“Ε ρε π@@στη μου, στράτα στρατούλα”! Αστυνομικοί φαίνονται σε ΒΙΝΤΕΟ να χλευάζουν την 90χρονη γιαγιούλα που έπιασαν σε λαϊκή αγορά να πουλά παντόφλες για να ζήσει!

Κοινοποίηση:
1

Αίσθηση προκαλεί ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τα όσα έγιναν σε αστυνομικό τμήμα. “Ε ρε π… μου, δεν το πιστεύω αυτό. Στράτα στρατούλα” ακούγεται να της λέει αστυνομικός. Η τρομοκρατημένη γιαγιά δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. “Εσύ έφτασες τα 80 εμείς να δω τι θα κάνουμε”. Θέμα συζήτησης και οι εξηγήσεις που δόθηκαν για την ΕΔΕ που διατάχθηκε από την Αστυνομία.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα μέρος από τα όσα έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου μεταφέρθηκε χθες η 90χρονη γιαγιά. Είχε προηγηθεί η σύλληψή της, σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης, επειδή πουλούσε χωρίς άδεια, πλεκτά παντοφλάκια που έφτιαχνε η ίδια.

Στο τμήμα η 90χρονη εμφανίζεται τρομοκρατημένη. Ο αστυνομικός που έχει απέναντί της, ξεχνάει πως έχει να κάνει με μια ηλικιωμένη και χάνει την υπομονή του. Την προσβάλει και την χλευάζει, με τις εικόνες να καταγράφονται από το κινητό τηλέφωνο της κόρης της.

Το βίντεο ντοκουμέντο στο αστυνομικό τμήμα

Οι εξηγήσεις για την ΕΔΕ
Μετά το σάλο που προκάλεσε η σύλληψη της 90χρονης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης δήλωσε ότι η ΕΔΕ που διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, δεν αφορά στη σύλληψη της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά στο ότι υπήρξε βίντεο που την δείχνει μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα την ώρα της δακτυλοσκόπησης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης συμπλήρωσε πως «δεν είναι λίγες οι φορές που κάθονται αυτοί που καταγγέλλουν και όταν οι συνάδελφοι κάνουν απλά παρατηρήσεις τότε βρίσκονται υπόλογοι».

Ερωτηθείς για το αν ήταν σωστό η 90χρονη να μείνει επί 12 ώρες στο αστυνομικό τμήμα μόνο με λίγο νερό ο κ. Τσαϊρίδης απάντησε ότι «ειδικά στις αστυνομικές υπηρεσίες οι αστυνομικοί τους κρατούμενους, τους προσωρινά κρατούμενους ή όσους προσαγάγονται προσπαθούν να τους έχουν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Δεν βάζουμε τους ανθρώπους σε ένα κελί και αδιαφορούμε για τις συνθήκες που υπάρχουν»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Οι νόμοι είναι νόμοι. Όταν δεν εφαρμόζονται διαμαρτυρόμαστε, όταν εφαρμόζονται πάλι διαμαρτυρόμαστε. Η συγκεκριμένη περίπτωση με την γιαγιά ήταν απαράδεκτη αλλά. Αλλά η γιαγιά παίρνει ΚΕΑ, Κοινωνικό Μέρισμα και περνάει ζει. Η κόρη της που δέχεται τα χρήματα της γιαγιάς τι λέει? Αντί να πάει να δουλέψει ζει με τα πενιχρά εισοδήματα της μάνας της. Τι λέτε για αυτό? πια η αντίδραση σας?

    1. Δεν χρειάζεται καμία αντίδραση Ελένη πάνω σε αυτά που είπες. Έχεις 1000% δίκιο.

    2. Αν οπως λες υπαρχουν νόμοι, πήγαινε εξω απο το πανεπιστήμιο να δεις εκει πως εφαρμόζονται οι νόμοι. Να δεις δεκάδες αλλοδαπούς να πουλάνε μαϊμού τσαντες, παπουτσια, γυαλιά και πολλα αλλα. Και μερικοι απο αυτους το κανουν και εξω απο καταστηματα. Καταστηματα οπου οι καταστηματάρχες πληρώνουν φόρους, ΙΚΑ, κλπ. και δινουν δουλεια στο παιδι σου. Οποτε η τηρούνται οι νόμοι για ολους, η ας κανει ο καθένας οτι γουστάρει σε αυτην την χώρα.
      Βεβαια κατηγορώ και τους καταστηματάρχες που ειναι ηλίθιοι. Εχουν τους εμπορικούς συλλόγους τους. Γιατι δεν ενώνονται ολοι οι εμπορικοί σύλλογοι όλης της χώρας και να αρνηθουν να πληρώσουν φόρους κλπ και οι καταστηματάρχες, οπως δεν πληρώνουν οι αλλοδαποί. Μέχρι να μαζέψουν τους αλλοδαπούς. Καταλαβες;;;

    3. ΜΑΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΩΞΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ 90 ΧΡΟΝΩΝ ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    4. Για τους φιλους σου αλλοδαπούς που πουλανε παντου την πραματια τους χωρις να τους πειραζει κανεις,εχεις κατι να μας πεις,εσυ η νομοταγης;

  2. Και ποιον θα βάλουν μέσα ; τους πολιτικούς ή τους λεφτάδες αυτοί ξέρουν να ξεγλυστράνε έχουν γνωριμίες και λεφτά και αγοράζουν τους πάντες , όσο λοιπόν αυτοί βγάζουν χρυσό στην τουρκία θα πιάνουν τον καστανά , το κοριτσάκι με τα σπίρτα, την καθαρίστρια χωρίς άδεια και τον καϊλα το λουστράκι τι ψάχνετε να βρείτε ;

Comments are closed.