Εύβοια: «Καρφώθηκε» με το αυτοκίνητο σε κολώνα της ΔΕΗ! Σκοτώθηκε ο 29χρονος οδηγός! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
f2

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο δρόμο προς το χωριό Γυμνό, λίγο έξω από την Αμάρυνθο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, ήταν λίγο πριν τις 5:00 το πρωί όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος Βασίλης Συρμακέζης κατέληξε με σφοδρότητα σε παρακείμενη κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού οδηγού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται, ενώ στο πένθος έχουν βυθιστεί Αμάρυνθος και Γυμνό. Ο 29χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και εργαζόταν ως σερβιτόρος σε παραλιακά μαγαζιά της περιοχής.

f1 f3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πόσους ΘΑΝΑΤΟΥΣ έχουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα από τροχαία ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ;;;
    Το “ευαισθητούλι” και το… ξαφνικά “για το καλό μας” ΚΡΑΤΟΣ, πότε έκανε κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ γι’αυτό;;;
    ΠΟΤΕ !!!
    Ο (γνωστός) Ιαβέρης είχε τονίσει επανειλημμένως και ξεκάθαρα πως η Ελλάδα ζει μια Εθνική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στην “άσφαλτο”… Αλλά ποιος έδωσε σημασία;;;
    ΚΑΝΕΙΣ!!!
    “Χάνονται”, ετησίως, χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας κι ακόμα “πέρα βρέχει”!
    Ας είναι καλά ο κοροϊδοιός που μας “πλάσαραν” και μας “υποχρεώνουν” ξαφνικά να ακούμε και να διαβάζουμε “στατιστικές” ΜΟΝΟ για τα δικά του “θύματα”, γιατί πλέον(!) ο κόσμος δεν πεθαίνει από τίποτε άλλο!… παρά μονάχα απ’ αυτόν!!! (φάτε σανό “διαρκείας”…)

    Έλληνες… προστατέψτε τους εαυτούς σας από “τζάμπα θανάτους” όπως τα τροχαία εν προκειμένω, αλλά και τους πνιγμούς, τις πτώσεις από απροσεξία, τις φωτιές στα διαμερίσματα, την κακή διατροφή, τους αλληλοσκοτωμούς για ένα “τίποτα” …και τόσα άλλα που επιφέρουν τεράστια μείωση στον ελληνικό πληθυσμό!!!
    ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!!
    Οι ασθένειες και οι επιδημίες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.
    Ας φροντίσουμε, τουλάχιστον, να μην “φεύγουμε” από δική μας ανευθυνότητα, επιπολαιότητα και υπαιτιότητα…

    1. Ένα σύμπλεγμα ίσως, μαζί με τους απαράδεκτους δρόμους που έχει σχεδόν όλη η εύβοια.

  2. Κριμα, νεος ανθρωπος…. Διερευνώνται τα αιτια… αληθεια;;;;;; δεν χρειαζεται, ειναι απλο…. νομιζουν οτι εχουν ΤΟ αυτοκίνητο, και οτι ειναι ΟΙ οδηγαρες…. ελα ομως που τιποτα απο τα δυο δεν εχουν….. και να το αποτελεσμα….. ουτε καν τριαντα….

    1. Δεν νομίζουν τίποτα από τα δύο φίλε. Πίνουν τον αμπακα, καθώς στην Ελλάδα άμα δεν πίνεις μέχρι θανάτου δεν κάνεις για παρέα και μετά πάνε και οδηγούν. Για δοκίμασε να βγεις με μια παρέα και να τολμήσεις να πεις ότι δεν πίνεις. Δεν θα ξαναβγουν ποτέ μαζι σου γιατί θεωρείσαι ξενέρωτος.

Comments are closed.