«Εύχομαι να ζήσουν τα χειρότερα και να ψοφήσουν σαν αδέσποτα σκυλιά!…»: Οργή Έλληνα κατά του Σουηδικού κράτους, για τη φρικτή αντιμετώπιση των ασθενών με κορωνοϊό – Συγκλονιστική μαρτυρία!

Κοινοποίηση:
stolt-souidia-ios

Μία συγκλονιστική μαρτυρία καταθέτει ένας Έλληνας που ζει στη Στοκχόλμη περιγράφοντας την εμπειρία του από τη νόσο του κορωνοϊού και το πώς αντιμετωπίστηκε από το σουηδικό σύστημα υγείας.

Με την μαρτυρία που ανάρτησε στο facebook υποστηρίζει ότι η Σουηδία εμφανίζει μία δημόσια εικόνα διαφορετική από αυτό που πραγματικά συμβαίνει με τον covid-19.

«Να ειμαι λοιπόν πάλι έξω. Οχι απο το νοσοκομειο. Απο το σπίτι μου. Δεν ειμαι καν ενα καταγεγραμμενο επισημα περιστατικό για το Σουηδικο κράτος. Είμαι ενας απο τους ανώνυμους πασχοντες που είτε επιβιωνουν είτε πεθαίνουν αβοήθητοι στο σπιτι τους. Δύο εβδομάδες μάχη με τον κορωνοιό. Ύψηλος πυρετός, βήχας, πόνοι στο σώμα, σπασμοι. 14 μέρες συνεχους αγωνιας. Δίπλα η Karin σε κάθε δύσκολη στιγμή μου. Κρατούσε το χέρι μου και απoκοιμόταν δίπλα μου. Δύο εβδομάδες που έφτασαν ωστε οποια αγάπη και θαυμασμό είχα για το Σουηδικό κράτος να την εκμηδενισουν.

Μία χώρα που είναι τυλιγμένη με τον μύθο του κράτους που μάχεται ανά το κόσμο για τις ανθρώπινες αξιες καταδικάζει σε θάνατο οτιδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην οικονομική του ανάπτυξη.

Αυτό που μου έκαναν οι υπάλληλοι αυτού του κράτος, το ιατρονοσηλευτικο προσωπικό τους, όταν ζήτησα την βοήθειά τους την 11η μέρα εύχομαι να μην το πάθει άλλος άνθρωπος αλλά εύχομαι οι ίδιοι να ζήσουν τα χειρότερα και να ψοφήσουν σαν αδεσποτα σκυλιά στον δρόμο όπως κόντεψα εγώ όταν με ξεφόρτωσαν στον δρόμο έξω απο την κλειδωμένη πόρτα των επειγόντων περιστατικών με 39.5 πυρετο και μια υπόσχεση ότι ερχονται να με πάρουν μέσα. Ποτέ δεν ήρθαν και παρέμεινα 45 λεπτα στο έλεος του κρύου ανέμου. Είχα για αυτούς την Πανώλη του Μεσαίωνα. Είχα όμως λάδι ακόμα στο καντήλι μου. Καθίκια..

Δεν θελω να κανω τον γενναιο όμως η αλήθεια ειναι ότι μετα απο αρκετες εμπυρετες ημερες δεν φοβομουν για την ζωη μου. Τακτοποιησα τις οικονομικες μου υποχρεωσεις, μετεφερα τα χρηματα σε μελη της οικογενειας μου ωστε αν δεν υπαρξει καλη εκβαση να μην εχουν αλλα στο κεφαλι τους. Εδινα τον αγωνα μου και οτι προκυψει.. Μια φορα μονο εβαλα τα κλαμματα. Οταν η συντροφος μου μου ειπε για εναν 35 χρονο πατερα τριων παιδιων οπου πηγε το ασθενοφορο στο σπιτι το οποιο μαλιστα καλεσε η συζηγος του για δευτερη φορα και τους ειπαν οτι δεν θα τον παν στο νοσοκομειο γιατι δεν ειναι γέρος και ειναι δυνατος και θα τα καφερει. Την αλλη μερα πεθανε. Για αυτον τον ανθρωπο εκλαψα. Οχι για μενα. Για εμενα δακρυ δεν εχυσα. Η συντροφος μου ναι. Εγω οχι. Οργη ενιωθα και νιωθω ολο αυτον τον καιρο. Οχι φοβο. Οργη διοτι το ανεπτυγμενο κατα τα αλλα αυτο κρατος με την προσδοκια της ολοενα και μεγαλυτερης αναπτυξης εχει χασει αυτο που ονομαζεται ανθρωπισμος και υπερισχυει η βαρβαροτητα που συντροφευουν τα οικονομικα διαγραμματα.

Το Σουηδικο μοντελο λοιπον. Η συντροφος μου δουλευει σαν νοσοκομα σε νοσοκομειο. Δεν την ειχαν καν ενημερωσει οτι οι ασθενεις της ηταν υποπτοι για κορωνοιο. Οταν εγω κολλησα με αντιμετωπισαν σαν λεπρο. Οπως σας λεω. Σαν λεπρο. Το Σουηδικο μοντελο ειναι το εξης. Μας συμφερει μακροπροθεσμα οικονομικα να παρουμε μετρα? Οχι. Θα μας κοστισει πολυ περισσοτερο αν προσπαθησουμε να περιορισουμε την εξαπλωση. Ολα τα παιδια σχολειο λοιπον. Τωρα το αν κολλησουν μετα τους γονεις και τους παπουδες ααααα εκει ειναι θεμα ατομικης ευθυνης. Και βεβαια θα πανε σχολειο. Πως αλλιως ο μπαμπας και η μαμα θα πανε στην δουλεια τους. Η αξια της ανθρωπινης ζωης δεν ειναι δυνατον να κοστολογηθει. Το ποσο που δινουν για συνταξεις και την υποστηριξη των ασθενων εχει γνωστο κοστος. Οπως και το αβασταχτο κοστος του να παρουν μετρα. (Αβασταχτο. Που ομως η Ελλαδα των μνημονιων το δεχτηκε για να σωσει τους πολιτες της). Αν βαλεις λοιπον τα εξοδα που θα προκυψουν απο περιοριστικα μετρα δεν τους βγαινει με τιποτα. Ασε τους να πεθανουν λοιπον. Λεει ο πινακας λοιπον οτι στην Σουηδια εχουμε σημερα περιπου 9000 περιστατικα και πεθαναν 800. Αμ δε, εμενα δεν με εχουν μεσα. Οπως και αυτους που πεθαινουν στα σπιτια τους. Test? Τι λες τωρα. Δεν εχει νοημα. Ασε που χαλαει και την στατστικη εικονα τους προς τα εξω. Το ιδιο ειναι 9000 και το ιδιο ειναι 60000?. Οχι δα μην τρελλαθουμε. Το ιδιο 800 θανατοι αντι 5000? Φυσικα οχι. Ας μην χαλασουμε λοιπον το image του κρατους, Κανουν καλα την δουλεια τους οι εδω αρχες.
Να αγαπαμε την Ελλαδα. Να μην μιλαμε υποτιμιτικα για αυτην. Δεν εχουμε τα χρηματα των πλουσιων ευρωπαιων αλλα εχουμε φιλοτιμο και ανθρωπια. Εν ετη 2020 ακομα διδασκουμε πολιτισμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Η γη των περήφανων Βίκινγκς η γη του Θορ και του Όντιν!!!Δεν φτάνουν στους Σουηδούς οι μουσουλμάνοι Λάθρο.Έχουν τώρα και μαυριδερούς Τσιφτετελληναράδες που ενω στην Σουηδία βρήκαν δουλεία επιδόματα μέχρι και Σουηδέζα γυναίκα.Αντί να πουν ευχαριστώ σκυλοβρίζουν και καταριούνται τους Σουηδούς απο πάνω.Όπως οι αχάριστοι Αλβανιάρηδες που λίγδωσε το αντεράκι τους στην Ελλαδίτσα και για ευχαριστώ μας βρίζουν παντού και πάντα.

  2. Ρε παλιομπαγλαμα γαμω το σπίτι σου. Άμα δεν σου αρέσει η Σουηδία να μην πήγαινες ρε παλιοτσογλανε. Δεν καταλαβαίνω κανέναν άνθρωπο ο οποίος για τον αβ λόγο πήγε σε άλλο κράτος και κράζει το κράτος που τον φιλοξενεί γιατί λέει πρατει λάθος. Άκου εκεί λογική, και να βγαίνεις και να το λες δημόσια κιόλας. Η λογική του αριστερού κατσαπλια Αλβανού. Με φιλοξενείς στο σπίτι σου γιατί δεν μου αρέσει το δικό μου και σου κάνω και κριτική γιατί δεν μου κάνεις τσακιση στα ρούχα. Ουστ παλιο σιχαματα του πλανήτη.

  3. μα τι λεει ο αριστεριστης μαυριδερος γλετζες ελληνεγρος με την μαυρη τριχα…στα βορεια κρατη ολα δουλευουν τελεια..ψευτης και αχαριστος…

    1. Στην Σουηδία παίρνει ένα κάρο επιδόματα έχει βρεί και το κορόιδο την Σουηδέζα που αυτή δεν θέλει γάμο κτλ όπως οι Ελληνίδες.Κάνει μπαμ ο τύπος ότι είναι αρχι-λαμόγιο σκουλαρίκι γυναικείο φανελάκι και όλη μέρα ξάπλα σέλφι και ποσταρίσματα στο Facebook.

  4. Αυτά να τα διαβάσουν όλοι οι Έλληνες που ξημεροβραδιάζονται στα σαιτ και βρίζουν τον Τσιόδρα και μιλάνε για χούντα Χαρδαλιά…

    1. τραβα πέςτα και στα λαθρό και τα ρομά… σύντροφε!

  5. Σουηδία ήθελες φίλε μου….ας ρώταγες…..εμείς που καθίσαμε εδώ και το παλέψαμε τουλάχιστον, έχουμε το δικαίωμα να βρίζουμε…

  6. Βρε σεις στην Σουηδια που ηταν χωρα προτυπο κυβερνα ενας αντιστοιχος συριζαιος αμόρφωτος λαστιχας,και προτιμησε να πεθανουν οι ανθρωποι του με την ανοησια της αγελης ,παρα να τους θεσει σε καραντινα,επειδη είναι σοσια ληστης αριστεροδουλος ,τι δεν καταλάβατε,ετσι είναι οι αριστεροι κυβερνουν με αιμα, εκοψε της δαπανες για την υγεια και αναγκάζονται οι νοσηλευτες να πλενουν τα ιδια γαντια και μασκες. Να κανετε τον σταυρο σας που δεν είχαμε ακομα κυβερνηση τους ζαιους ,τα ιδια θα εκανε ο Πολακης εδώ και θα σας ελεγα ποσους νεκρους θα είχαμε μετα, επιπλέον ότι κιριζι θα μας ειχε πασαρει ο φιλος του σιριζα ερντογαν στον εβρο θα μας το κουβαλουσαν μεσα χυμα και τσουβαλάτα και ο ιος θα θεριζε μετα, τοσα χρονια κυβερνησης ζαιον και καμενου δεν σας διδαξε κατι;;;

  7. Είναι δικαίωμα του καθενός να καταριέται αυτούς που τον άφησαν αβοήθητο να βασανίζεται και να πεθάνει και ουσιαστικά εύχεται να πάθουν τα ίδια. Το κομπλεξικός από που προκύπτει; υπερβολικός ίσως (αν και δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει) αλλά ας ευχηθούμε κι εμείς να μην βρεθούμε στην θέση του και την απελπισία του. Πάντως και άλλοι παρόμοια πράγματα καταγγέλλουν για την Σουηδία, οπότε κάτι πρέπει να γίνεται, δεν μπορεί να είναι όλοι ψεύτες! Μάλλον οπαδοί του δόγματος Τραμπ-Τζόνσον είναι και οι Σουηδοί, μόνο που εκεί το διαχειρίζονται αλά Ερντογάν (απόκρυψη της αλήθειας, τουλάχιστον μέχρι να πάρει έκταση) και εύχομαι να μην πάρει έκταση γιατί θα είναι κρίμα να πληρώσουν τόσο μεγάλο τίμημα, ασχέτως αν δικαιολογώ τον άνθρωπο για την οργή του. Τώρα, αν είναι κρυπτό-νουδού και τα λέει για να κάνει αβάντα στον Κούλη, τι να πω…

  8. H Σουηδια ειναι η χειροτερη χωρα της Ευρωπης αν εισαι Ευρωπαιος ειτε Σουιδος ειτε Ελληνας.Αν εισαι Τουρκος ,ΤουρκοΕλληνας, Μαυρος, Μουλος οτι αλλη βρωμορατσα σε προσεχουν .Ο λογος ειναι οτι ειναι πολυ πιο μπροστα απο ολη την Ευρωπη στην Εξαφανισμο του ανθρωπινου ειδους

    1. Φιλε εχει αρκετα χρονια που στη σουηδια αν παθεις κατι και χρειαστεις ασθενοφορο , μαυρο φιδι που σε εφαγε …ασθενοφορο δεν θα ερθει ποτε …η θα αργησει επιτηδες….και ολα αυτα αν το ονοματακι σου δεν τους γεμιζει το ματι…εκτος και αν εισαι αραπης ….οπως ολοι ξερουμε οι σκουροχρωμοι εχουν ιδιαιτερη αντιμετωπιση και ολα τσαμπα ….οχι μονο στη σουηδια αλλα σε ολη την ευρωπη…Αν ομως εχεις επιθετο ιταλικο ελληνικο η απο οποιαδηποτε αλλη χωρα ευρωπαικη ειδικα εκτος σουηδιας απλα την εβαψες… και οι καταγγελιες πλεον πεφτουν βροχη…Και δεν μπορει να ειναι ολοι τρελλοι οπως γραφει και αλλος εδω μεσα .Και εχεις δικιο η σουηδια ειναι η πρωτη που εβαλε σε εφαρμογη την εξαφανιση του ανθρωπινου ειδους …συγκεκριμενα του λευκου ανθρωπινου ειδους…

      1. Χαιρομαι που με επιβεβαιωνει καποιος που ζει η ζουσε στην Σουηδια .Εγω δεν εχω πατησει ουτε προκειται αλλα διαβαζω.Οσο για την διευκρινυση που εκανες για λευκο ανθρωπινο γενος ειναι περιττη για οι υπολοιποι δεν ανηκουν στο ανθρωπινο γενος ειναι ανθρωποειδη

    2. Ζητω η σ α ρ ι α……………….. τα “καλυτερα” μπροστα μας……………………

  9. Καταρχήν ο φίλος να μάθει να μην συμπεριφέρεται σαν τους λαθρομετανάστες εδώ στην Ελλάδα και να σέβεται το κράτος που τον φιλοξενεί και που τρώει ψωμί.
    Επίσης, αν και αναμφισβήτητα ο ιός είναι πραγματικός αμφιβάλλω για την ιστορία που αναφέρει. Μάλλον μου φαίνεται μια προσπάθεια να αποθεωθούν τα μέτρα της κυβέρνησης. Έτσι και αλλιώς άργησαν και δεν εξέταζαν αυτούς που έρχονταν απο την Ιταλία.
    Ο λόγος που δεν έχουμε πολλά θύματα είναι λόγω κλίματος και όχι λόγω ανύπαρκτου συστήματος υγείας και κυβέρνησης. Παρόλα αυτά ερχόμαστε πρώτοι σε θανάτους σε όλα τα Βαλκάνια ενώ γέμισε η Ελλάδα λαθρομετανάστες που δεν πειθαρχούν.
    Μάλιστα μάθαμε πως οι καμπάνες μεταδίδουν τον ιό και αυξάνεται το ιικό φορτίο απο τα μεγάφωνα των εκκλησιών. Οι δε Τούρκοι όπου να ναι θα πετάνε πάνω απο την Ακρόπολη.

    1. Πρώτα πρέπει να σέβεσαι την χώρα που τρώς ΨΩΜΙ!!!Άσε που ο τύπος μπορεί και να μην δουλέυει και να να ζεί απο τα επιδόματα του Σουηδικού κράτους.Μην τον λιβανίζουμε επειδή είναι Έλληνας αν είναι κοπρίτης και θέλει να ζεί τζάμπα απο το Σουηδικό κράτος.Αλλά όπως και να έχει αν όντως είναι χάλια στην Σουηδία και καλύτερα στο Ελλαδιστάν ας γυρίσει εδώ!!!Μ@λάκας είναι όμως να γυρίσει εδώ αφού εδώ δεν έχει να μασουλάει τα επιδόματα της Σουηδίας.

      1. εσυ που το ξερεις οτι δουλευει και παιρνει επιδοματα;;;;
        αμα γυρισει εχεις μεσον να τον στειλεις σε κανενα κομμα να τον διορισει;;;
        Δηλαδη το 1000000 που εφυγε, ματαναστευσε για να παρουν τα επιδοματα γιατι ηταν τεμπεληδες και δεν καθοντουσαν να δουλεψουν στην Ελλαδα….
        Εσυ τι δουλεια κανεις;;;;αληθεια πες μας αμα σε διορισε καποιος γιατι απο οτι φαινεται δεν ξερεις οτι εχουμε κοντα στο 25% ανεργια…..επισης επειδη φανεται να ξερεις σε ποιες χωρες μπουκαρεις και παιρνεις επιδοματα, μην το κρατησεις για τον εαυτον σου…πεστο και εμας καλε μου ανθρωπε

        1. Γιά να σου λυθεί η απορία!!!Δηλαδή μόνο αν είναι να διοριστείς στο δημόσιο πρέπει να μείνεις στην Ελλάδα έτσι???Και δεν είπε κανείς ότι όλοι που πήγαν Σουηδία κάθονται και δεν δουλέυουν.Αλλά στην Σουηδία πάνε αρκετοί γιατί έχει γερά επιδόματα γνωστό αυτό!!!Όπως και να έχει για μένα όταν είσαι μετανάστης σε ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ πρέπει να ΣΕΒΕΣΑΙ την χώρα που σε ΤΑΙΖΕΙ!!!Έτσι όπως απαιτούμε (και σωστά) και εμείς να σέβονται την Ελλάδα που τους ΤΑΙΖΕΙ Αλβανοί Βούλγαροι Ρουμάνοι κτλ.

          1. δηλαδη δεν εχει ανεργεια η Ελλαδα και ολοι μπορουν να βρισκουν αξιοπρεπη δουλεια στον ιδιωτικο τομεα αφου τα κομματα με την επιβλεψη της επιτροπης επιτηρησης δεν μπορουν πλεον να διοριζουν καραβιες ψηφοφορων στο Δημοσιο.
            Στην Αθηνα ειμαι αλλα εσυ μπορεις να ζεις σε αλλη χωρα….
            Αφου νομιζεις οτι στην Σουηδια μπορεις να πας οποτε θελεις και να ζεις με τα επιδοματα παω πασο.
            Ερωτηση..τωρα με την Κορονα που κλεινουν επιχειρησεις στον ιδιωτικο τομεα εσυ πληρωνεσαι καονονικα;;; Γιατι εγω ξερω 5 γνωστους που δεν πληρωνονται και εχει εξαφανιστει και ο λογιστης που πρεπει να δηλωσει στο υπουργειο οτι η εταιρεια εχει κλεισει για να μπορεσουν να εισπραξουν το επιδομα…εσυ προφανως δουλευεις σε καλη εταιρεια.

    2. Χριστόφορε, πριν 4 μέρες ένας ταξιτζής , κατά την διαδρομή, μου είπε ότι πριν 1 μήνα πέθανε ο 52χρονος αδερφός του στην Σουηδία, από κορονοϊό, είχε απο παλιά πρόβλημα με τους πνεύμονες (άρα ήταν υψηλού κινδύνου ο ασθενής) τηλεφώνησε 3 φορες (σε διαφορετικές μέρες) στον Σουηδικό ΕΟΔΥ και του είπαν να παραμείνει σπίτι του και δεν χρειάζεται νοσηλεία…. Ναί τώρα πλέον δεν χρειάζεται νοσηλεία….

  10. Μα ειναι γνωστο οτι η σουηδια εδω και χρονια δεν ειναι σουηδια….σε ολους τους τομεις…Αλλο αν δειχνουν ψευτικη εικονα προς τα εξω…(οι βορειοι λαοι ειναι μανουλες στο να κρυβουν την πραγματικη τους εικονα κατω απο το χαλι…και να κουνουν το δαχτυλο στους κακους νοτιους) Αλλα απο που να το πιασουμε, απο την ιατρικη περιθαλψη που πλεον (ισως και καλα κανουν) αν το ονοματακι σου ειναι για αυτους κομματακι “περιεργο” δεν σου δινουν καμια σημασια…και σε αφηνουν να πας σαν το σκυλι??? Απο το γεγονος οτι αν εισαι γυναικα και θελεις να βγεις εξω με τις φιλες σου … βγαινεις απο το σπιτι με δικη σου ευθυνη …και αν σε βιασουν τα μελαχρινα αγορια σε βιασαν…και φυσικα δεν τρεχει καστανο και δεν ανοιξει ρουθουνι…και ποσα αλλα… Οπως και η ελλαδα δεν ειναι πλεον η ελλαδα που ολοι μεγαλωσαμε….ουτε το συστημα υγειας επισης εχει καμια σχεση με αυτο που μεγαλωσαμε που εστω με τα ελαττωματα του , αλλα ηξερες οτι αν αρρωστησεις θα σε δει πραγματικος γιατρος και δεν θα κανει για σενα διαγνωση μια απλη νοσοκομα οπως γινεται στην αγγλια για παραδειγμα ( αλλοι απο εκει) Και σε πολυ λιγο και οι δικες μας κορες δεν θα μπορουν να πανε ουτε μεχρι το περιπτερο χωρις να κινδυνευουν να της “περιποιηθουν” οι σκατοδερμοι που μας κουβαλησαν…Γιατι ολες οι χωρες στην ευρωπη θα γινουν “σουηδιες” με την κακη εννοια του ορου..Και ο βασικος λογος ειναι οτι η ευρωπη εδω και πολλα χρονια δεν κατοικειται μονο απο ευρωπαιους πολιτες , ωστε να μπορει το καθε κρατος να μπορει κανει τα κουμαντα του …Αλλα κουβαληθηκαν σε αυτη και ακομα κουβαλιουνται (οπως ολοι γνωριζουμε) ολη η γυφτια του πλανητη με τα γνωστα αποτελεσματα για την καθε χωρα…Και ακομα δεν ειδαμε τιποτα… ξεχαστε ολοι σας οτι ξερατε για αυτην την ηπειρο….

    1. σαν απλη παρατηρηση στο καλο κειμενο σου…ο Κυριος εχει αλλαξει το ονομα του σε Alex A Stolt
      δεν ειναι μακακας…πιο Σουηδικο δεν γινεται..η καλη του συντροφος ειναι Σουηδεζα, φαινεται εξυπνος, μορφωμενος, το κειμενο του ειναι πολυ καλο και φαινεται να εχει προσαρμοστει πληρως στην ζωη εκει
      Απο οτι εχω διαβασει απο αλλες πηγες τα πειστευω αυτα που γραφει που αφορουν την Σουηδια
      Δεν ξερω γιατι σε μερικους παει το μυαλο στο πονηρο και κανουν αμεσως συγκρισεις με Ελλαδα..
      Δεν υπαρχει λογος συγκρισης…τελειως διαφορετικη χωρα

  11. Όλα καλά αυτά που λέει, ας πούμε τα πιστεύουμε, αλλά γιατί φοράει γυναικείο ξώπλατο στην φωτογραφία;
    Ρε μπας και είναι καμιά μπαρουφάκια πεταλουδίτσα που θέλει να ασχολείται ο κόσμος μαζί του;

  12. Να ψοφήσεις εσύ βρε ΗΛΊΘΙΕ που εύχεσαι να ψοφήσει κόσμος σαν τα σκυλιά γιατί εσύ είσαι κομπλεξικος !!!!

    1. σχημα λογου ειναι λογω αγανακτησης…ηρεμησε παρε τα φαρμακα σου

  13. ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΖΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΛΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ !!!!

    1. παλι συνωμοσιες ..εχει ολοκληρη ιστοσελιδα στο ιντερνετ με φωτογραφιες δικες του, της μνηστης του, συγγενων και φαινεται καλος ανθρωπος, η μνηστη του ειναι νοσοκομα…Δεν κρυβει τιποτε
      Οι Σουηδοι κανουνε οτι τους λεει η κυβερνηση, ειναι τα καλυτερα ρομποτακια του πλανητη και εχει δικιο ο ανθρωπος τους ενδιαφερει η οικονομια και αν πεθανουν μερικοι για το καλο της χωρας ειναι οκ
      Χρειαζεται να φτιαξει συνωμοσιες ο Κουλης οταν εχει ολα τα καναλια δικα του, δεν χρειαζεται εσενα, 20% θελει του πληθυσμου, κυριως ηλικιωμενους που βλεπουν ολη μερα τηλεοραση για να βγει αυτοδυναμος
      Κουλης και ΝΔ για παντα εκτος αμα πεσει μεγαλη πεινα το φθινοπωρο

  14. Τα νοσοκομεια δεν ειναι για τα ελαφρια περιστατικα αλλα αμα εχεις προβλημα με την αναπνοη και χρειαστεις οξυγονο και εδω να ησουν τα ιδια θα σου λενε κατσε σπιτι και σου δινουν καποιο φαρμακο.

    1. Τι λες μωρέ? Πήγαινε τώρα σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει με σκέτο πυρετό και μπορεί να περιμένεις, αλλά θα μπεις κι αν έχεις ευρήματα ακτινογραφικά και επειρεασμένα αέρια αίματος, καθώς και CRP στα ύψη, θα δεις. Μέσα αμέσως. Το πώς νιώθει ο καθένας είναι υποκειμενικό. Μιλώντας με έναν γιατρό τηλεφωνικά, θα σου δώσει οδηγίες για κάτι πολύ ελαφρύ. Δέκατα δηλαδή και λίγο βήχα. Γι αυτό πεθαίνουν λίγοι νοσηλευόμενοι κι αυτοί με συνοδά προβλήματα άσχημα. Γιατί ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΙΜΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ οι Έλληνες, δεν είναι κουτορνίθια. Για γιατρό και νοσηλευτή στο εξωτερικό χτυπάνε κλακέτες. Είμαστε άρτια ενημερωμένοι με φιλότιμο, επιμονή κι αυτοθυσία. Υπάρχουν και τα ζαβά, αλλά δέκα κοπρίτες δεν μπορούν να αμαυρώνουν χιλιάδες πολυμήχανος υγειονομικούς. Φαντάσου να έριχναν και φράγκα στην εκπαίδευση και στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό τι θα γινόταν.

      1. Σωστα…Φαινεται στην φημισμενη Σουηδια ειναι διαφορετικα τα πραγματα…Ας πανε οι ηλικιωμενοι καπουτ αλλα να μην πειραξουμε την οικονομια…δεν το γραφει μονο ο Κυριος Αλεξ αλλα το διαβαζουμε και αλλου…ακομα και στην Αγγλια σε νοσοκομειο μπαινεις αμα ψημεσαι στον πυρετο, εχει αλλαξει το χρωμα σου και ψευδιζεις…
        Σε αυτο προτιμω την φτωχη Ελλαδα..Το καλο ειναι οτι δεν εχουμε και οικονομια της προκοπης γιατι να στενοχωριομαστε και να κουραζομαστε…εμπομενως ολοι μεσα με προσοχη και οποτε βγουμε με το καλο

  15. Ελα πισω οπως λενε μερικοι εδω να παρακαλεσεις καποιο κομμα να βρεις δουλεια…χλωμο το βλεπω γιατι το ΠΑΣΟΚ που εδινε τις περισσοτερες δουλειες απο το 40+ εφτασε στο 5 οποτε μην ακους την συμβουλη μερικων βολεμενων εδω με ψυχολογικα προβληματα και κατσε οπου εισαι

  16. Μακρια απο Σουηδους και κυριως Σουηδεζες το καλοκαιρι αμα πατησουν στην Ελλαδα…Θα ειναι οι περισσοτεροι ασυμπτωτικοι φορεις και οπως διαβαζουμε ανθρωποι κανανε το τεστ αφου το ειχαν περασει και ξαναβγηκαν θετικοι…οποτε μαγκες να το εχετε στο μυαλο σας

  17. Το θέμα είναι όμως ότι είχαν δίκαιο οι Σουηδοί γιατί εσύ επεζησες και το ξεπερασες

  18. μου βγηκε ξαπλωμενος με σκουλαρικι ,παιρνοντας σελφι λες κ ειναι καμια χαζογκομενα και το μαλλι ειναι ασπρο αρα ειναι μεγαλος σε ηλικια απο κει να καταλαβεις τι βλημμα ειναι ,ειλικρινα ψοφα αρχι…..,

    1. “βλημα”. Με δυο μμ ειναι για ατομα κομπλεξικα με παρωπιδες που επικοινωνουν με βρισιες οπως καλη κουβεντα εσυ

  19. Δεν σε βλεπω να ερχεσαι Ελλαδα ομως…για ελα να δουμε που θα καλοπερασεις…

  20. Βλέπω το Μητσοτάκη εν τέλει να παίρνει το Νόμπελ.

  21. Νομίζει ότι το ελληνικό κράτος έχει ανθρωπιά;Έχει καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη το κράτος της Ελλάδος.

  22. H Ελλάδα δεν σου έκανε, ήθελες να το κονομήσεις χοντρά στη Σουηδία. Αν τυχόν επιλέξεις να γεράσεις εκεί, να ξέρεις ότι τους ηλικιωμένους τους πετάνε τα παιδιά τους στους οίκους ευγηρίας (λέμε τώρα..) και τους χρεώνουν για τη μετακόμιση. Σταμάτα να γκρινιάζεις, γιατί εμείς εδώ περνάμε χειρότερα.

  23. Εύχομαι από καρδιάς περαστικά στον πατριώτη αλλά καλά κάνουν οι Σουηδοί.
    Και από άλλες γρίπες και από άλλους ιούς κάθε χρόνο πεθαίνουν οι ίδιοι και περισσότεροι άνθρωποι όπως πολλαπλάσιοι πεθαίνουν από καρκίνο καρδιά έιτζ πείνα και πολλά άλλα.
    Δηλαδή από μία γρίπη πρέπει να καταρεύσει το σύστημα.Οι Σουηδοί θα βγούν αλώβητοι σαν κράτος από όλο αυτό ενώ εμείς από τώρα τους παρακαλάμε γονατιστοί να μας βοηθήσουν γιατί προβλέπονται νέα μνημόνια πείνα και δυστυχία στη χώρα μας.
    Έξω είναι χαρά θεού και εμείς κλειδωμένοι σπίτια μας μπας και αρρωστήσει κανένας 90χρονος και πεθάνει..

  24. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ.

    1. προιδοποιησε πριν τα πεις αυτα περι εικονισματων…… επινα τσαι και παραλιγον να πνιγω…..
      :-)))))))))))))))))))))))))))))

  25. Ολοι αυτοι οι βλαχοελληναρες με καθε αφορμη εξυμνουσαν και θα συνεχιζουν να το κανουν τις χωρες που πηγαν κατηγοροντας αυτην που δηλωνουν ψευδως πατριδα τους.Ας μεινουν εκει λοιπον και να σωπασουν επιτελους.Προτιμω οσους παλευουμε για την χωρα μας .

    1. Κωστα κομπλεξικος εισαι…Τι ηθελες να κανει ο ανθρωπος αμα δεν ειχε δουλεια…να παρακαλαει καποιο κομμα..περασε η εποχη που τα κομματα σε βαζανε στο Δημοσιο εκτος αμα εσυ εχεις ηδη βολευτει

Comments are closed.