ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ – “ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΖΕΙΣ- ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ…ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ”

Κοινοποίηση:
8d62062323c246cfbb8c50be60304caf

Κυνική στα όρια της απανθρωπιάς η δήλωση του γιατρού Σπύρου Πνευματικού, υποψήφιου της ΝΔ, για την αντιμετώπιση καρκινοπαθών τελευταίου σταδίου.

Μνημείο κυνισμού χαρακτηρίστηκε η τοποθέτηση του υποψηφίου της ΝΔ και καθηγητή Ιατρικής κ. Σπύρου Πνευματικού, που ουσιαστικά αμφισβήτησε την ορθότητα της ιατρικής αντιμετώπισης των καρκινοπαθών τελευταίου σταδίου, βλέποντας μεγάλα περιθώρια εξοικονόμησης πόρων από την αλλαγή της. Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα της Αμερικής που στα περισσότερα μυαλά είναι ταυτισμένη ειδικά στο θέμα των υπηρεσιών υγείας «με το έχεις λεφτά ζεις, δεν έχεις λεφτά καλή τύχη…».
Οι αντιδράσεις ήταν οργισμένες, κατακεραυνώνοντας και τη ΝΔ, δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες ο τομέας της Υγείας και κατ’ επέκταση οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν από την κυβέρνησή της, με αποτέλεσμα να παραμένουν τραγικές οι ελλείψεις που κοστίζουν ζωές, βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα. Αφορμή οι τραγικές περιπτώσεις ανθρώπων που ίσως αν είχε πάει το ασθενοφόρο έγκαιρα ή αν υπήρχε νοσοκομείο σωστά στελεχωμένο για την αντιμετώπιση του περιστατικού σήμερα θα ήταν στο θάλαμο και όχι στον τάφο.

Ο Σπύρος Πνευματικός μετά το σάλο που δημιουργήθηκε έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη – πληροφορίες θέλουν να υπήρξε παρέμβαση και από το κόμμα της ΝΔ, που του εξέφρασε τη δυσφορία του.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά, αν κάποια από τα λεγόμενά μου άφησαν οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας», γράφει σε ανάρτησή του ο Σπύρος Πνευματικός.

Ωστόσο, η επιλογή του να αποδώσει σε παρερμηνεία των λεγομένων του το ζήτημα που δημιουργήθηκε δεν ήταν καθόλου σοφή, προκαλώντας νέο γύρο αντιδράσεων. Και αυτό γιατί στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ξεκάθαρα τι προτείνει και λέει.

«Σήμερα το πρωί, είχα μία συζήτηση επιστημονικού καθαρά περιεχομένου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πάνω στα θέματα της υγείας. Δυστυχώς, κάποια από τα λεγόμενά μου, δεδομένου και του περιορισμένου χρόνου που είχα να αναλύσω ένα τόσο δύσκολο θέμα, παρερμηνεύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις από κάποιους που σκόπιμα θέλησαν να τα διαστρεβλώσουν», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ωστόσο, θα έλεγε η μέση λογική, επιστημονικού καθαρά περιεχομένου συζήτηση μπορεί κανείς να έχει σε ένα συνέδριο ιατρικής, όχι σε μία πρωινή ενημερωτική ραδιοφωνική εκπομπή χωρίς καμία εξειδίκευση στα θέματα υγείας, που απευθύνεται στους πολίτες μεταξύ των οποίων υπάρχουν -δυστυχώς- πάρα πολλοί καρκινοπαθείς, συγγενείς καρκινοπαθών, άνθρωποι που περιμένουν τη βιοψία για να δουν τι τους περιμένει, κτλ κτλ. Και αυτό ένας υποψήφιος πολιτικός και κυρίως ένας γιατρός, πρέπει να το γνωρίζει και να συνειδητοποιεί τι λέει, πού το λέει και πώς το λέει.

Για να μην αναγκάζεται μετά να ανασκευάζει και να προσπαθεί να αποδείξει το αυτονόητο για όποιον έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη. «Ως δημόσιος λειτουργός της υγείας, όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου, έχω αποδείξει εμπράκτως την αγάπη μου προς τον ασθενή και την ξεκάθαρη και βαθιά πεποίθησή μου ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και αποτελεί απόλυτη αξία. Με αυτό τον γνώμονα κινήθηκα πάντα κι αυτό αποτελεί απαράβατη αρχή για μένα και στην επιστημονική μου προσφορά, αλλά και στην πολιτική μου δραστηριότητα», προσθέτει.

Ολόκληρη η δήλωση Πνευματικού

«Πρέπει να δούμε την αξιολόγηση των πράξεων. Πόσες απ’ αυτές τις πράξεις που κάνουμε κάθε μέρα χρειάζονται; Δηλαδή ένα κόστος τεραστίων διαστάσεων μπορεί να γίνει αν περιορίσουμε μερικά πράγματα απ’ αυτά που δεν χρειάζονται να γίνουν. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τον άρρωστο, αν πάμε και του πούμε ότι ‘δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτό για σας’.

Ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν είναι υποχρεωτικό… Δεν θα τα καταφέρει, δεν έχει καλή πρόγνωση, πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή. Γιατί; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των συνανθρώπων. Υπάρχει ένα σημείο που δεν έχεις λόγο να κάνεις κάτι παραπάνω. Θα μου πει κάποιος ότι ο καλός Θεός έχει αποφασίσει διαφορετικά. Μα πράγματι, αλήθεια είναι αυτό το πράγμα, στο τέλος της ημέρας όμως τι θα γίνει;

Αυτά τα πράγματα τα έχουν δει… Η Αμερική είναι ένα τρομακτικό παράδειγμα: Ψάχνουν τα πάντα, ψάχνουν το κόστος των πράξεων, το cost benefit ratio σε μία πράξη κλπ. Όταν είχαμε πάει στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με τη γυναίκα μου στην Αμερική, η πρώτη συζήτηση που είχαμε ακούσει ήταν πραγματικά πόσο ακριβό είναι το αμερικάνικο σύστημα. Γιατί ήταν τόσο πολύ ακριβό; Γιατί όλοι φτάνανε στο νοσοκομείο, σε όποια κατάσταση κι αν ήταν και γινόντουσαν τα πάντα για όλους. Και με αυτό τον τρόπο ανακαλύψανε ότι μετά από λίγο καιρό δεν θα μπορούσαν να παρέχουν υπηρεσίες σε κανέναν. Άρα, θα πρέπει να κάνουν μια σχετική επιλογή το πόσο μπορούν να ξοδέψουν… Ακούγεται λίγο κυνικό – δεν είναι κυνικό, είναι ανθρώπινο».

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Ρουβίκωναααα…που γ@μι€σαι ρε ??? Της ΝΔ μουνοπ@ν@ είστε τελικά..€ ??? Κ@ριολ€ς….

    1. εσύ τι νόμιζες ότι είναι ζαιοι ? Εμφανίστηκαν και ξέπλυναν τη Κούλα μία χαρά! και απ’ τη γλίτσα το Λιγνάδη και απ’ τη πουστρ@γλίτσα το Φουρθιώτη!

  2. ψοφο σε αυτον.
    ψοφο σε οσους τον ψηφισαν .
    ψοφο και στους ανθελληνες του 41%

  3. Και ομως αυτος ο γυμνοσαλιαγκας εκλεχθηκε και ονομασθηκε βουλευτης τηε ελληνικης βουλης.Τα χαλια μας τα μαυρα.Οπως και να το κανουμε εχει παρει γραμμη ΑΝΩΘΕΝ. Δεν τα λεει αυτα που λεει τη τυχη!

  4. Επειδή το μέλλον του καθενός είναι άγνωστο να θυμηθούμε να τραβήξουμε μια γραμμή εάν νοσήσει ο ίδιος. Και ειδικά εάν του ευχηθεί (πράγμα αναπόφευκτο), περαστικά ο Κούλης. Η ιατρική ρε γελοίο υποκείμενο σε κάνει επιστήμονα αλλά άνθρωπο σε κάνει το ήθος και η αγωγή σου.😡

  5. Να την χεσω την συγγνωμη σου παλιο μακακα.. Σαλτα ΚΓ τωρα,

  6. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.

  7. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ…ΚΑΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΣΗΔΕΣ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ….-10 απο εμενα

  8. Ξέρω τι θα πεί να βρίσκεσαι μεταξύ ζωής και θανάτου . Έχω περάσει από αυτό το στενό μονοπάτι χέρι χέρι με το θάνατο στα 45 μου χρόνια. Εζησα δύσκολες καταστάστάσεις με γιατρούς δημοσίων νοσοκομείων να σε καλούν πρώτα από το ιδιωτικό ιατρείο για το φακελάκι και μετά στο νοσοκομείο για θεραπεία. Τόλμησα να μην δώσω φακελάκι και ήμουν παρατημένη . Όμως τα κατάφερα να το ξεπεράσω και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω συχαθεί τους γιατρούς. Υπάρχουν και εξερέσεις αλλά είναι ελάχιστες. Απλά κυνικοί ταληροφονιάδες αλαζόνες καθάρματα. Αυτός γιατί να είναι εξαίρεση. Κάθαρμα και το παραδέχεται δημοσίως ο ξευτίλας.

  9. ΔΙΠΟΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ! ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!

  10. Ἐλπίζω, νά πρωτεῦσει καί αὐτός σέ ψήφους, ὃπως ὁ Καραμανλῆς στίς Σέρρες. Δυστυχῶς ἔχουμε πολλούς ἀνώμαλους ψηφοφόρους στήν χῶρα.

  11. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ?

    ΘΑ ”ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ” ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥ?

    ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ”ΚΑΘΑΡΜΑ”???

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

    ΔΟΛΟΦΟΝΕ.

    Υ.Γ. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

  12. «με το έχεις λεφτά ζεις, δεν έχεις λεφτά καλή τύχη…».

    Κάθε μέρα μας υπενθυμίζουν πόσο άχρηστοι, ανικανοι και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ είναι.

    Δεν υπάρχει καμία ”παρερμηνεία”, έγραψες στα π@π@ρι@ σου την αγωνία χιλιάδων οικογένειων με άτομα που πάσχουν από καρκίνο…

    ”Καλή τύχη”,με αυτή τη νοοτροπία…

  13. Μόνο για φτύσιμο είναι ο εν λόγω “κύριος”, αλλά αντιπροσωπεύει το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ…
    Εύχομαι να μην βρεθεί στην θέση των καρκινοπαθών οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά και να βρεθεί εκεί, δεν θα έχει την αντιμετώπιση την οποία έχουμε οι υπόλοιποι …
    Και όσοι ψηφίζουν τον Μητσοτάκη, απλώς να σκεφθούν ότι σπρώχνουν τους καρκινοπαθείς στον θάνατο.

  14. Μητσοτάκης στην εξουσία, η ζωή μας στο απόσπασμα. Ψηφίζουν τον άθλιο οι μαλάκες, περιμένουν πως είναι πραγματικός ηγέτης και θα τους σώσει από τον κίνδυνο που διατρέχουν από τη σκιά τους. Ο λαός είναι για μπάτσες, φοβισμένος, κακομοίρης, υποτακτικός και ανίκανος. Περιμένουν, σαν τον σκύλο μου, να αρπάξουν το ξεροκόμματο των pass της εξουσίας για να τραφούν, η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλεία.

  15. Δεν πειράζει, οι ελληνόφωνοι ψηφοφόροι θα εκτιμήσουν όσα είπε και θα επιδοκιμάσουν τον ηγέτη του κόμματός του με 45%.
    Άντε γαμήσου εργατιά…

  16. Άχρηστοι και ανίκανοι πολιτικοί, των ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ που δεν μπορούν να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους, όχι να κυβερνήσουν κράτος, εξάλλου, χρωστάνε κάτι εκατομμύρια στις τράπεζες, νοικοκυριό 0.

  17. Πρεπει να καταλαβετε οτι δεν μπορουν να εχουν ολοι πορσε. Θα υπαρχουν και πατινια …..
    Εμεις ψηφιζουμε σταθεροτητα. Δεν μπορουμε να ρισκαρουμε να χασουν τα λεφτα τους οι δανειστες.

  18. Ντροπή σ’ αυτόν. Ντροπή και σε εκείνους που θα τον ψηφίσουν και θα τον στείλουν στην Βουλή να αποφασίζει για τις ζωές μας.

  19. Ο νέος Μένγκελε. Τον προορίζει για υπουργό Υγείας ο Κουλός. Κόψτε από αλλού μαλάκα.

  20. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΑΔΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ. ΑΡΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΕ ΡΑΝΤΖΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΩΜΑ.

  21. Εάν δεν τα εννοούσε δεν θα τα έλεγε.,η σύγνωμη του ειναι υποκριτική και έχει σχέση μόνο με το πολιτικό κόστος. Πόσο θλιβερό γιατρός να βάζει το οικονομικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Ο Θεός αποφασίζει ποτέ θα φύγει κάποιος άνθρωπος. Υποχρέωση επαγγελματική αλλά και ηθική του γιατρού είναι να φροντίζει τον ασθενή έως την έσχατη στιγμή. Πάλι καλά που δεν ζήτησε ευθανασία. Και είναι και δειλός γιατί αντί με σθένος να υποστηρίξει τα λεγόμενα του μας λέει πως παρερμηνευτικαν τα λόγια του. Ας το ξανασκευφτουν όσοι σκοπεύουν να τον ψηφίσουν.

  22. Η συγνώμη είναι ψεύτικη εννοείται για να μην έχει συνέπειες από το κόμμα του. Δεν είδα βέβαια το κόμμα του να αντιδρά. Όσο για τα χρήματα και την ιατρική περίθαλψη πάντα υπήρχε. Δηλαδή αν έχεις χρήματα έχεις καλύτερη αντιμετώπιση. Παρόλα αυτά στα δημόσια νοσοκομεία οι ελάχιστοι γιατροί όταν έχουν συνείδηση κάνουν τα πάντα. Μας ταραξες πάντως γιαλαντζι γιατρέ εμάς που έχουμε χάσει ανθρώπους και που έχουμε ανθρώπους που παλεύουν με αυτό το θηρίο που λέγεται καρκίνος.

  23. Θα εξακολουθήσουν τα καθάρματα οι νδούλοι να περιλαμβάνουν το καθίκι στη λίστα της περιοχής του;;;

  24. Συνηθως ειμαι ευγενης με τους ανθρωπους.
    Αυτο αποδεικνυεται και με τα σχολια μου εδω, διοτι κυριως σεβομαι τις προσπαθειες που κανει ο Στεφανος και το team, για να μαθαινουν καποιες αληθειες οι Πολιτες.
    Αυτος ο αχρηστος, με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου.
    Ειναι δυνατον να πει σε ασθενη “δεν εχει νοημα να κανουμε αυτο για σας” και απολογηθηκε με την ηλιθια φραση “ακουγεται λιγο κυνικο-δεν ειναι κυνικο, ειναι ανθρωπινο”.
    Ο τυπος ειναι ενα κτηνωδες υποκειμενο, χειριστου ειδους.
    Ειχαμε μια καρκινοπαθη συγγενη, που κρατηθηκε στη ζωη 19 ολοκληρα χρονια! Η ζωη της ηταν ποιοτικη, και πεθανε το 2018, γνωριζοντας οτι ο εγγονος της εγινε Γιατρος, εξαιτιας της ασθενειας της. Ο εγγονος, ηταν διπλα της και της εδινε κουραγιο μεχρι το τελος. Δεν ηταν δυνατον να ξεχασει το παλληκαρι, οτι η Γιαγια του τον εμαθε να διαβαζει απο τοτε που ηταν 3 ετων.
    Ο Πνευματικος, επρεπε να ειχε παραιτηθει, αλλα αυτος ειναι ενα κτηνωδες υποκειμενο!
    Φαιδρος, αξεστος, κοινωνικα αμορφωτος, αδιαντροπος, θρασυς, απανθρωπος!!!
    Ουνα Φατσα, Ουνα Ρατσα, με τον αρχηγο του, που τον ανεχεται!
    Και οπως ελεγε ο Ξενοφανης ο Κολοφωνιος “Men make Gods in their own image; those of the Ethiopians are black and narrow-nosed, those of the Thracians have blue eyes and red hair”!

  25. η οικογενεια πνευματικων στην ευβοια ειναι κατι σαν τους μητσοτακηδες τους βαρβιτσιωτηδες κλπ απλα εχουν χασει την αιγλη τους απο τους κεδικογλαιους.. το 74 ο αγγελος πνευματικος ηταν βουλευτης με το κομμα του εθνοπροδοτη καραμανλη και ο αδερφος του δοτος νομαρχης απο τη νδ σε διαφορους νομους ανα την επικρατεια.

  26. Ρε Αη γ@μ#σου κι εσύ και οι συγνώμη σου !!!Κ@ρ@μ@λ@κες όλοι μάθατε απ’ τον Αρχιμ@λ@κ@ σας συγνώμη και συγνώμη για κάθε μ@λ@κι@ σας συγνώμη και συγνώμη !!! Να πάτε να γ@μηθειται κι εσείς και οι συγνώμες σας..μουνοπ@ν@ ! Ουστ….

  27. να βγαλει τα γυαλια που φοραει να δει το χαλι του….απαγορευονται αυστηρως σ αυτον και οσοιτον ακολουθουν της ιατρικής να μην εχουν δικαιωμα ασκησης επαγγελματος καθως να μην εξασκουν το λειτουργημα αυτο

  28. Στο τελοικο σταδιο να βρεθεις εσυ και ολο σου το σόι παλιοκαθαρμα αμορφωτο.

  29. Στο Ντουμπάι όλα τα μαγαζιά σχεδόν είναι στα χέρια Κινέζων

  30. Αυτός τώρα είναι επιστήμονας; Και μάλιστα διδάσκει και σε φοιτητές;;; Καλύτερα αγράμματος, αμόρφωτος και αστοιχείωτος ο άνθρωπος πάρα αυτός ο υπάνθρωπος!

  31. Μισανθρωπο καθαρμα, προξένησες πολύ πόνο και θλίψη σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο. Βγήκαν στην τηλεόραση άνθρωποι καρκινοπαθεις και έκλαιγαν ρε παλιομ@υνοπανο. Μ@λακα, η συγγνώμη σου είναι ψεύτικη. Για τα λεφτά το κάνεις μην σε διώξει ο Μητσοτάκης. Τι ξεστόμισες αλήτη, γιατί? Σε τι ψυχολογική κατάσταση έφερες ανθρώπους με πρόβλημα καρκίνου? Ρε μ@λακα να ζήσουν θέλουν, να βλέπουν τα παιδιά τους μέχρι να κλείσουν τα μάτια τους. Μ@λακα αλήτη, ξεφτίλα. Παλιανθρωπε. Κτηνος, κτηνος που δίψας για αίμα φτωχών αδυναμων ανθρώπων. Κτηνος ντροπή σου, να σε χαίρεται η οικογένεια σου κάθαρμα. Τα παιδιά σου μ@λακα ψυχανωμαλε πως θα κυκλοφορούν στον δρόμο? Τι λες στους ασθενείς σου ρε ψυχανωμαλε? Λυπάμαι πηγαίντε να πεθάνετε καλύτερα? Ψυχανωμαλε, είσαι άρρωστος ρε, είσαι πολύ άρρωστος. Παλιανθρωπε.

  32. Απαράδεκτη και απάνθρωπη η τοποθέτηση του γιατρού και υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική υγείας του Μητσοτάκη. Για αυτό επιθυμεί την αυτοδυναμία. Για να δούμε εμείς τα ραδίκια ανάποδα. Έχει καταστρέψει το ΕΣΥ ο ανίδεος. Ούτε προσλήψεις και απαξίωση του υπάρχοντος προσωπικού. Τέσσερα χρόνια τα γραφεία διοικήσεων των νοσοκομείων ήταν εκλογικά γραφεία τακτοποίησης ρουσφετιών. Ελέω κόβιντ τίναξαν την μπάνκα στον αέρα. Νέο μνημόνιο έρχεται.

  33. Μετα ψαχνετε ποιες ειναι οι εγκληματικες οργανωσεις. Μονοι τους τα λενε. Εισαγγελεις υπαρχουν?

  34. Μας φαγαται τα λεφτα αληταραδες πολιτικαντηδες της μεταπολιτευσης απο κρατησεις στον μοισθο μας καθε μηνα χρονια τωρα για υπηρεσιες υγειας που ουτε στιν Ουγκαντα θα δεις και βγαινεται και μιλαται καριολαδες…..ποσο θρασσος ποσο αλαζονεια ποσο απανθρωπια και εισαι και γιατρος τρομαρα σου καθικη να μην μας κραταγαται απο το μοισθο μας ασφαλιση να καναμε ιδιωτικη μια και καλη μονο τοτε θα μπορουσες να ξεστομιζες αυτα τωρα ραψτο γιατι προκαλεις…….

  35. Έρχονται οι Σπαρτιάτες…μ@σον@κο..τράβα να βρεις καμιά τρύπα να κρυφτείς κι άσε το μπλαμπλα..τη μ@λ@κι@ την έκανες..κι εφ’ όσον την έκανες…θα τηνε πληρώσεις !!! Ο καλός ο καπετάνιος…στη φουρτούνα φαίνεται αλλά…ο καλύτερος…..το καιρό προβλέπει… κουμπάρε.
    Άρχισε να ψάχνεις… κομοδίνο

    1. ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΠ///ΡΙΕΣ ΛΕΣ ΕΣΥ????

    2. μακαρι οι χαβγιτες να φυγετε απ το φελοπουλο και να πατε Σπαρτιατες. Εχετε κανει μαγκα το χριστεμπορα……

  36. Αληταρα ευχομαι χιλιους δυο καρκινους να παθεις και να μην προλαβεις ουτε στα νοσοκομεια του κωλου που μας εχεται να πας……

Comments are closed.