Ε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟ ΦΩΤΙΕΣ!!!! Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο και ρίξτε τους μια ΜΟΥΤΖΑ

Κοινοποίηση:
τυνγ

Χωρίς λόγια:


 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Εχουμε πολεμο και προσπαθουν να μας πεισουν οτι ολα ωφειλονται στην κληματικη αλλαγη Τωρα ο πολεμος γινεται διαφορετικα Με καταστροφη της χωρας Θελουν να κανουν την Ελλαδα ΕΝΑ ξερο χωραφι Οι υπευθηνοι το ξερουν αλλα αδιαφορουν για να μην χασουν τις καρεκλες που εχουν παλουκωθει απανω τους Ξυπνηστε

  2. Στα τέλη του 19ου αιώνα και αρχές του 20ου, στην Αμερική για ότι κακό συνέβαινε, έφταιγαν οι Έλληνες λαθρομετανάστες, τους οποίους οι ντόπιοι τους θεωρούσαν υποείδος ανθρώπου….

  3. Παρατήρηση ολα τα δεινά της χωρας συμβαίνουν όταν κυβερνά η ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Τυχαίο;;;;;;;;;;

  4. Μην παρασύρεστε η κλιματική αλλαγή φταίει.
    Κουλης 41% και έρχεται κρύος χειμώνας βενζίνη 2,5 ευρώ και πείνα

  5. Ηθελα ναξερα βρε παιδια που πηγαν οι ναρκες που τις ειχαμε τοσα χρονια .Με πια κυβερνηση βγηκανε.ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

  6. Αίσχος, ρατσιστικά σχόλια κατά των νόμιμων μεταναστών. Να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας οι Μ.Κ.Ο. της Θράκης. Μαζί και οι νουδούλες και οι συριζαίοι στην πορεία! Ε… όχι και εμπρηστές οι επενδυτές της ασίας και της αφρικής. Ο εισαγγελέας κοιμάται; Εδώ ξεκάθαρα έχουμε προβοκάτσια, Έλληνες είναι που κάνουν τους λαθρομετανάστες ώστε να μας αποδείξουν ότι δήθεν φταίνε τα πακιστάνια. Τσίπρα ακούς; Βάλε μια τάξη.

  7. Οι λαθρομετανάστες μας καίνε ζωντανούς κύριε Χίο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει το πετσάκι του. Ξεφτίλα.

  8. Καλή η προσπάθεια αδελφούλη αλλά κάτι καινούριο έχεις ; μας κούρασες με τα μπαγιάτικα!

  9. ΑΥΤΟΙ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΝΔόπανα και τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ.
    Σε αυτούς έχουν υποσχεθεί τα σπίτια και το βιός σας. !!!
    Αυτοί, πληρώνονται απο την ίδια την κυβέρνση τους δημόσιους και τα ΝΔόπανα για να τα καίνε- λέτε …χαριστικά, νσ το διακινδυνέυουν -δεν είναι τόσο ηλίθιοι να αφήνουν ούτε τη χώρα τους να καίγεται.
    Εσείς, είστε ηλίθιοι, αφού αυτοί θα είναι και οι αυριανοί “ελληνοποιημένοι” “πολ/ιτες” που θα ψηφίζουν αύριο.
    Δουλέψτε τον κόσμο απο τα…μπλόγκ, για να μην πάρει χαμπάρι κανείς, οτι οι δολοφόνοι είναι τα ΝΔόπανα οι πολιτικοί οι βουλευτές οι τράπεζες και τα δημοσιόπανα, που τους έχουν στη δούλεψή τους. Για μαλάκες σαν εσάς τους έχεις;

  10. Ο μονος ρατσισμος ειναι κατα των ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
    Και υπαρχουν αυτα τα τομαρια οι αναρχοκομουνιστες που γμσανε πατοκορφα την Ελλαδα μαζι με οτι σαπιο μασονο υπαρχει…
    Φταινε οι Νεοελληνες! ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΑΡΙΑ… ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝΕ…
    Τωρα κανανε κ τα τσιμπιματακια κ τερματισε το κοντερ προς τα κατω ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΟΣ
    ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ 43 % ! ΣΤΟ ΚΩΛΟ !!!

  11. Ηθελα να ηξερα τι κανουν οι 200.000 κυνηγοι της χωρας με τα νομιμα οπλα που εχουν . Δεν μπορουν να βγουν για κυνηγι ? Αν συλληφθουν που δε θα συλληφθουν γιατι δεν υπαρχει αστυνομια θα ειναι νομιμη αμυνα .

  12. Πριν έλθουν οι λαθροπίθηκοι στην Ελλάδα, οι Αλβανοι, οι Γεωργιανοί γιατί δεν είχαμε τόσες φωτιές; Ερωτ’ω. Απλή ερώτηση. Διώξτε τους όλους να σωθούμε. Η Ελλάδα κινδυνεύει από αυτούς. Δεν σέβονται την φιλοξενία που τους παρέχουμε. Μισούν την Ελλάδα και τους Ελληνες, ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  13. Η σοβαρότητα δεν βλάπτει , στο βίντεο βλέπουμε πάρα πολλούς χειμώνα να διαμαρτύρονται και να βάζουν φωτιά όπως πάρα πολλοί Ελληνες που ανάβουν φωτιά για να κάψουν κλαδιά στα κτήματα τους σε όλοι την Ελλάδα

    1. Σοβαρά τώρα, προσπαθείς να δικαιολογήσεις τους λαθραίους μαντράχαλους λέγοντας πως είναι χειμώνας και πως πάρα πολλοί Έλληνες ανάβουν φωτιά για να κάψουν κλαδιά στα κτήματά τους; Αυτοί με ποιόν σκοπό ανάβουν τη φωτιά; Για να βοηθήσουν τους Έλληνες να κάψουν τα κλαδιά στα κτήματά τους (των Ελλήνων). Αυτό θα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό ως εθελοντική προσφορά. Ή μήπως το χειμώνα δεν αναπτύσσονται πυρκαγιές; Πόσο μάλλον που τα μαλακομπουκώματα με τα i-phones, αν δεις ολόκληρο το βίντεο, βάζουν φωτιές σε πολλά σημεία στη σειρά. Με ποιο σκοπό άραγε; Η σοβαρότητα, όπως και εσύ λες, πράγματι δεν βλάπτει, η επίκλησή της όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

    2. Κι αυτοι τι έκαναν τον Απρίλιο του ´19. Έβαλαν φωτιά να κάψουν τα χόρτα από το χωράφι τους;
      Λίγη σοβαρότητα από μέρους σου δεν θα έβλαπτε.

    3. Αυτός που καίει κλαδιά, είναι εκεί. Δεν βάζει φωτιά σε διάφορα σημεία και προχωράει ενώ γύρω υπάρχουν άλλες εστίες φωτιάς! Αυτός δεν καίει κλαδιά, καίει τη χώρα επίτηδες! Κατάλαβες φίλε του Χασάν που μιλάς και για σοβαρότητα;

    4. Χαχα, πως φαίνονται οι ζαίοι. Μήπως σε λένε και Dmitri και είσαι ένας άσχημος καυκάσιος ψευτοπόντιος (aka ρωσοπόντιος);;;;

    5. Ρε ανορθογραφο σκουπιδι ζαιε εδω μας καινε κι εσυ κανεις ανθελληνικη πολιτικη χειροτερη του ελιαμεπ.
      Ντροπη σου μουλε!

    6. Καταστρέψατε την Ελλάδα ρε τομάρια/ψωφίμια του ¨ανθελληνικού τόξου¨

    7. Προτεινω να βγουν οι Ελληνες με τις καραμπινες και να κανουν σκοποβολη με τους λαθρο. Ετσι κια αλλιως δε θα τους ψαξει κανεις .

    8. Αναρχοαπλυτος ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΛΚ !!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Η ΤΕΡΜΑ ΒΛΑΚΑΣ ΡΕ ΓΙΔΙ !!!!!!!!!!!!!!
      Και μολις το ελεγα… ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ! Ο πιο χαζος λαος στον πλανητη οι Νεολληνες ραγιαδες

    9. Ναι ρε Φίφη,την άναψαν για να ζεσταθούν τα παιδιά,φαίνεται και στο βίντεο,ρε ουστ,λαθρολάγνε

  14. Μέχρι να καταλάβουμε, τα βόδια, ότι δεχόμαστε επίθεση και ότι όλα αυτά είναι προμελετημένα πολεμικά σχέδια και προπαρασκευαστικές πράξεις πολέμου, θα μας έχουν πάρει φαλάγγι και όλη η χώρα θα γίνει αποκαϊδι, με τους μαλάκες πολιτικούς πού μπλέξαμε, ανάθεμα το κεφάλι τους!!!

  15. Ναι ρε καραγκιοζη,σε λιγο θα κατεβουνε και οι κουμουνιστοσυμμοριτες με τα κονσερβοκουτια.Ωραια,αφου βαζουν οι λαθρο,ο Πολακης η κλιματικη αλλαγη,ας καουμε ολοι.Τί καθομαστε να περιμενουμε τρεις ωρες χωρις νερο στη Φυλη,χωρις συντονισμο χωρις λειτουργικα μεσα.Της κοντης ψ@λης της φταινε οι τριχες και το οτι 9 νεογνα κινδυνευουν εκτος ΜΕΝΝ,ειναι γιατι εσυ εθελοδουλε ραγια,γουσταρεις εγκληματιες,οχι γιατι ηρθαν οι Κογκολεζοι μεσανυχτα[που και αυτη η αποφυγ ειναι υποχρεωση του Κρατους,οχι δικια μας]Α!και αυτο ειναι υπερ του Μητσοτακη,θα το αναφερουν τα βοθροκαναλα,οπως και τα ψεματα για συλληψεις στο Οπεν.

  16. Συνωμοσίες είναι αυτά οι άνθρωποι ανάβουν φωτιά για να ζεσταθούν και να μαγειρέψουν τι όχι;

  17. Ρε σπάστε τους τα παίδια στο ξύλο αντί να τους βιντεοσκοπείτε απλά! Τα μουν@@@ανα!

    1. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά το συγκεκριμένο βίντεο το τραβάνε λάθρο και το ανεβάζουν κιόλας για να επιδείξουν τα κατορθώματα τους χωρίς τα βελάκια φυσικά απλά εμείς είμαστε συνωμοσιολογοι

  18. Αυτοί που τους πιάνουν γιατί ανεβάζουν βίντεο, αφήστε τους μέσα στα καμμένα, δεμένους στα δέντρα, να καούνε ζωντανοί να ησυχάσουμε πια! Αφού το ξέρουμε πως πάλι τα πιθήκια θα υποστηρίξουν.

  19. Μπράβο Στέφανε που βγάζεις αυτά που κρύβουν τα βοθροκάναλα τουρκοκάναλα και τα σάιτ των λαθρολάγνων με τα παιδιά στο Κολλέγιο και σε άλλα ιδιωτικά. Διαδώστε όλοι το βίντεο να μάθει και ο τελευταίος ότι η Ελλάδα δέχεται επίθεση. Όταν το καταλάβουμε αυτό, θα είμαστε έτοιμοι και για την άμυνα μας.

Comments are closed.