόμενος ως δράστης έβγαλε το αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε τον 13χρονο στον μηρό και τον γλουτό, ευτυχώς ελαφρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» από τον πατέρα του, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Στη συνέχεια πατέρας και γιος πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να κάνουν καταγγελία και να υποδείξουν τον δράστη. Ο 13χρονος αναμένεται να δώσει και σήμερα συμπληρωματική κατάθεση για όσα συνέβησαν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Σε αυτό το πλαίσιο αναζητείται και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν το παιδί μου πότε διέθετε μαχαίρι και έκανε κακό σε συμμαθητή του θα το κρεμουσα από το μπαλκόνι ανάποδα.Δεν θα δουλεύουμε σαν σκυλιά για να βγάλουμε τσογλάνια.Οι γονείς φταίνε που τα παραχαιδευουν.Στο Γυμνάσιο μου έλεγε ο πατέρας μου κακομοίρη μου μην τυχών ακούσω ότι χτύπησες συμμαθητή σου ή έκανες κακό σε κανέναν κανόνισε την πορεία σου θα μείνεις στα παγκάκια και έφτασα 45 ετων και τον ευχαριστώ που με μεγάλωσε με αρχές.Σήμερα τα έχουν τα παιδιά στα ωπα ωπα.

  2. 13 ετών και κοπροσκυλάνε στις 1 η ώρα τη νύχτα έξω. Οι γονείς που είναι ;;;;

Comments are closed.