“Ε, δε γουστάρω να τον παίρν@@ ο γιος μου»! Θα πέσουν να τον “φάνε” τα “τσιράκια” του συστήματος τώρα! Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»

Κοινοποίηση:
1

«Άμα θέλει κάποιος να γίνουν τα παιδιά του ομοφυλόφιλοι, ας πάρει μια σημαία και να λέει ”ομοφυλόφιλος”» διευκρίνισε ο λαϊκός τραγουδιστής


Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους.

«Εγώ μίλησα μόνο για τα παιδιά μου. Αυτό τον καιρό έκατσα κάτω και είδα διαφορετικά τα πράγματα» διευκρίνισε. «Επιμένω για τα παιδιά μου. Όλοι είμαστε κάτω από τον Θεό. Όταν η θέληση του Θεού είναι αυτή δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους. Εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι είμια ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους.
Έχω πει ότι τα παιδιά μου δεν θα ήθελα να γίνουν ομοφυλόφιλοι.
Άμα θέλει κάποιος να γίνουν τα παιδιά του ομοφυλόφιλοι, ας πάρει μια σημαία και να λέει ‘’ομοφυλόφιλος’’»

Ο τραγουδιστής που είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «The 2Night Show», είχε δηλώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου: σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο.
Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι, δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο.
Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στο πω φόρα παρτίδα;
Ε, δε γουστάρω να τον παίρν@@ ο γιος μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. η ζημια εγινε στα ντους .,..,

    εσκυψε ο υιος να πιασει το σαπουνι και προεκυψε το ατυχημα .,.,.

  2. Σκουπίδια ανοιχτόμυαλοι προβλήματα δεν είχαμε θα ασχολούμαστε τώρα με τα δικαιώματα και την φυσιολογικότητα των ομοφυλόφιλων , αλλά έτσι είναι όταν δεν έχεις άλλα προβλήματα αναλώνεσαι με τέτοιες αηδίες για αυτό έχουμε πατώσει σαν κοινωνία , δουλειά δεν είχε ο διάολος παίδευε τα παιδιά του .

  3. Δεν είναι εκ γενετής ομοφυλόφιλοι. Έχει σημασία το περιβάλλον που μεγαλώνουν. Αν το αγόρι μεγαλώσει σε μια οικογένεια κοριτσιών(αδέρφια μόνο κορίτσια) και η μάνα του έχει επιβληθεί στον πατέρα του δεν έχει το αντρικό πρότυπο, σίγουρα θα βγει γκέι. Επίσης έχει σημασία αν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από συγγενικό πρόσωπο σε μικρή ηλικία. Στην εφηβεία παίζουν ρόλο οι παρέες και η δυνατότητα μέσω της ομοφυλοφιλίας να βγάλει εύκολα χρήματα. Και όπως έγραψε κάποιος παραπάνω πολλοί δοκιμάζουν από περιέργεια ή για τα λεφτά μία φορά και μετά τούς αρέσει.
    Παλιά, φίλη μου λεσβία μού είχε εκμυστηρευτεί ότι σε σχολική ηλικία είχε διαστρέψει τη φύση της η ίδια της η αδερφή!

  4. Όπως πολύ καλά έλεγε και ο Αμβρόσιος,όπου τους δείτε φτυστε τους,και είχε απόλυτο δίκιο.Εχει γεμίσει η κοινωνία μας με ανώμαλους παντός είδους,μας παρουσιάζουν το ανώμαλο ως φυσιολογικό,πρόβλημα στον εγκέφαλο έχουν και τίποτα άλλο.

    1. ΜΗ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

  5. Σημασια δεν εχει τι θες εσυ αλλα τι θελει ο γιος σου.

    1. @ ΑΣΕ ΡΕ
      Σημασία έχει ότι συνεντευξιαζόταν ο ίδιος ο Βασίλης, οπότε έλεγε αυτά που ο ίδιος επιθυμούσε για τα παιδιά του … Απάντησε στο ερώτημα που του ετέθη ως Βασίλης Τερλέγκας … δεν απάντησε ως παιδί του Βασίλη Τερλέγκα … Δεν είπε στην συνέντευξή του ότι θα επέβαλε στον γιό του, ό,τι ο ίδιος θέλει … απλά δήλωσε ότι γλίτωσε από αυτά που φοβόταν (ποτά, τσιγάρα, ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία) … Αντίθετα είπε, πως αν συνέβαινε στο παιδί του, κάτι από αυτά που αποτελούν την ολέθρια μάστιγα της εποχής μας, θα το στήριζε – θα ήταν δίπλα του- , αλλά θα έφευγε από την ζωή με παράπονο …
      Πού βρίσκεις το παράλογο ;
      Πολύ σωστά τοποθετήθηκε και ΕΥΓΕ ΤΟΥ … και για να είμαστε ειλικρινείς, όλοι -ανεξαιρέτως- οι σωστοί και εχέφρονες γονείς, το ίδιο με αυτό που θέλει, για τα παιδιά του, ο Τερλέγκας, θέλουμε κι εμείς για τα δικά μας παιδιά … Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, για να προβάλλουμε υποκριτικά τους εαυτούς μας ως “ανοιχτόμυαλους”, “κουλτουριάρηδες”, “προοδευτικούς”, “αντιρατσιστές” και άλλες τέτοιες σάχλες, που επιβεβαιώνουν την σοφή παροιμία : “όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια” …

      1. Δεν μιλάμε όλοι για να το παίξουμε προοδευτικοί. Εσύ δεν μπορείς να πιστέψεις ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην τον νοιάζει αυτό. Ποτά, τσιγάρα και τα σχετικά μπορούν να ελεγχθούν κατά κάποιον τρόπο από τους γονείς με την παιδεία και το παράδειγμα που θα τους δώσουν . Για παράδειγμα είναι κουφό ένας πατέρας που καπνίζει και το παιδί μεγαλώνει με ένα τέτοιο πρότυπο να θέλει το παιδί του να μην καπνίζει. Ο σωστός γονιός εύχεται να μεγαλώσει και να είναι το παιδί του ευτυχισμένο με όποιον τρόπο θέλει εκείνο και όχι τι αρέσει σε αυτόν τον ίδιο

      2. Αν ηταν σωστος θα ελεγε “Επιθυμω οτι θα κανει το παιδι μου ευτυχισμενο”.
        Και μονο οτι σχετιζεις τα ποτα, τα τσιγαρα και τα ναρκωτικα με την ομοφυλοφιλια δειχνει οτι εχεις κι εσυ κολημα στον εγκεφαλο. Τι σχεση μπορει να εχουν πραγματα που καταστρεφουν την υγεια και την ζωη ενος ανθρωπου με τον σεξουαλικο του προσανατολισμο???

        1. Στραβός είσαι ή μόνο τα δικά μου σχόλια διαβάζεις; Διάβασε το άρθρο πρώτα και την απάντηση του πιο πάνω . Αυτοί τα βάζουν όλα μαζί όχι εγώ. Αυτό είπα. Ότι δεν συγκρίνονται. Διότι γι αυτά ο γονιός κάτι μπορεί να προσπαθήσει να κάνει με την παιδεία που θα φροντίσει να τους δώσει και με τα πρότυπα που θα έχουν. Ναι ο σωστός γονιός δεν βγάζει απωθημένα στο παιδί ούτε το ελέγχει. Φροντίζει να είναι ευτυχισμένο όπως εκείνο επιθυμεί. Σας χαλάω το παραμύθι που σας βολεύει. Πως κάνετε έτσι! Λες και κάποιος σας κατασκοπεύει και σας έπιασε υστερία!

  6. Η σεξουαλική διαστροφή ή διαταραχή του φύλου διακρίνεται σε δύο κατηγορίες στην κληρονομική, οι γνωστοί μας κουνιστοί & λυγιστοί και οι Αμφί αυτοί που με διάφορες νοητικές διεργασίες θέλουν να το παίζουν γυναίκες.
    Αυτοί που πάσχουν από γονιδιακό πρόβλημα δεν το επεδίωξαν να είναι έτσι, όπως αυτοί που από κληρονομική τυφλότητα ή κωφότητα.
    Πάντως οι «τοιούτοι» δεν πρέπει να κατέχουν δημοσία θέση ή να εκφέρουν δημόσιο λόγο.

  7. Και όπως θα παιρνωωωωω τις στροφεεεεεεες
    Ελα ρε Τερλεεεεεεεεεε…..

    Εχεις πει ζεμπεκικα ρε μαγκα

  8. Η ομοφυλλοφιλια,ειτε γινεται καποιος,ειτε γεννιεται,ειναι αποτελεσμα καθαρη ΑΡΡΩΣΤΙΑ.ο ομοφυλλοφυλος ειναι ενας ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ουτε τριτη φυση ειναι,ουτε φυσιολογικος ειναι οπως γραφουν μερικοι.σε πολλες περιπτωσεις υπαρχει και ισχυρος επηρεασμος απο δαιμονια και γινεται πιο εντονο και πιο ορατο το προβλημα.ψαξτε και δειτε τι λεει ο Μητροπολιτης Μορφου για το πως προκυπτουν οι ομοφυλλοφυλοι.ειναι αποτελεσμα της παραφυσιν συνευρεσης σε ενα ζευγαρι.οταν γινεται πρωκτικο σεξ κατα την διαρκεια εγκυμοσυνης,η ευχαριστηση δια του πρωκτου που νιωθει η γυναικα,περναει στο εμβρυο,το οποιο γενιεται με αυτην την επιθυμια!!!!!!!!!!!!

    1. Τί εξήγηση δίνεις για τις λεσβίες γυναίκες ; Αναφέρεσαι μόνο για τους άντρες. Οι γυναίκες; Ποιά εξήγηση δίνεις ότι έγιναν έτσι αυτές ;

  9. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος που πολλοι φοβούνται και να ομολογήσουν μη και χαρακτηριστούν ρατσιστές και τους απορρίψει το συστημα…ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ και ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ανθρωπος δεν θέλει κατι τέτοιο για το παιδί του…ας τιμά ο καθένας το φύλο που του έδωσε ο Θεός για τη σωτηρία της ψυχής του..και ΟΧΙ ΔΕΝ γεννιούνται γκέι..Ἄθεον και ἀσεβές,γράφει ὁ ἅγιος Νεῖλος ὁ Ἀσκητής, νὰ λέμεὅτι τὰ κακὰ (ἁμαρτίες) ὑπάρχουν ἀπὸ τὴν φύση μας, καὶ ὄχι ἀπὸ τὴν προαίρεσή μας…Ὁ ἄνθρωπος ΔΕΝ ρέπει ἀπὸ τὴ φύση του στὰ ψεκτά (κατακριτέες ἁμαρτίες), ΟΥΤΕ ἀπὸ τὶς φυσικὲς ἐπιθυμίες ποὺ ἀπὸ τὴν ἀρχὴ τῆς Δημιουργίας ὁ Θεὸς ἔσπειρε στὴν διάνοιά μας.Μὴ γένοιτο!

  10. δεν εχω θεμα με ομοφυλοφιλους αρκει να μην ενοχλουν,το τι θα κανει ο αλλος στο κρεβατι του δικαιωμα του.αλλα αν ενα παιδι του ηταν τι θα εκανε;θα του εδινε αντιβιωση να περασει;οκ ειμαστε στο 2020 ο καθενας ας κανει οτι θελει

    1. Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι όπως τα λες!
      Δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει.
      Πού το είδες αυτό γραμμένο? Δηλαδή εγώ που είμαι παιδεραστής, (όπως αυτός ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ή αυτή η συριζαία στη Θεσσαλονίκη που απήγαγε και έκανε έρωτα με την 10χρονη) και έχω αυτή τη διαστροφή να πηγαίνω με πεντάχρονα και τετράχρονα ας κάνω ότι θέλω?
      Εμένα που για να έχω στίση θα πρέπει να βασανίζω μεχρι θανάτου την άλλη ας κάνω ότι θέλω?
      Να κάνουμε ότι θέλουμε αρκεί αυτό το θέλω να μην επιβάλεται στον άλλον.
      Οταν λοιπόν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετεί ένα μωρό και το βάζει να μεγαλώσει μέσα σε ένα διαστροφικό περιβάλλον, χωρίς το μωρό να μπορεί να έχει επιλογή αυτό είναι καλό και ας κάνει ότι θέλει ο ανώμαλος?

      1. Οι ψυχίατροι λένε ότι το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά με γκέι. Επίσης λένε ότι το παιδί δεν μεγαλώνει φυσιολογικά στις μονογονεϊκές οικογένειες. Εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στα γκέι ζευγάρια. Πως είναι δυνατόν να κάνεις ίσα και όμοια τις ανωμαλίες παραπάνω με την ομοφυλοφιλία

        1. εκανες γαργαρα ότι η ψυχιατρικη λεει ότι το παιδι πρεπει να εχει και την πατρικη και την μητρικη φιγουρα μεσα στην ψυχη του…
          δεν λεει η επιστημη ότι το παιδι θα είναι μια χαρα αμα ρωτάει…ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ???

          1. Να σου πω τότε τι έχω ακούσει στο περίπου από ψυχίατρο . Αν θυμάμαι καλά αυτός ήταν και καθηγητής σε ξένο Πανεπιστήμιο χωρίς σιγουριά αυτό το λέω. Εκείνος είχε δηλώσει πως το σημαντικό για ένα παιδί είναι να βλέπει 2 ανθρώπους να αγαπιούνται ανεξάρτητα από το φύλο που έχουν και να έχουν στήριγμα ο ένας τον άλλον σε κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Αυτό πρέπει να βλέπει ένα παιδί. Σε μια μονογονεϊκή οικογένεια σε μια δύσκολη στιγμή δεν θα έχει κανέναν ο ένας γονιός και θα είναι τελείως μόνος του. Αυτό ένα παιδί δεν πρέπει να το ζήσει. Επίσης τόνισε ότι μεγαλώνοντας με ένα γκέι ζευγάρι ένα παιδί μπορεί φυσικά να είναι στρέιτ διότι δεν ζουν αποκλεισμένοι από την κοινωνία και τα παιδιά βλέπουν γύρω τους ότι οι άλλοι γονείς είναι διαφορετικά φύλα.

          2. Ψυχολογικά κενά καλύπτουν και τα δυο φύλα freedom. Δεν παραδέχεστε τίποτα γιατί είστε εγωιστές.Τώρα για τα λόγια του Θεού δεν θα εκφράσω γνώμη.

        2. Αν οι ψυχίατροι λένε τέτοια πράγματα τότε θέλουν ψυχίατρο και οι ίδιοι.

          1. πρώτα απ’ όλα σημασία έχει τι λέει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ…έχετε ακούσει και τν άλλη πλευρά;;;παιδιά δηλαδή που μεγάλωσαν με γκέι ανδρες_γυναικες και εύχονται τώρα που μεγαλωσαν να είχαν έναν πατέρα και μια μητέρα??το όμοιο με το όμοιο ΔΕΝ μπορεί να αναπτυχθεί σε κανένα επίπεδο:κοινωνικό,ψυχολογικό,οντολογικο…είμαστε εκ φύσεως διαφορετικοί…η μίμηση είναι ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ..κανένας ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ μπορεί να μιμηθεί το μητρικό χαδι,καμιά ΛΕΣΒΙΑ δεν μπορεί να είναι πατρική φιγούρα.Τις διαστροφές σας άλλου και ΜΑΚΡΥΑ από τα παιδιά που και αυτά ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ κατά ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ λες και αγοράζετε κουταβάκι η δανείζεστε ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.!!!!τα παιδιά ερχονται ως ολοκλήρωση-ως καρπός αγάπης μεταξύ ΑΝΔΡΑΣ_ΓΥΝΑΙΚΑΣ..ΟΧΙ για να καλύψει τα ψυχολογικά κενά του ο κάθε ομοφυλόφιλος…ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ο Θεός και όχι τι ονομάζει ο καθενας..

          2. Εγωιστές φουλ…να παραδεχθουμε τν ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ???μην εκφρασεις…και τι να πεις δηλαδή????τι μπορείς να πεις απέναντι στη Παναγία και στους αγίους μας..??ένα παιδί έχει ανάγκη από μια μητέρα και εναννπατέρα..αλλά εδώ θέλουν να καταργήσουν και τις λέξεις ακόμα..γονεας:number one και number two.!!!!!!!!!!

      2. Επίσης ο κάθε ανώμαλος θα έπρεπε να έχει παρατηρήσει απλά πράγματα.Οταν ένα μωρό για παράδειγμα το βάζουν στην Κολυμπήθρα του Σιλωάμ και αυτό κλαίει οδύρεται στρώνει προς τα έξω,αυτό λέγεται επιστημονικά αντίσταση στην παράνοια.Και βεβαίως δεν είναι ούτε σατανισμένο,ούτε μαλακισμένο… φιλάκια

        1. πολλές είναι οι αιτίες που μπορεί να κλαιει ένα παιδάκι:άλλο να έχει μπει λαδι στο μάτι του,άλλο να ταράχθηκε από τη παρουσία του κόσμου,άλλο να κρυωσε απότομα από το νερό,άλλο να το φοβησε ο άγνωστος για αυτό ιερέας και άλλα να είναι ήσυχα ..ο αδερφός μου στη βάφτιση του κοιμόταν κιόλας,καμιά ταραχή…

    2. δικαίωμα τους;;;;ξερεις ότι υπάρχουν νόμιμα μπουρδέλα για τους κτηνοβατες;;;δικαίωμα τους που θέλουν να ασελγουν στα ζώα;;;ξέρεις ότι πολλοί παιδεραστές&κτηνοβατες χρησιμοποιούν ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ με τους ομοφυλόφιλους?θα τον πήγαινε στον Ιατρό των ψυχών και σωμάτων..ιατρικά υπάρχουν εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια λέγεται:ΜΕΤΑΝΟΙΑ&Θεία Κοινωνία …

  11. Αν κ οχι fun σου, να χαιρεσαι τα παιδια σου !!

  12. δυστυχως η αρρωστημενη αυτη ρατσα,εχει ξεβραστει σαν τα σκατα….
    Υπαρχουν πλεον παντου…Και το χειροτερο???…εχουν αποκτησει και δικαιωματα….
    Και σ αυτο το ξεπουλημενο μπουρδελο….ετσι και βρισεις αριστερο ή πουστη….εισαι τελειωμενος…..

  13. Καπου διαβασα οτι ευτυχως ενας ενας πεθαινουν οι σκατοψυχοι. Ειτε αρεσει ειτε οχι κανεις ομοφυλοφιλος δεν το διαλεγει. Η φυση το διαλεγει. Μη γινεστε αδικοι στα παιδια ή στα εγγονια σας γιατι δεν ξερετε που θα κληρωσει. Και ναι ρε τερλεγκα, εκτος του οτι αυτα που λες δεν ειναι τραγουδια, εισαι και ρατσιστης και καθυστερημενος.

    1. Ορμονικές διαταραχές λέγεται στην επιστημονική γλώσσα. Παίρνει τα χαπάκια του (αρσενικές ορμόνες) ο τοιούτος και συνέρχεται. Απλά πράγματα αν δεν τρως την προπαγάνδα της αριστερής πανούκλας.
      Σας θυμίζω ότι αρσενικές ορμόνες περνούν οι τράνς γυναίκες όταν θέλουν να γίνουν άντρες και βγάζουν μουστάκια και γένια. Φάρμακα δεν παίρνει ένας ασθενής όταν αρρωστήσει;
      Aπλό;

      1. Έχεις γνωρίσει γυναίκα με αυξημένες αντρικές ορμόνες ; Έχω γνωρίσει. Καραστρειτ. Είχε κάνει θεραπεία για να ρυθμίσει τις ορμόνες της για να λύσει και τα μουστάκια της που αναφέρεις. Και επειδή προφανώς δεν έχεις πάει με πολλές γυναίκες στη ζωή σου ή σε δουλεύουν όλες, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών έχουν μουστάκι. Όλες το βγάζουν και μεγάλο ποσοστό πλέον έχουν κάνει ριζική σε όλο τους το σώμα.

        1. Ρε χαζό διάβασε καλύτερα τι έγραψε ο αποπάνω. Ποιά μουστάκια και γυναίκες γράφεις ;

    2. Οι περιπτώσεις που το διαλέγει η φύση είναι πάρα πολύ σπάνια. Θα παρατηρήσεις ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι αδερφές και όλου αυτού του τύπου τα άτομα προέρχονται από βλαμμένες οικογένειες. Δηλαδή είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ακριβώς τα ίδια άτομα αν είχαν γεννηθεί σε μια οικογένειες που τιμά τις αρχές και τις αξίες και σέβεται την φύση και τον άνθρωπο θα ήταν μια χαρά φυσιολογικοί άνθρωποι. De facto.

      1. Εσύ μιλάς για ερμαφρόδιτους ή τρανσέξουαλ ή τραβεστί ή ότι άλλο υπάρχει. Το άρθρο αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία

    3. Κι εμενα η φυση διαλεξε να ειμαι ο Μεγας Ναπολεων ο Βοναπαρτης!

    4. Μάλλον εσύ είσαι καθηστερημενος και με ΚΕΦΑΛΑΊΑ!!!

  14. Δεν γίνονται, γεννιούνται έτσι. Ακούστε και καμιά συνέντευξη ομοφυλοφίλων ή δηλώσεις ή τον απλό κόσμο που είναι. Γεννιούνται ομοφυλόφιλοι. Ένα παιδάκι που δεν του αρέσουν τα κοριτσάκια πώς έγινε; Έτσι γεννιούνται. Ξυπνήστε

    1. ΑΥΤΑ ΡΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΚΟΙ;;;; ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5% !!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ -ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΖΩΑ) ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΡΙΣΗ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΩΝ CELEBRITIES ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ.
      Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ! ΚΑΤ΄ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΙΔΙΩΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

      1. Δεν συμφωνώ μαζί μου. Δικαίωμα σου να στηρίζεις την αποψή σου. Κάποια στιγμή γνώρισα γυναίκα bi. Τι να σου πω . Απλά έτσι της έβγαινε. Δεν ακολοθούσε καμία μόδα γιατί τότε δεν υπήρχε έτσι το ίντερνετ. Την είχε πέσει σε όλες τις φίλες της. Μπορεί να έχει κάνει και παιδιά τώρα δεν ξέρω. Ήθελε να κάνει και οικογένεια. Με άντρα

    2. Εσεις ξυπνηστε κ δειτε απο τι οικογενειες βγαινουν οι ομοφυλοφιλοι. Τυχαιο;

      1. Τι λες τώρα. Ξέρω πάρα πολλές παλιοοικογένειες με στρέιτ παιδιά. Έλεος τι γράφετε συνέχεια. Απαράδεκτοι είστε

  15. Το διαβατήριο και μια εικόνα Παναγιάς μαζί μου μόνο παίρνω.

    Αυτά τα τραγούδια μας κράταγαν συντροφιά στα ξένα.

  16. Μπιλάρα όταν εμένα στο Λονδίνο τη δεκαετία του 90 είχα μάθει τις Αγγλάρες να ακούνε τα τραγούδια σου!!!

  17. Μια χαρά τα λέει ο Τερλέγκας γι αυτό και είμαστε fan από το 1990.

  18. MΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΝ Ο ΜΟΙ ΓΕΝΟΙΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΙ !!!!!

  19. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ –> Δεν θα ξεχάσουμε την αληθινή Ιστορία για κέφι της δημιουργίας μίας φυλής προς κατανάλωση. Ρατσιστής είναι αυτός που αγαπάει την Ράτσα -Φυλή του. Μάλιστα υπήρξε ολόκληρο κίνημα αυτό του Φυλετισμού. Υπάρχει σύμφωνα με την θεωρία του Φυλετισμού-Ρατσισμού ο Φυλετικός Ανθρωπισμός σύμφωνα με τον οποίο όποια Φυλή προοδεύει στη χώρα της, βοηθάει μιά διαφορετική Φυλή να προοδεύσει στην δική της χώρα-ήπειρο δίχως να επηρεαστεί η Φυσική-Θεική τάξη με μπασταρδέματα σε καμμία απο τις δύο. Φυσικά οι Άγγλοι και Γάλλοι αποικιοκράτες δεν σεβάστηκαν τους αραπάδες στην χώρα τους και για χάρη του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού δεν τους βοήθησαν να ζήσουν σαν κατώτερη φυλή που παντα ήταν. Αντίθετα τους έκαναν τη ζωή δύσκολη όταν εμεις στην Ελλάδα είχαμε το θεσμό της ‘δουλείας’ που ήταν ιδιότητα για να μας κάνουν της εργασίες ώστε να έχουμε χρόνο να φιλοσοφούμε.

    1. Οι μπασταρδεμένοι είναι οι πιο όμορφοι άνθρωποι εμφανισιακά. Εξωτικοί. Κούκλοι και κούκλες όταν παίρνουν χαρακτηριστικά και από τις 2 διαφορετικές φυλές. Μάλλον ζηλεύεις την ομορφιά τους και είσαι υπέρ του ρατσισμού

      1. Για έλα Αμερική να δεις πραγματικά πως είναι οι απόγονοι μπασταρδεμένων φυλών. Είναι παραμορφωμένοι. Γιαυτό στην Αμερική οι μέτριες γυναίκες τύπου Ανιστον, θεωρούνται από όλους καλονές. Στο λέω εγώ που έχω ζήσει σε 13 πολιτείες.

        1. Παραμορφωμένοι; Κοίτα είναι κατανοητό πως η ομορφιά είναι κάτι τελείως υποκειμενικό στα μάτια του καθενός. Παραδείγματα. Είδα εδώ άντρα να αποκαλεί την Κεφαλογιάννη ΚΟΥΚΛΑΡΑ που στα δικά μου μάτια αυτή είναι κακάσχημη. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού και ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων την θεωρούν θαύμα του Θεού. Τα μίντια δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ξέρω γιατί μάλλον επειδή οι διάσημοι φέρνουν χρήμα τους προσδίδουν χαρακτηριστικά που δεν έχουν όπως ομορφιά για την Άνιστον ή πόσες φορές διαβάζουμε πόσο αδυνάτισε η Χ, Ψ Μπάρμπα και είναι ολοφάνερο ότι όχι μόνο δεν αδυνάτισε αλλά μπορεί να έχει γίνει άλλη τόση! Όσους έχω δει είναι εξωτικοί και κούκλοι ανεξαρτήτου φύλου. Εμένα μου αρέσουν

Comments are closed.